Модне розташування вікон на весну. Огляд натхнення

Іноді ми про це забуваємо, ми ставимося до цього нейтрально, не гарантуючи особливої ​​обстановки. І все ж вікно є одним з найважливіших елементів інтер’єру. Це джерело світла, свіжого повітря та відчуття простору. Подивіться, як одягнути їх модно!

Весняне прибирання зазвичай надихає на перестановку простору. Іноді ми робимо ремонт, а іноді ми здійснюємо метаморфозу інтер’єру набагато швидше і менш інвазивно. Як реалізувати цей другий план на практиці? Досить замінити тканини та прикраси, які нам набридли. Варто почати з вікон - надайте їм рамку, на яку ми будемо посилатися пізніше - використовуючи ті самі кольори, декоративні мотиви, види використовуваних тканин, принти - на інших деталях, таких як подушки, покривала, оббивка, фоторамки тощо.

Плануючи розташування вікна, ми повинні звернути увагу на кілька важливих питань:

По-перше, функція вікна. Чи буде поблизу телевізор, робоча зона зі письмовим столом та комп’ютером? Якщо це так, ми повинні зосередитись на виборі ролет, які належним чином затемнять вікно.

По-друге, нам потрібно знати розміри. Справа здається очевидною, але ми часто відчуваємо здивування, стикаючись з вибором штор у магазині. Точне вимірювання вікна дозволить уникнути помилок у покупці.

По-третє, давайте виберемо рулонні штори або штори, які відповідають стилю нашого інтер’єру. Якщо, з іншого боку, ми знаходимося на етапі створення атмосфери інтер’єру - штори можуть стати відправною точкою для наступних етапів облаштування. Ви мрієте про інтер’єр у стилі гламур? Тоді ми можемо дозволити собі штори з важкої блискучої тканини, прикрашені орнаментом. Якщо ми плануємо інтер’єр у скандинавському стилі, ми можемо впевнено купувати штори з графічним мотивом - наприклад, чорно-білі принти на гілках дерев.

Четверте - опромінення. Давайте переконаємось, що наше вікно доступне. Не слід робити ставку на це з меблями чи іншим обладнанням. Даймо йому подихати - і це винагородить нас двічі. Коли ми приймаємо рішення про штори з м’ясистої тканини, які декоративно розтікаються по підлозі - давайте також переконаймося, що підлога - це їх чистий вітрина, щоб їм не довелося змагатися з килимами, килимами тощо.

Ніжна штора для сучасного інтер’єру. Він ідеально тримає форму завдяки вагам, прикріпленим до нижньої частини.

Коли ми хочемо підкреслити красу вікна, і нам не потрібно ізолюватись від зовнішнього світу, досить ламбрекена. Той, що на фото, ідеально вписується в інтер’єри в стилі: Прованс, пошарпаний шик, французький або сільський.

Розсувні штори - чудове рішення для інтер’єру в сучасному стилі. Прості за формою тканинні панелі прикрашені цікавим графічним мотивом або фотографією. Таким чином, оздоблення вікна стає специфічним образом в інтер’єрі.

Римська штора з мотивом оленя виготовлена ​​з прозорої тканини, яка дозволяє пропускати сонячні промені, захищаючи приватність домочадців.

Білі жалюзі або жалюзі є класикою в інтер’єрі - вони створюють гру вогнів та дизайну інтер’єру.