Живіть у романтичній обстановці

Делікатність, чуттєвість, витонченість ... Романтичні інтер’єри незмінно радують палітрою пастельних кольорів, квітковими візерунками, повітряними тканинами та стильними меблями. Квартира, оформлена в цьому стилі, перш за все затишна і гармонійна і поєднує в собі різні напрямки обстановки. Скандинавські меблі поєднуються з провансальськими декораціями та сільським покриттям. Природний стиль бохо поєднується з вінтажем та рококо ... Як зробити так, щоб інтер’єр став романтичним?

Пам’ятайте, що затишок - невід’ємний елемент романтичного стилю. У ньому немає місця для перебільшення, інфантилізму чи непотрібних дрібничок. На відміну від зовнішнього вигляду, романтичний інтер’єр не повинен асоціюватися з «жіночою» тенденцією до вирощування гарних дрібниць та предметів. Тут стать не має значення, а романтизм - ключове слово для інтер’єру, оформленого унікально та вишукано. Варто підкреслити, що романтичний стиль продуманий, а правильно підібрані прикраси та меблі підкреслюють атмосферу унікальності інтер’єру. Як результат, потрапляння серед красивих аксесуарів доставить кожному масу задоволення.

Романтичний стиль - елегантність і чуттєвість

Романтична композиція зосереджена насамперед на естетиці та чуттєвості, черпаючи натхнення у природи. Ви можете відчути себе особливо в оточенні ніжних декорацій, дерев'яних та часто побілених меблів. Аксесуари, часто прикрашені квітковим візерунком або в пастельних відтінках, викликають хороші асоціації та заспокоюють почуття. Мереживо, волани бажані, але не обов’язкові. Все, що у нас асоціюється із симпатичним ідилічним персонажем, знайде своє місце в будинку, оформленому відповідно до романтичної течії. Світло відіграє величезну роль в романтичних інтер’єрах. Основним пунктом вітальні може бути камін, у спальні рами ліжок можуть бути прикрашені невеликими світильниками, у ванній на краю ванни ми часто знаходимо запалені свічки, а на кухні ліхтарі. Вітаються всі аксесуари, що викликають відчуття тепла та затишку в романтичній композиції.

Красива, романтична композиція - це сукупність різноманітних елементів. Ми можемо досягти романтичного ефекту за допомогою декількох прийомів. Свіжі квіти, свічники, свічки та ліхтарики працюватимуть у кожній кімнаті. Дерев’яні меблі на кухні, у ванній, спальні чи вітальні - теж чудовий вибір. Ковдри та подушки, прикрашені ніжним мереживом або оборками на дивані або ліжку, викликають приємне відчуття затишку.

Щоб жити в романтичній обстановці, не обов’язково бути героєм романтичної комедії. Захоплюючий інтер’єр також не є власністю жінок. Пастельні відтінки рожевого, синього та зеленого, а також інші чудові предмети підійдуть для кожної особистості, чутливої ​​до краси.