Душовий туалет - майбутні технології у ванній

У наших квартирах дедалі частіше з’являється миття туалетів. У Німеччині чи Швейцарії вони вже є стандартними. Нічого незвичного. Вони надзвичайно зручні, оснащені сучасними рішеннями, і в той же час є елегантним доповненням простору ванної кімнати. Те, що вчора здавалося минущою модою, сьогодні виявляється рішенням, що покращує повсякденний рівень комфорту, добробуту та гігієни.

Туалет для душу - це поєднання унітазу та функції біде. Однією з його суттєвих переваг є той факт, що він абсолютно не вимагає додаткового простору або модифікації сантехніки. Ви можете легко замінити поточний унітаз на більш сучасне рішення, що забезпечує комфорт і свіжість.

Як працює туалет для душу? Після користування унітазом функція миття активується натисканням кнопки на панелі управління. Виходить сопло, з якого хлюпає потік теплої води, при температурі тіла. У кожній моделі ми можемо регулювати інтенсивність води, а в моделях вищого стандарту ви можете налаштувати розширення сопла, інтенсивність та температуру води (з точністю до 0,5 градуса Цельсія) відповідно до ваших потреб та зберегти налаштування в профілі користувача. Як результат, кожен член сім’ї має власну кнопку і не повинен встановлювати параметри щоразу, коли вони використовуються. Рішення повністю гігієнічне, оснащене фільтрами для води та системою самоочищення.

Заслуговує на увагу технологія душу WhirlSpray, яка захищена патентом Geberit. Потік води, що виходить із сопла, обертається та динамічно аерується, що забезпечує надзвичайно ретельне та щадне миття.

В даний час душові унітази оснащені безліччю додаткових функцій, надзвичайно зручних у повсякденному використанні, в т.ч. витяг забрудненого повітря, сушка і навіть автоматичне відкриття кришки унітазу. Такі зручності є, наприклад, у душовому туалеті Geberit AquaClean Mera, який був запущений у вересні 2015 року.

Які ще функції виконують душові унітази останнього покоління? Додатковою зручністю може стати, наприклад, душ для інтимної гігієни для жінок, який змивається ніжним потоком води. Крім того, туалет може бути обладнаний функцією сушіння інтимних зон. Функція розпізнавання користувача також дуже корисна, оскільки дозволяє запускати душ лише тоді, коли користувач сідає на унітаз. Як результат, душ не запускається при випадковому натисканні кнопки живлення. Ще одне нововведення, яке використовується у висококласних туалетах для душу, - це вилучення неприємних запахів. Каталітичний стільниковий керамічний фільтр ретельно очищає повітря перед поверненням у приміщення. Витягання починається автоматично, коли користувач сідає на сидіння унітазу.

Сама конструкція унітазу для душу може бути інноваційною. Виберіть той, який забезпечить тиху і ретельну промивку завдяки використанню технології без обідів. Цей тип кераміки з асиметричною геометрією чаші позбавлений обода, під яким накопичується бруд у традиційних туалетах. Додаткове використання захисного покриття полегшує чищення.

Щоб зробити користування душовим унітазом ще більш приємним, найрозкішніші моделі оснащені функцією "Ласкаво просимо", що означає: підігрів сидіння, автоматичне відкривання кришки сидіння унітазу та стримане освітлення для кращої орієнтації вночі.

Більше інформації про рішення Geberit можна знайти за адресою: www.geberit-aquaclean.pl