10 ідей щодо розташування гардеробу

Гардеробна - мрія кожної жінки. Це корисне місце для зберігання одягу, аксесуарів, взуття та верхнього одягу. Яким повинен бути гардероб, щоб ми могли ним добре користуватися? Де розділити гардероб, якщо ми не можемо виділити під нього всю кімнату?

Гардеробна як окрема кімната - дуже зручне рішення. Це насамперед шанс підтримувати одяг у порядку. Перевага гардеробу полягає в тому, що він дозволяє звільнити інші кімнати будинку від просторих шаф, шаф, комодів та місць для зберігання речей. Гардероб повинен бути добре розкладений, на площі не менше 3,5 м2. Для того, щоб мати можливість вільно переодягатися в гардеробі, потрібно трохи вільного місця.

Гардеробна кімната на горищі. Що робити, щоб зробити його функціональним? Побудуйте похилі шафи - це можуть бути полички, висувні ящики або міні-шафи, встановити велике дзеркало, встановити планку для верхнього одягу і все готово!

Гардеробна в спальні. Пам’ятайте, що розділення гардеробу в спальні не матиме сенсу, якщо кімната занадто мала.

Гардеробна в залі. Невеликий гардероб можна відокремити в залі - якщо це дозволяють його розміри. Часто є гардеробна, також кімната для окремого туалету. Площа такої кімнати невелика, але при відповідному розташуванні полиць і решіток ми можемо помістити в неї багато речей.

Подивіться товари, які будуть корисні в кожному гардеробі:

Кошики та коробки допоможуть вам зберігати дрібниці, сезонний одяг та тримати гардероб в порядку.

Всі види вішалок:

Оригінальна вішалка на шарф у формі сукні канадської марки Umbra. Виготовлений з поліестеру, на ньому є отвори для покладання шарфів, шарфів, поясів та вішалки для сукні Boho, ідеально підходить для шарфів.

Вішалка для сумок та аксесуарів Pocketta та органайзер для прикрас у формі сукні з високоякісної тафти та органзи.