5 кольорових ідей для кухні - модні скляні фасадні ламінати

Зовнішній вигляд кухонних фасадів визначає характер облаштування. Завдяки яскравим кольорам інтер’єр може стати не стільки естетичним та мінімалістичним, скільки оптично більшим, а отже, більш функціональним. Іноді відтінок, який домінує в кімнаті, надасть ефект елегантності та розкоші, а іноді він буде домінувати в розслаблюючій та заспокійливій атмосфері. Деякі тони переживають справжню розвідку, інші вже кілька років сяють серед дизайнерських перлин. Колір має силу, але чи ми точно знаємо, що це?

На сучасних кухнях є місце як для насиченого чорного, так і для благородного темно-синього кольорів, які створюють справді вишуканий фон для вражаючих кулінарних виставок. Ми часто зустрічаємо м’який бежевий колір, загорнутий у ніжний білий або універсальний та нейтральний сірий, що гарантує відчуття природності. Бренд REHAU, виробник полімерного скла RAUVISIO - матеріалу, який не боїться падіння горщика з висоти, леза ножа, видування пари та вічних плям соусу, порадить вам, як з’єднати ламінат.

Білий

Білий - поза часом. Це колір, який постачає групу найбільш універсальних рішень, стійких до частих змін тенденцій. Він ідеально вписується як в скандинавські, так і в мінімалістичні, класичні або сільські інтер’єри. Це створює естетичний, чистий - іноді навіть стерильний - простір, в якому ми можемо вільно жонглювати аксесуарами та прикрасами, не боячись невідповідних поєднань. Світлі тони ідеально гармоніюють з теплим малюнком дерева, натуральної сировини та їх імітацій (таких як камінь, мармур, бетон, цегла або скло), це постійно модний дует з чорним кольором і гармонійно поєднується з кольоровими варіаціями, як із використанням соковитого зеленого міцний графіт, а також порошкоподібна пастель та м’які сірі кольори.

Білий виглядає особливо добре у мерехтливому варіанті полімерного скла, який додатково візуально збільшить простір. Інноваційна технологія виробництва торгової марки REHAU також усунула недолік справжнього скла, тобто зелене сяйво, видиме під впливом заломлення світла, що псує імідж ідеальної кухні для багатьох.

Чорний

Чорний - це колір, якого ми боїмося через можливість перевантажити композицію, саме тому ми найчастіше зустрічаємо темні фасади у просторих інтер’єрах та кухнях, відкритих у вітальню чи їдальню, де вони створюють ефект ексклюзивності та елегантності. Розкішний характер і мерехтлива поверхня блискучих фасадів RAUVISIO ідеально вписуються в аранжування у стилі гламур, особливо в поєднанні з білим та благородним мармуром. У трохи сучасному - типово промисловому, модерністському - варіанті ми можемо спробувати поєднати матовий варіант із сирими бетонними елементами, металевими акцентами, сталевими або дерев’яними вставками, які зігріють декор та додадуть затишку інтер’єру.

Однак, коли ви думаєте про чорне на кухні, думка про не дуже естетичні відбитки пальців, можливість вицвітання та труднощі зберегти ідеальний вигляд відразу загоряється у вас в голові. Таке бачення ефективно усувається перевагами полімерного скла, оскільки воно не стільки полегшує очищення, але завдяки спеціальному лаку вони усувають утворення видимих ​​слідів і не знебарвлюються навіть під впливом тривалого сонячного світла.

Без

Бежевий - ще одна майже вічна тенденція. Завдяки зв’язку з природою його часто вибирають для кухонь, де ми зосереджуємось на витонченості, затишку та релаксації. Цей спокійний тон заспокоює і розслабляє і, всупереч зовнішньому вигляду, не нудний! Це чудово виглядає як соло - в монохромних аранжуваннях, так і в дуеті з білими, дерев’яними та іншими мотивами, взятими із природного світу, від ніжних оливкових тонів, до яскравих шоколадних кольорів, пастельного вересу або декоративних візерунків кришталевого декору RAUVISIO. Використання світлого ламінату, як у випадку з білим, також оптично збільшить простір, а практичні переваги рішень REHAU дозволять насолоджуватися довговічністю, гігієною та високою якістю протягом багатьох років використання,що суттєво відрізняє їх від інших матеріалів, що використовуються в якості фасадів кухні.

Полімерне скло RAUVISIO має ще одну важливу перевагу: воно має непористу поверхню, завдяки чому в ньому немає важких для виведення бактерій та мікробів. Матеріал є не тільки безпечною поверхнею, але також значно полегшує очищення та економить час, який доведеться витратити на копітке видалення бруду.

Сірий

Сірий - нейтральний колір. Він може створювати вишукані, елегантні концепції, а також сповнені затишку та гармонії. Це відбувається в щадному мінімалізмі, позачасовому класицизмі та виразному модернізмі. Міцні графіти зазвичай є частиною феноменальних композицій, в яких переважають чорні, білі та необроблені поверхні каменю або архітектурного бетону, а також є лейтмотивом монохромних композицій. Кришталевий ламінат RAUVISIO в приглушеному кольорі Неббія оцінить компанію білого в присутності деревини, що панує в скандинавському напрямку. Це також створить інтригуючі кольорові міражі, включаючи інтенсивні відтінки, такі як жовтий, червоний або темно-синій, які оживлять кімнату та додадуть їй нотки динамізму. Естетичні можливості рішень REHAU у сірих відтінках безмежні,оскільки колір ідеально підходить майже до всієї кольорової палітри.

Однак навіть найкраще підібрана пара відтінків повинна бути довговічною, адже кухня - це місце, повне небезпек! Фасади, що складають першу лінію для протидії атакам, повинні бути стійкими до подряпин, тріщин або механічних пошкоджень, ось чому справжнє скло, зіткнувшись з ламінатом RAUVISIO, програє до кінця! Матеріал марки REHAU, навіть під час бурхливих експериментів, зберігає початковий стан і не боїться важких предметів або лез ножа.

Граната

Гранат - це колір для сміливих, але вони кажуть, що світ належить їм! Сильні кольори повільно витісняють найтонші відтінки, замінюючи чарівну пастель. Вони супроводжуються вражаючою глибиною та враженням елегантності. Не дивно, що на кухні ми знаходимо все чарівнішу вишню, модну фіалку, зелену пляшку або ... спокусливу темно-синю. Кухонні фасади в чорнилоподібних кольорах будуть чудово виглядати в присутності білих та дерев’яних акцентів, які ніжно розігріють таємничу ауру, що наповнює кімнату. Таке поєднання зробить інтер’єр вишуканим і затишним одночасно, а підібрані аксесуари кольору міді, золота або срібла запечатують інтригуючу атмосферу композиції.

Цікавою ідеєю для облаштування сучасного інтер’єру є використання кришталевого магнітного ламінату RAUVISIO як функціональної стійки шафи, що стоїть поруч із холодильником або нерозібраним поглибленням. Його магнітні властивості та можливість письма роблять кухню не тільки оригінальною, але й інноваційною та ще більш практичною.

Кольори природи

Кольори природи - це відтінок, який користується незмінною популярністю. Вони підходять практично до будь-якого стилю - від ретро та вінтажу до класики, сирого модерну, гігге та індустріального. Ви можете поєднувати їх між собою, створювати незвичні поєднання або доповнювати нейтральною палітрою білого, сірого або коричневого. Вони часто є доповненням до монохромної композиції, але часто домінують у просторі, створюючи ауру затишку. Кухонні фасади, натхненні природою, можуть відображати красу благородного мармуру, який у поєднанні з чорним кольором та елементами скла та сталі запечатає атмосферу гламурної кухні. З іншого боку, рішення Legno - від REHAU - підкреслять тепло і домашню атмосферу. Високий блиск ламінату, що нагадує дерев’яну текстуру, є ідеальною ідеєю для кухні, де панує гармонія, нескладені лінії та простота дизайну.

Людина в категорії декорів - граніт - посилює ефект елегантності та надає інтер’єру неповторної елегантності. У зіткненні з витонченими кольорами він заклинає місце, сповнене спокою та рівноваги, тоді як у дуеті з сильними тонами - чорним, графітовим та шоколадно-коричневим - це стане виразним, надзвичайно оригінальним фоном простору.

Кухонні меблі піддаються ряду небезпек, саме тому ми приділяємо стільки уваги його практичним властивостям. Використовуючи полімерні ламінати RAUVISIO, ми можемо насолоджуватися функціональністю та дизайном, що забезпечує не схематичні зв’язки, гру з кольорами та насолоду - не стільки від аранжування, скільки від перебування всередині, позачасовий характер якого надихне на смачні зустрічі, домашні зізнання за келихом вина та гучні вечірки до світанку.