Електричне обладнання в трендах на 2020 рік - вимикачі та розетки в стилі лофт

Деталі відіграють важливу роль в облаштуванні будь-якого інтер’єру - вони часто надають простору конкретний характер і визначають стиль в кімнаті. Вони також включають електричне обладнання , яке давно перестало бути суто функціональним. Зараз вимикачі та розетки стають дизайнерським аксесуаром, який може перевизначити будь-який простір. Які аксесуари в трендах на 2020 рік ? Це насамперед елементи, що стосуються стилю лофт , але в сучасному і дуже ефектному варіанті.

Яке електрообладнання вибрати? Вимикачі та розетки на горищі

Аксесуари повинні відповідати стилю, характеру та кольору інтер’єру. У добре продуманому просторі всі елементи ідеально гармонують між собою, створюючи естетичне ціле - до вимикача або електричної розетки слід ставитись не тільки як допоміжний елемент, а й аксесуар, який підкреслить атмосферу приміщення. Gira Studio - нова стилістична програма бренду Gira - забезпечить привабливу обробку інтер’єрів у сучасному, індустріальному, еклектичному, еко, ретро чи сканді стилі.

Розетки і вимикачі з цієї лінії стають сильними акцентами в декорі будь-якого простору. Це нова інтерпретація форм та функцій вимикача світла - свідомо відповідно до сучасних тенденцій в дизайні інтер’єру . Дизайнери Gira Studio керувалися прагненням створити унікальний дизайн, натхненний стилем лофт , а вражаючий зовнішній вигляд колекції додатково посилений чітким контрастом між круглими та прямокутними елементами. Універсальні кольори білого та чорного, а також два варіанти кріплення - поверхневий та прихований - дозволяють досягти різноманітних ефектів - від сировинного до сучасного мінімалізму.

Промислові вимикачі та розетки - поверхневий монтаж

Видимі кабелі, інсталяції та дроти - тенденція, пов’язана головним чином з індустріальним стилем . Лофт-приміщення відомі своєю необробленою обробкою та використанням таких матеріалів, як бетон, цегла або масив дерева - в них переважають антрацитові та чорні аксесуари , а також всюдисущий метал. Чорні розетки або вимикачі від лінійки Gira Studio для поверхневого монтажу стануть ідеальним доповненням до таких механізмів.

Вони також чудово працюватимуть в еклектичних інтер’єрах або в стилі вінтажу - круглі вимикачі , як чорно-білі, виглядають надзвичайно ефектно і чудово доповнюють проекти, в яких старі елементи поєднуються з новими. Така вражаюча деталь також стане чудовим доповненням інтер’єрів, оформлених в скандинавському або еко стилі - видима інсталяція робить інтер’єр атмосферним та оригінальним.

Дизайн орієнтованих Gira студія діапазон конструкції для поверхневого монтажу також ідеально підходить для високого класу установок. Ви можете використовувати його як просте рішення, наприклад, для управління освітленням. Наземний Gira Studio, виготовлений з високоякісного скла та термостійкого до розриву термопластика, також ідеально підходить для установки декількох пристроїв - вертикально або горизонтально. Це забезпечує необмежену свободу дизайну та величезну різноманітність функцій завдяки використанню системи Gira 55 .

Електрична шестерня для прихованого монтажу - універсальна і стильна

Приховані кабелі , мінімалістичне покриття та сучасний дизайн - Gira Studio для прихованого монтажу є універсальним рішенням для будь-якого інтер’єру, особливо якщо ми хочемо простий, але ефектний дизайн, який можна легко адаптувати до функцій будь-якого приміщення. Це ідеальне доповнення до мінімалістичного або сучасного стилю, а також до позачасової класики. Тонка скляна обробка вимикачів та розеток Gira Studio робить весь вигляд елегантним, одночасно переливаючись на задній план.

Діапазон дизайну Gira Studio для прихованого монтажу також надзвичайно функціональний і пропонує ті ж можливості застосування, що і наземна версія. Незалежно від того, встановлено один пристрій чи багато пристроїв - один над іншим або поруч з іншим, - це забезпечує можливість будь-якого розширення завдяки встановленню в коробки з розпірним роз’ємом.

Вимикачі або розетки є незамінним елементом внутрішнього обладнання. Ми можемо відображати їх або, навпаки, змусити їх поєднуватися з фоном. Нова дизайнерська програма Gira Studio , натхненна промисловим дизайном, забезпечує повну свободу дизайну та ідеально відповідає стилю кімнати. Колекція мінімалістична та універсальна, і в той же час дуже ефектна. Незалежно від того, чи плануємо ми дизайн інтер’єру першої квартири чи виконуємо метаморфозу вже оформленого інтер’єру, пам’ятайте, що електрообладнання може стати прислівним «крапкою» нашого розташування і повністю змінити будь-який простір.