Сірий бетон на стіні - як отримати такий ефект? Покрокове керівництво

Текстура бетону на стіні в даний час є однією з наймодніших тенденцій в області дизайну інтер’єру, як громадського, так і житлового. Сіра обробка навіть невеликої частини стіни може надати всій кімнаті сучасний стиль .

Бетон випускається в холодному відтінку сірого, який ідеально гармонує з металом, склом та необробленою деревиною . Різноманітна структура - заслуга підрядника, а також міграція на поверхню заповнювача різного розміру та кольору зерна , а також природних пігментів . Зміна кольору також є похідною цього явища. Візуальний ефект посилюється зміною кута відбиття світла від неоднорідної поверхні.

З пропозиції, запропонованої торговою маркою FOX DEKORATOR , ми можемо виготовляти бетонні прикраси чотирма способами, залежно від того, якого ефекту декоративної фактури ми хочемо досягти, якого кольору або тону сірого отримати та який товар обрати. Різниця також помітна для підрядника в способі нанесення даного продукту. Як за допомогою декоративної штукатурки, так і декоративної фарби, ми можемо отримати матову поверхню з численними, видно нерівномірно розсіяними порожнинами (ефект корозії бетону) і гладкою , атласною поверхнею (ефект вібруючого бетону).

Найновішим продуктом бренду FOX DEKORATOR, який вийшов у продаж цього року, є структурна фарба DECORATIVE CONCRETE . Це готова до використання густа мінеральна, вапняна фарба, пофарбована природними пігментами .

Продукт пропонується алергікам

Декоративний бетон містить вапно , переваги якого відомі поколінням. Він має антисептичні властивості , а його лужний рН є природним захистом від грибків і цвілі . Ось чому цей продукт можна рекомендувати особливо алергікам , оскільки він зменшує утворення цвілевих мікробів, відповідальних за погіршення здоров’я орендарів.

Як це зробити - "крок за кроком"

1. Нанесіть декоративний бетон на грунтовану поверхню . Структурну фарбу слід наносити валиком на обмежену поверхню (приблизно 1 м2).

2. Розгладьте декор ще вологим за допомогою кельми до товщини зерна, доки воно не стане досить вологим і сприйнятливим до деформацій. Ми методично наносимо і натираємо послідовні частини декорованої поверхні, поки вона не буде повністю покрита.

3. Перед нанесенням другого шару фарби обережно змочіть всю поверхню водою . Другий шар слід нанести на всю декоровану поверхню, як і попередній. На фазі сушіння розгладжуйте фарбу рівним краєм кельми. У процесі згладжування пори закриваються, а поверхня стає рівною . Поодинокі, розсіяні порожнини та ями додають шарму бетонній поверхні.

4. Декоративний лак: нанесіть атлас м’якою щіткою або валиком з мікрофібри. Акуратно поширюємо його поперечними рухами . Всього один шар зміцнює декоровану поверхню.

Послуги для підрядника

Структурна ДЕКОРАТИВНА БЕТОННА фарба - це продукт, готовий до використання, і його слід перемішувати лише перед початком роботи. Це значно прискорює роботу, оскільки не потрібно чекати додаткові години після змішування з водою .

Продукт не викликає ніяких труднощів у застосуванні, навіть людина , недосвідчений в роботі з декоративними штукатурками матиме можливість , щоб зробити свою власну стіну, підтримуючи себе «крок за кроком» інструкцією або навчальним відео.

При підготовці до стіни для прикраси, слід пам'ятати , що ДЕКОРАТИВНИЙ БЕТОН вимагає досить нерегулярного застосування клейової грунтовки або вилучень великих агрегатів зернистості від шару грунту, так як вони можуть з'явитися в остаточному декорування під час вирівнювання поверхні у вигляді перегорання.

Бетонна стіна - це унікальна прикраса, яка буде добре працювати практично в будь-якому інтер’єрі . Його необроблений шарм стане ідеальним доповненням до сучасного , індустріального стилю , а також мінімалістичних або еклектичних композицій . З такими продуктами, як структурна фарба ДЕКОРАТИВНИЙ БЕТОН від FOX DEKORATOR, отримати ефект бетону на стіні простіше, ніж будь-коли!