Калюжі на майні - як запобігти їх утворенню? Посібник

Будівництво будинку - це серйозне завдання, яке вимагає від нас ретельного проектування та вибору матеріалів роками. Потім ми приділяємо багато часу впорядкуванню інтер’єру будинку, залишаючи в кінці питання, пов’язані з розвитком майнової території. Ми забуваємо, що погано спланований домашній простір може спричинити проблеми - наприклад, із застоєм води. Накопичення дощової води заважатиме повсякденному функціонуванню - паркуванню та пересуванню ділянки. Однак найсерйознішими можуть бути довгострокові наслідки, такі як зміни тротуару, а іноді навіть фундаменту будинку. Як ефективно боротися із залишковими водами у власності? Радимо!

У нашому кліматі дощові дні - звична справа в будь-яку пору року, особливо восени та на початку весни. Пам’ятайте, що кілька днів сплесків хмар негативно впливають не тільки на наш настрій, але і на ділянку навколо нашого будинку. Великі калюжі можуть з’являтися на вашому маєтку з кількох причин. Перш за все, необхідно замінити неправильно зроблену підструктуру, тобто недотримання схилів місцевості, неправильну дренажну систему або використання погано проникного матеріалу. Джерелом неприємностей також може бути невідповідність дизайну формі сюжету. Хоча ці недоліки можуть здатися дріб’язковими, вони часто призводять до серйозних труднощів через залишкову або замерзаючу воду. Як уникнути дорогого ремонту та пов’язаних з ними клопотів? Разом з торговою маркою Polbruk ми підготували короткий путівник,в якому ми представляємо ефективне, недороге та естетичне рішення цієї проблеми.

Давайте запобігати калюжам

Якщо ми не хочемо, щоб у дощові дні власність перетворилася на бурхливу річку, давайте планувати дренаж та дренажну систему. Варто пам’ятати, що ці питання визначаються законом, який говорить про те, що дощова вода не повинна скидатись на вулицю, каналізацію або прилеглий ділянку. Відповідно до польського законодавства, власник майна зобов’язаний видалити надлишкову дощову воду, який може розподілити її по своїй площі або скинути у дренажну канаву або комбіновану каналізаційну систему дощової води. Якщо ми приймаємо рішення щодо другого чи третього рішення, ми повинні отримати згоду офісу, який відповідає за дренажну канаву або каналізаційну систему. Більше того - багато муніципалітетів беруть податок за користування каналізаційною мережею. На щастя, є ще один варіант, який варто використати, який цінується насамперед за ефективність та естетичну цінність.Я говорю про ажурні бетонні плити.

Більше проблем із залишковою водою завдяки сучасним дошкам

Бетонні плити та куби з зручними прорізами - популярне рішення, яке ефективно усуває проблему накопичення води на ділянці. Залежно від ваших уподобань, ви можете заповнити прогалини травою, кам’яним посудом або дрібною галькою. Поверхня, викладена ажурними бетонними плитами, чудово відводить воду, завдяки чому ми значно мінімізуємо ризик калюж. Однак це не єдині переваги бруківки - їх використання також є рецептом естетичного домашнього простору. Людям, які цікавляться дизайном і цінують оригінальний дизайн, слід ознайомитись з останніми продуктами, доступними в пропозиції Polbruk - EXTRANO - це надзвичайні дошки, які вражають не тільки своїми функціональними значеннями - вони мають 11% проникної поверхні на м2, але і привабливим зовнішнім виглядом.Дошки POLBRUK EXTRANO відрізняються оригінальним ажурним візерунком та інтригуючими лініями. Завдяки їм ми отримаємо надзвичайний простір, порвавшись з візерунками та зосередившись на унікальності та унікальності. Елементи POLBRUK EXTRANO створять чудовий дует із сучасним або промисловим фасадом будинку, дозволяючи воді одночасно проникати в землю. Вони доступні у трьох кольорах - білий, сталевий та базальтовий.

Ажурні тарілки для традиціоналістів

Пропозиція торгової марки Polbruk також включає інші бетонні плити, що відрізняються довговічністю, міцністю та класичним покриттям. Мінімалісти, які віддають перевагу геометричним фігурам та простоті, повинні вибрати POLBRUK MEBA. Універсальні кольори та модерністський дизайн цього виробу чудово гармоніюватимуть з будь-яким оточенням. Вхід у власність також може бути зроблений із дощок POLBRUK GREENGO, які, заповнені травою або дрібною галькою, стануть чудовим способом отримати екологічну, зелену стоянку. Екологічну пропозицію Polbruk доповнюють геометричні бруківки POLBRUK EKOL, що дозволяють створювати привабливі мозаїки. Всі ці продукти забезпечують вільне проникнення води в землю, таким чином ефективно захищаючи екосистему.

Калюжі можуть стати серйозною проблемою для власників нерухомості, але правильно підібрані ажурні панелі швидко та ефективно мінімізують накопичення дощової води на проїзді та тротуарі. Пропозиція відомого бренду Polbruk включає широкий вибір плит та бруківки, завдяки чому ми можемо легко підібрати відповідну модель та колір до нашого бачення домашнього простору. Людям, яким подобаються новинки та оригінальні рішення, слід тягнутися до дощок POLBRUK EXTRANO, тоді як любителі класики можуть використовувати моделі GREENGO, MEBA та EKOL. Пам’ятайте, що ретельно влаштовані бетонні елементи - це не тільки екологічна та недорога ідея водовідведення, але й фантастичний спосіб прикрасити та зробити наше майно більш привабливим.