Як оформити інтер’єр в романтичному стилі?

Живі квіти, м’який диван і пастельні кольори - ці асоціації з романтичним стилем викликають у нас приємні почуття. Це композиція, яка ідеально підійде для вітальні, але вимагає чутливості та підбору відповідних елементів. Разом із салонами Agata ми представляємо спосіб облаштувати романтичний інтер’єр.

Романтичний стиль характеризується легкістю і трохи солодкістю. Це асоціюється з атмосферною прогулянкою в чарівному місці, повному казкових історій. Ми досягнемо цього ефекту завдяки використанню яскравих меблів, квіткових мотивів та пудрово-рожевого кольору. Стіни затишної вітальні можуть бути білими, пастельними або покритими шпалерами з цікавим мотивом, наприклад, квітів або тонкої геометрії. В інтер’єрі переважають приємні тканини, піднесені прикраси та зелені рослини.

Які меблі для романтичного інтер'єру?

У салонах Agata ми можемо знайти моделі кушеток та крісел у стилі Романтика, які ідеально відповідатимуть романтичному стилю. Набір меблів JULLIET, тобто 3-місний диван та м’яке крісло з візерунковою оббивкою в рожевих тонах, ідеально впишеться в атмосферну вітальню. Міцний тканинний візерунок найкраще поєднувати з гладкою стіною, щоб кімната не була завалена кількістю візерунків. Меблі в англійському стилі можна поєднувати з білим або порошково-рожевим, а також із зеленим; це можуть бути штори, килим або рослини. Якщо ми віддаємо перевагу шпалерам, щоб зробити сильніший акцент в інтер’єрі, варто вибрати приглушені меблі, наприклад, набір BRISTOL, тобто пудрово-рожевий диван та крісло. Як у казковій країні, ми опустимося в м’які подушки з книжкою, чашкою чаю або ... на руках у коханої людини.

Однак не всі хочуть оформити вітальню в цукеркових кольорах, і це не обов’язково! Романтичного стилю можна досягти, поєднуючи ніжні, приглушені відтінки бежевого або сірого з білим і синім. Тоді дивани ALIS або BENITO будуть ідеальними. Їх відрізняє світла, біла та сіра оббивка, поєднуючи мотив ефектних, ніжних смужок або чеків. Їх універсальний відтінок відповідає більшості кольорів, завдяки чому ми можемо легко створити затишну вітальню, ідеально підходить для денного відпочинку. Любителі темних кольорів та візерунків можуть вибрати набір EMMA, який включає диван, крісло та пуф, все на дерев'яних ніжках. Захоплююча чека з смужками блакитного, жовтого та рожевого кольорів дозволить підібрати аксесуари та створити атмосферне місце.

Що підходить до романтичного стилю?

Стіни та меблі обрамляють весь інтер’єр, надають йому виразності і відповідають за зовнішній вигляд. Однак для того, щоб домовленість мрії була повністю послідовною, введіть нас у чарівну атмосферу та сприяйте розслабленню, вам слід правильно вибрати аксесуари та прикраси. У романтичному стилі вони сильно впливають на всю кімнату, тому їх слід вибирати з почуттям і смаком. Безперечно, одним з найважливіших елементів є квіти - зрізані та горшкові. Рожеві тюльпани, півонії та троянди у вазах перетворять вітальню у квітковий, чарівний луг. Квітковий мотив є найбільш затребуваним - не тільки у вигляді рослин, але і тканин. Салони Agata пропонують широкий асортимент декоративних виробів, які ідеально впишуться в наш романтичний інтер’єр. Троянди на шторах, наволочках або ковдрах чудово доповнять ціле.Важливі також дрібні прикраси, такі як плакати з квітковим мотивом або декоративні рамки для фотографій, дрібнички у вигляді порцелянових ваз та чашок або дерев'яні, білі шкатулки з біжутерією. Не забуваймо і про атмосферне освітлення: світильники з тканиною, яскравий абажур з крихітними квітами або картатим візерунком та цікава люстра з кристалами.

Інтер’єр у романтичному стилі - це місце, де турботи та турботи зникають, і ми, оточені чарівною атмосферою, будемо раді повернутися до нього після важкого дня. Не забувайте влаштовувати кімнату злегка і тонко, враховуючи трохи магії та казкової атмосфери.