Десяте видання Ярмарку приємних речей 2-3 грудня 2017 року

Десяте видання Fair Nice Fair відбудеться 2-3 грудня 2017 року у будівлі ETHOS на площі Trc Krzyży у Варшаві. Він буде унікальним не лише завдяки ювілею, але і завдяки падінню рекордів. Під час ярмарку буде представлено 185 брендів та дизайнерів, серед яких цілих 50 дебютів. Вперше відвідувачі та експоненти можуть користуватися площею майже 4000 метрів, розташованою на двох рівнях.

Ярмарок «Гарненькі речі» - це місце, де представлений широкий вибір польських меблів, світильників, кераміки, плакатів, текстилю, іграшок та інших предметів для дому, призначених для користувачів, які цінують красу. Що відрізняє Ярмарок - це унікальність представленої продукції, адже більшість із них виготовляються вручну, обмеженими короткими серіями, з використанням високоякісних матеріалів, унікальних конструкцій та необмеженої фантазії їх авторів. Польський дизайн давно не робив так добре!

Ярмарок приємних речей має викликати апетит поляків до красивих та функціональних предметів, зроблених з максимальною обережністю. Його творці вважають, що все, що нас оточує, впливає на наше повсякденне життя та добробут.

- Кажуть, що суть будь-якого добре продуманого предмета - це історія, що стоїть за його творцем. Ярмарок «Гарненькі речі» - це місце, де ми хочемо розповісти цю історію - кажуть організатори Ярмарку Айка Мрочковська, Анна Прушинська та Павел Стремський.

- Коли ми боязко запросили вас у TRŁ 4 роки тому, ми не уявляли, що це буде пригода нашого життя. Ми навіть не могли мріяти, що зустрінемо сотні таких талановитих людей, що десятки тисяч поляків довірятимуть нам і кожні півроку вони будуть здаватися такими переповненими у пошуках нового дизайну, і що ми зможемо з гордістю зустріти вас у найпрестижніших місцях Варшави. І знаєте що - ми не збираємось зупинятися! :) - пишуть організатори на сайті Ярмарку.

Останнє весняне видання Fair Things Fair привернуло понад 9000 захоплених відвідувачів та призвело до рекордних результатів продажів. Наступне видання відбудеться у вихідні 2 та 3 грудня - досить рано, щоб ярмарки не зірвали передсвяткових планів, і в той же час досить близько до Різдва, щоб зробити подарунки коханим на Ярмарку. Більше на targirzeczyladnych.pl