Стіна як пофарбована, або як змінити інтер'єр навесні?

Проста і дуже ефективна пропозиція для весняної метаморфози, тобто оздоблення стін. Ми зробимо його за допомогою фарби або декоративної маси. Це миттєво оживить класичний інтер’єр білого, бежевого та сірого кольорів.

Ви можете відчути наближення весни в повітрі, і разом із нею з’являється бажання освіжити декор у наших чотирьох кутах. Найпростіший спосіб - це, звичайно, перефарбувати стіни. Однак замість того, щоб купувати кілька банок зі стандартною акриловою фарбою, варто спробувати щось нове і зосередитись на оригінальному ефекті в правильних пропорціях. Класичні білі стіни домінують серед пропозицій декораторів, але одна з них відіграє головну роль. На ньому можна зробити оригінальну обробку стін, яка моментально змінить зовнішній вигляд інтер’єру.

Сирі кам'яні стіни. Декоративні маси

Стиль лофт все ще користується великою популярністю, і разом з ним промислові цегла та бетон домінують у житлових кімнатах. На ринку є багато інших матеріалів, якими можна обробити стіни та інші архітектурні елементи в інтер’єрі, наприклад камін. Любителі ефекту сирого каменю можуть вибрати штукатурні, порцелянові або кам'яні шпони. -Ми також можемо досягти кам’яної структури за допомогою техніки штукатурки. Маса, вироблена на основі гашеного вапна, природної глини та порошкоподібних наповнювачів, дозволяє вразити глибоко відшліфований камінь з розколотою структурою, тобто вапнякову ліпнину, посилаючись на давні інтер’єри. Ви також можете вибрати штукатурку на основі смоли та кварцових або мармурових заповнювачів. Оштукатурені поверхні відрізняються грубою текстурою, яку можна додатково збагатити, наприклад, срібними пластівцями, золотистими, коричневими або безбарвними слюдяними лусками, отримуючи модний ефект металевого спалаху на стіні, - говорить Бартломій Холева з Lakma SAT, виробника фарб та декоративних мас Франческо Гарді Коллеціоне.

Роса на стіні. Фарби з ефектами

Ми також можемо змінити стіну фарбами. Структурні фарби, а також сучасні акрилові фарби з декоративними ефектами можуть імітувати різні оздоблювальні матеріали, наприклад зовнішній вигляд та фактуру каменю або тканини. Є з чого вибрати. Вплив мікрокапель роси на стіну досягається за допомогою спеціальної фарби зі скляними наповнювачами та металевими пігментами. - Також варто пам’ятати, що спосіб застосування має не мале значення. Залежно від ефекту, якого ми хочемо досягти, фарбуємо стіну по діагоналі, у формі ялинки або нерівномірно. Якщо ми хочемо візуально підняти кімнату, ми малюємо вертикально, а якщо хочемо розширити - малюємо горизонтально, - радить Бартломей Холева.