Сталеві раковини на сучасній кухні - подивіться, як облаштувати модну та комфортну зону миття!

Сучасна кухня, як правило, асоціюється з мінімалістичною естетикою, що робить її красивим та елегантним інтер’єром. Однак у ретельно облаштованому просторі триває повсякденне життя, насичене сімейними вечерями, зустрічами з друзями, смачними стравами та ... брудним посудом . Вони щодня нагадуватимуть нам про необхідність використання функціональних рішень на кухні, які, однак, не означають відмови від вишуканого, економного декору.

То як облаштувати кухонну мийну зону, яка впишеться в мінімалістичний стиль інтер’єру і в той же час забезпечить нам комфортне користування? Пропозиція бренду DEANTE є відповіддю на сучасні потреби тих, хто облаштовує кухні . У співпраці з виробником ми представляємо високоякісні сталеві раковини, які будуть радувати вас своїм сучасним дизайном та полегшуватимуть ваші щоденні обов'язки на довгі роки!

Високоякісні сталеві раковини: якість та дизайн

Матеріал, з якого повинна бути зроблена мийка, слід вибирати відповідно до нашого смаку та стилю на кухні. У більш традиційних інтер’єрах добре виглядають мийки з кераміки або граніту, що підкреслюють затишок кухні своїм теплим, природним характером. Сталеві раковини в типово прохолодному і мінімалістичному стилі виглядають краще в сучасних приміщеннях . Хоча вони модні роками, варто поглянути на них по-новому, враховуючи якість використовуваних матеріалів. Особливої ​​уваги заслуговують серії Prospero та Sinope . Це ексклюзивна лінія з пропозиції Deante, виготовлена ​​з високоякісної аустенітної сталі, тобто низьковуглецевої сталі, що гарантуєнержавіюча сталь . Наявність нікелю надає матеріалу гнучкості та захищає його від зміни кольору .

Міцні, стійкі до пошкоджень та бруду мийки характеризуються витонченим дизайном, який ідеально відповідатиме характеру нашої кухні. Краса прихована в деталях - давайте розглянемо широкий, естетичний злив із автоматичною пробкою та оцінимо точність геометричних фігур . Завдяки типу прихованого кріплення ми можемо встановити мийку на тій самій площині, що і стільниця. Це ідеальне рішення для мінімалістичних інтер’єрів, де все ретельно підібрано.

Влаштовану таким чином зону миття також легше підтримувати в чистоті, а завдяки антисептичним властивостям матеріалу розвиток патогенних мікроорганізмів набагато складніший. Сучасний дизайн раковин Prospero та Sinope підкреслюється атласною обробкою , яка додасть інтер’єру ще більшої елегантності. Для повного ефекту виберіть стоячий змішувач прямокутної форми з футуристичною формою або практичний із висувним носиком. Ідеальна зона прання готова!

Сталь і граніт - ідеальне поєднання!

Любителі сучасного дизайну, які цінують природні натхнення , не приречені лише на сталь. Його ідеальним супутником є ​​не менш дорогоцінний камінь, який руйнує фактичну холодність сталі. Це граніт , який є основним компонентом раковин серії Prime, обладнаних сталевою чашею . Мийка доступна в обробці у трьох кольорах : графітовий металік, сірий металік та алебастр підійдуть як для світлих, так і для темних кухонь.

Серія Prime бере найкраще з двох різних матеріалів , гарантуючи гарний дизайн інтер’єру та комфорт у зоні прання. Сталь , з якої виготовлена ​​велика функціональна камера, оздоблена матовим покриттям, є благородною, нержавіючою різновидом, яка не вбирає запахів і не піддається пошкодженню або зміні кольору . Композит, що складається в основному з граніту , стійкий до всіх небезпек, з якими ми можемо зіткнутися на кухні: подряпин, ударів, зміни кольору або перепадів температури . Срібло, додане до гранітної суміші, стримує ріст бактерій. Гострі та елегантні формиа атласна поверхня гранітного осушувача робить нашу зону миття справді красивим і сучасним куточком .

Модний мінімалізм не є обмеженням в облаштуванні функціонального інтер’єру. Сьогодні нам не слід хвилюватися, що обладнання з цінними практичними цінностями не буде відповідати кухонному декору. Виробники кухонних колекцій прийняли економний стиль , створивши обладнання з оригінальним дизайном та використовуючи найякісніші матеріали . Таким чином, мийна зона зі сталевою раковиною в головній ролі може стати як комфортним, так і ефективним простором на нашій сучасній кухні.