Розсувні двері, тобто плавний перехід від будинку на терасу

Межі між різними сферами життя давно почали стиратися. Нерідкі випадки, коли ми забираємо роботу додому та поєднуємо вільний час із професійною діяльністю. Тенденція плинних меж спостерігається також у житлових приміщеннях, де те, що знаходиться зовні, є цілісним цілим із внутрішньою частиною. Будинок, що вписався в ландшафт, і навпаки - пейзаж тераси або саду як продовження вітальні є ідеалом сучасної відкритої архітектури, яка може здійснитися завдяки відповідній обробці та обладнанню.

Ключову роль у створенні цього ефекту відіграють розсувні дворики внутрішнього дворика , які забезпечують постійний приплив світла, оптично збільшують простір та забезпечують оптимальне його використання. На додаток до безсумнівних візуальних цінностей, двері мають ряд функцій, таких як захист від холоду, шуму чи крадіжки . Що найкраще підходить для цих ролей - двері з ПВХ або алюмінію? У нашому посібнику ми представляємо пропозиції бренду Schüco , серед яких ви можете вибрати двері, що ідеально підходять для ваших потреб, і створити ідеальний перехід від будинку до тераси!

Двері з ПВХ - чому варто вибирати їх для тераси?

Майбутня весна сприяє рішенням, які дозволяють нам наблизитись до краси природи та захистити її. До них відносяться широкоформатні розсувні двері з пластику . Завдяки їм ми можемо не тільки створити світлі, відкриті інтер’єри з видом на терасу або сад, але і забезпечити їм чудовий тепловий захист . Теплоізоляція підвіконня разом з професійною обробкою дверей є запорукою комфортних та екологічно чистих приміщень з постійним кліматом. Варто пам’ятати, що для того, щоб двері зберегли свої теплоізоляційні властивості, конструкцію потрібно герметизувати і професійно встановити. Між стулками і дверною коробкою не повинно залишатися простору, який би спричиняв тепло, щоб ми могли насолоджуватися меншим споживанням енергії і, таким чином, меншими експлуатаційними витратами будівлі. Це хороша новина не лише для членів домогосподарства, а й для інвесторів, адже дотримання екологічних норм значно збільшує вартість будинку.

Двері з ПВХ також дуже прості у використанні та функціональні - проходження через низький поріг майже непомітно. Наш комфорт збільшується завдяки широкому спектру рішень, пристосованих до індивідуальних вимог. Якщо ви відчуваєте потребу в безпеці, ви можете вибрати версію проти крадіжок . Якщо, навпаки, для вас важливі естетика та індивідуальний стиль, ретельно підберіть шпон внутрішньої та зовнішньої поверхні рами та дверну ручку відповідно до вашого інтер’єру та розташування. Ви можете вибрати з широкого асортименту кольорів та вінірів, що імітують різні породи дерева та фольги, що нагадують металеві лаки.

Розсувні двері Schüco пропонують широкий вибір не тільки з точки зору оздоблення рами, але й варіантів відкривання . Шість способів відкриття можна реалізувати в трьох системах проектування :

Schüco LivIngSlide

Нова система підйому та розсуву є найкращим доказом того, що висока теплоізоляція може поєднуватися з тонкою конструкцією . Цей тип пластикових дверей є довгостроковою інвестицією в захист від дощу, вітру та шуму та енергозбереження. Завдяки рівному порогу та невеликій глибині установки перехід від будинку на терасу буде надзвичайно плавним. Ви також можете скористатися варіантом поєднання дверей з панорамним склінням з дуже вузькими рамами, що гарантуватиме ще більш ефектний вид.

Schüco ThermoSlide

Ця система відрізняється ергономічним, багатокамерним, пласким порогом з алюмінію, який забезпечує чудовий захист від проникнення вітру, дощу та шуму. Інноваційне рішення значно зменшує ризик появи "холодної зони" в зоні підлоги. Це також ідеальна пропозиція для власників терас з дійсно великою площею - двері зручні у використанні навіть при великих розмірах і вазі стулок.

Schüco EasySlide

Ви хочете покращити свій бюджет та захистити навколишнє середовище завдяки економії енергії? Виберіть систему з алюмінієвим низьким порогом, інтегрованим з тепловим розривом та спіненим ізолятором. Навіть найсильніший вітер, дощ або шум не будуть боятися такої конструкції з трьома рівнями герметизації. Крім того, вироби з дерева характеризуються витонченим дизайном, який сподобається всім любителям вишуканих композицій.

Алюмінієві двері - дізнайтеся всі їх переваги!

Алюміній - це матеріал, який вражає своєю довговічністю та міцністю . Завдяки високій стійкості до несприятливих погодних умов, це найкращий супутник сміливих архітектурних проектів, таких як великі засклені розсувні двері, що ведуть на терасу. Двері з алюмінію ідеально підходять для втілення наших мрій у відкритий космос, адже міцна конструкція підтримуватиме навіть скління великих розмірів . Алюмінієві двері також легкі та тихітому функціональний у щоденному використанні та не потребує обслуговування. Їхній комфортній та безпечній роботі можуть допомогти також електроприводи, які можна запускати дистанційно, не встаючи з сидіння. Як і двері з ПВХ, вони можуть бути виготовлені в самих різних кольорах, що дозволить підібрати вироби з дерева під стиль інтер’єру та досягти візуальної гармонії між вітальнею та терасою або садом.

Торгова марка Schüco також пропонує можливість вибрати спосіб відкривання дверей , щоб ви могли вибрати найбільш практичне або ефективне рішення для себе.

Панорамні розсувні двері Schüco ASS 77 PD та ASS 67 PD

Ефект плавного переходу між терасою та вітальнею гарантують дуже вузькі профілі, приховані рами та поріг врівень з підлогою. Це розумні двері, які ви можете відкрити і закрити за допомогою кнопки на смартфоні або на панелі управління. Інтелектуальні датчики забезпечують вашу безпеку, тому немає ризику випадково затиснути руку. Завдяки двоколійному або триколійному направляючому ви також можете створити різні типи отворів, адаптовані до форми інтер’єру. Традиціоналісти можуть вибрати ручне управління.

Підйомні та розсувні двері Schüco ASE 80.HI

Ви боїтеся, що великі та важкі дверні полотна будуть важкими у використанні? Нічого подібного! Ви можете легко керувати алюмінієвими підйомними та розсувними дверима за допомогою естетичного важеля . При відкритті стулка трохи піднімається, щоб плавно ковзати вздовж напрямної. Прихильники автоматизації та інтелектуального будівництва можуть вибрати версію з дистанційним управлінням.

Відкидні та розсувні двері Schüco ASS 80 FD.HI

Це ідеальне рішення, якщо ви хочете максимально збільшити простір вітальні. Двері, які безшумно і плавно складаються, як концертини, дозволяють майже повністю відкрити величезну площу скляних стін. Ви можете вибрати їх у варіанті, який забезпечує теплоізоляцію, щоб насолоджуватися відкритим, комфортним і теплим простором навіть у холодні дні.

Відкидні та розсувні двері Schüco AWS PASK

Якщо вам заважали вибрати розсувні двері, вам не доведеться про це турбуватися. Вибирайте нахильні та розсувні двері, які гарантують як плавний перехід із вітальні на терасу, так і можливість провітрювання інтер’єру. Закриті двері гарантують герметичність та високу теплоізоляцію.

Сучасні розсувні двері - це не лише спосіб зберегти свій будинок в безпеці та заощадити енергію . Можливість вибору матеріалу - практичний ПВХ або міцний алюміній, колір обробки та професійна обробка дверей дозволяють створити ефективний, плавний перехід від будинку до тераси. Таким чином, ми отримуємо цілісний, відкритий, екологічний та бюджетний простір, гармонією якого ми можемо насолоджуватися як всередині, так і за межами нашого будинку.