Відкрита гардеробна в спальні - хіт інтер’єру чи спосіб поліпшити функціональність квартири?

Квартири зазнають функціональної революції ! З кімнат, відокремлених один від одного перегородками, вони стають модними кутами з абсолютно розмитими межами. Вітальня перетворюється на їдальню, кухня непомітно перетворюється на практичну вітальню , а вбиральня поєднується з домашньою нішкою. Склад одягу в спальні, однак, не обов'язково повинен мати форму просторої шафи з дзеркалом або невеликої "кабінки" площею 3 м2, доступ до якої охороняється важкими дверима. Набагато цікавіша ідея - організувати відкритий гардероб ! Чому?

Чи відкритий гардероб у спальні практичний?

Відкрита шафа в спальні - це практичний спосіб позбавити квартиру від масивних меблів і шаф, розташованих в інших кімнатах. Альков - як приватний притулок - це місце, яке, як правило, доступне лише для домочадців, тож вид складених светрів та підвісних сорочок нікого не здивує. Цей окремий простір, який, на відміну від вбудованих меблів , не закритий жодними дверима, дозволить швидко завершити комплект одягу для роботи відразу ж після вставання з ліжка , а прозоре розташування барів і полиць заощадить час на пошук вашої улюбленої кофтинки або штанів. Більше того, ви можете знайти светр або джинси, не випираючи з-під теплої ковдри.

Відкритий склад для спальні для одягу та повсякденних речей не повинен мати визначені розміри.  Його ** розмір u ...

Відкритий склад для спальні для одягу та повсякденних речей не повинен мати визначені розміри. Його розмір залежить від потреб та архітектурних умов. Отже, така система є ідеальним рішенням для власників просторих кімнат , а також для людей, які борються з проблемами, пов'язаними з обмеженим простором. Для організації такого типу рішень вам потрібна лише вузька стінка , кут чи неадаптована виїмка або коса, яка заповнить полиці, фасади та інші елементи, що допомагають розділити одяг .

Класичні шафи не вимагають більше місця , але також коштують багато . Адаптація кімнати у стилі Керрі Бредшоу від Sex and the City може забрати левову частку вашого домашнього бюджету, а це також означає відкласти своє бачення мрії вчасно. Зовсім інакше з відкритими системами , як ілюструють рішення Décor - від пропозиції бренду Elfa . Вони коштують набагато дешевше меблів з розсувними фасадами, а також гарантують просту та ефективну збірку . Пропозиція заснована на інноваційному методі оснащення та модулях, які ви можете налаштувати самостійноа також вільно змінювати його, коли виявляється, що висота між поличками взуття занадто мала і кількість брусків недостатня.

Гардеробна та спальня - дизайнерське поєднання

Аранжувальний потенціал відкритого гардеробу також важливий. Акуратно розставлені светри та сорочки, що висять на дизайнерських вішалках, можуть справити вражаюче враження - особливо для любителів моди та людей, які люблять креативну гру з одягом у головній ролі. Такі типи систем не тільки покращують функціональність приміщення , але й надають йому характеру прямо з авторитетного бутіка. Акуратно впорядковане взуття, відкриті прикраси або блузки, підібрані за кольором, будуть такими ж декоративними, як дрібнички на полицях або картини на стінах.

Щоб підкреслити естетичний вимір простору, що з'єднує спальню та гардероб, недостатньо вкладати кошти в модні перлини та стильні сумочки та стежити за порядком. Обрана система повинна відповідати стилю ніші. Кольори елементів повинні гармоніювати з цілим - меблями, аксесуарами та матеріалами, що використовуються в інтер’єрі. Там, де переважають витончені тони, натхненні сканді або сучасними тенденціями, ідеально підійде ніжний білий колір модулів Elfa Décor з масиву дерева. Яскраве покриття підкреслить жіночний шик і буде гармоніювати з декораціями, в яких переважають пастельні тони та приглушені земляні тони.

Сірі варіанти лінії Décor чудово доповнять декор сирою атмосферою лофт або цікаво відповідатимуть творчій еклектиці . Вони поєднуються з фоном стіни, пофарбованої в пляшки зеленого, темно-синього або графітового кольорів, а разом з металевими акцентами та відповідними ручками з колекції Décor покращать оригінальний вигляд кімнати.

Наскільки великою може бути шафа для спальні?

Відкритий гардероб може бути досить великим або невеликим простором для декількох курток та суконь. Як його розмір, так і компонування повністю індивідуалізовані - і це, безсумнівно, ще одна перевага рішення. Окрім гачків, він може також включати полички для взуття, кошики для зберігання або органайзери, які зроблять безлад серед кілець та намиста минулим. Система Décor складається з безлічі корисних елементів, починаючи від вішалок для краватки та пояса, що полегшить сегрегацію чоловічої частини гардеробу, і закінчуючи дзеркалом із спеціальною полицею, що разом створить практичний туалетний столик . Завдяки цьому спальня отримає додаткову функцію - перетворюється на стильний, жіночний будуар.

Це відкритий гардероб для брудних людей?

Якщо від однієї лише думки про відкритий гардероб ваше волосся щетиниться, а ваша фантазія нагромаджує купи не дуже красиво розставлених футболок, не сприймайте це як знак відмови від бачення створення функціональної зони зберігання в спальні . Справа в тому, що така планування кімнати більше підійде для педантів і тих, хто піклується про порядок, але рішенням для месенджерів є часткове покриття . Ефективними методами маскування відсутності дисципліни можуть бути штори та портьєри , розсувні або ажурні двері або навіть ширма, яка буде відповідати характеру кімнати. Завдяки цьому одяг все одно буде під рукою, іхудожній безлад не буде таким сліпучим.

Відкритий гардероб - це тенденція дизайну інтер’єру, яка набирає обертів. Не дивно, адже кількість переваг рішення дуже велика. Це спосіб ефективно прикрасити домашню нішу , і в той же час підкреслити повсякденний комфорт , а також заощадити простір і час. Виставлене взуття, одяг та ювелірні вироби - це, перш за все, здійснена мрія як менших, так і великих ентузіастів гарного стилю .