Зроби сам: як зробити прикрасу столу з дерев’яних пеньків?

Нам потрібно:

  • 8 соснових пнів різної висоти

  • свердла для плоских свердел

  • пилки

  • фрезерні верстати

  • 8 чайних свічок (свічки)

  • самшитові гілочки

Ми починаємо:

I. Першим кроком є ​​підготовка пнів до розміру очерету. Якщо у вас вже є 8 стовбурів, видаліть їх стирчать гілки і позбавтеся від бруду. Однак, якщо у вас довгі шматки дерева, використовуйте пилу, щоб вирізати їх таким чином, щоб утворилося 8 шматочків.

II. Наступним кроком є ​​вирівнювання основи стовбурів, щоб вони могли міцно стояти на столі. Однак перед тим, як почати обрізати дно стовбурів, подумайте про висоту кожного шматка. Прикраса буде виглядати цікавіше, якщо кожен із стовбурів має різну висоту.

III. Коли ваші пеньки стійкі, пора просвердлити в них місце для свічки. Для цього використовуйте дриль з плоским свердлом. Намагайтеся тримати канавки для свічки приблизно в центрі стовбура.

IV. За допомогою маршрутизатора згладьте низ і верх багажника. Завдяки цьому ви зможете уникнути непотрібних травм при подальшому використанні прикрас.

V. Останній крок - розміщення стовбурів на столі. Помістіть їх близько один до одного, і щоб створити цілісне ціле, покрийте їх дно гілочками самшиту. Поставте всередину свічки, запаліть їх і ..... Готово! Такий свічник буде чудово виглядати на столі, і завдяки тому, що Різдво наближається більшими кроками, з додаванням червоних аксесуарів центральний елемент стане ідеальною прикрасою для різдвяного столу :) Поділіться з нами в коментарях :)