ІНТЕР'ЄРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ Ярмарок дизайну інтер'єру та обладнання КРАКОВ 10-11.06.2017

ІНТЕР’ЄР-ФЕСТИВАЛЬ запрошує Вас! Традиційно колір року, оголошений Інститутом Pantone, став натхненням для візуальної ідентифікації ярмарку. Цього року це свіжий зелений відтінок, Зелень.

Фестиваль інтер’єрів був створений з пристрасті до гарного дизайну та загально зрозумілого дизайну. Це ярмарок, який пов’язує світ виробників, архітекторів інтер’єрів та дизайнерів ужиткового мистецтва з людьми, які в даний час облаштовують їх інтер’єри. Під час цьогорічного видання майже 130 експонентів представлять різноманітні та вичерпні предмети інтер’єру. Для тих, хто шукає вдалих рішень та оригінальних виробів, буде великий вибір: підлоги, двері, меблі, освітлення, побутове та аудіообладнання, фурнітура, кераміка, фарби та покриття стін, каміни, аксесуари та прикраси.

Для відвідувачів також є багато визначних пам'яток:

  • спочатку влаштовані стенди виробників
  • Польська зона дизайну + зона аксесуарів - простір, де будуть представлені унікальні вироби польських дизайнерів
  • сімейні майстер-класи та цікаві призи
  • практичні поради дизайнерів інтер’єру та цикл лекцій "Не бійтеся архітектора!"
  • відкриті панелі під керівництвом експертів з дизайну, дискусії щодо сучасного облаштування простору

Спеціальні гості:

  • Беата Бочинська, історик мистецтва, фахівець із прогнозування стилістичних тенденцій на ринку та автор посібника, що продається найпопулярнішим способом "Почніть любити дизайн". Він розповість вам, як створити колекцію предметів повсякденного життя, які фінансуватимуть навчання нашої дитини в майбутньому.

  • Радослав Гайда, архітектор, творець каналу YouTube - Архітектура - це гарна ідея. "Звідки взялися блоки?" На перший погляд, відповідь здається тривіальною, але чи справді ...? Запрошуємо на лекцію, яка відповість, що таке блок і звідки він взявся.

  • Макс Кобела, архітектор, засновник Phormy.com та Патрик Послідник, керівник креативу, компанія Уолта Діснея. Вони поговорять про роботу над спільним проектом, що стикається з іконами, тобто про співпрацю польського бренду Phormy.com з The Walt Disney Company.

ІНТЕР’ЄРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

10-11 червня 2017 р., Від 10-17 Виставковий центр Chemobudowa Klimeckiego 14, Краків Вхід: 10/2 злотих

Організатор: Студія Virtus www.virtus.com.pl www.festiwalwnetrz.com.pl [email protected] тел.: 12 429 55 20