Заморожені - ми влаштовуємо кімнату для дитини

Найбільший хіт Діснея останніх років - "Заморожене - Заморожене" не втрачає популярності серед маленьких дівчаток. Прекрасна Ельза, яка має велику силу в собі, і її молодша сестра Анна, позитивно ставлячись до всього, можуть стати партнерами по дочці вашої дочки. Чим? Завдяки меблям, прикрашеним гравірованими візерунками із заморожених: замок Арендел, Ельза, Анна та Олаф, сніговик, який любить обійми.

Однак красивий дизайн - це не все. У кімнаті вашої принцеси безпека та функціональність - це найважливіше. Важливо, щоб меблі були пофарбовані антиалергічними фарбами на водній основі та мали спеціальний ремінець, за допомогою якого ми кріпимо його до стін (вони, безумовно, додають стійкості). Сертифікати безпеки будуть додатковою перевагою (TÜV Rheinland Polska тестує меблі з точки зору безпеки дітей). Більше того, такі сертифікати та стандарти безпеки, встановлені Європейським Союзом, вимагають розробки продуктів, в яких будуть використовуватися технології безпеки.

Функціональність та ергономічність також важливі в кімнаті для дівчат. Розставляючи меблі, варто розділити кімнату на кілька зон, пам’ятаючи залишити якомога більше місця для розваги. Шафи, книжкові шафи та комоди повинні бути дуже місткими, щоб вмістити всі сукні принцеси та діадеми. Добре, якщо всі петлі оснащені заслінками, щоб захистити мізинці від затискання.

Після того, як меблі та їх дизайн підібрані, варто подумати про кольори стін та аксесуарів. Легкі, ніжні пастельні вироби та аксесуари з блискучими кристалами ідеально поєднуються з меблями, прикрашеними замороженими мотивами. На модерації! Все, що вам потрібно - це абажур або подушки, вишиті кристалами, схожими на лід.

Все це ми можемо знайти в компанії Meblik, польському виробнику меблів для дітей та підлітків. Піклуючись про красиво впорядкованих кімнатах наших наймолодших, «Меблік» пропонує послугу дизайну номерів абсолютно безкоштовно. Команда дизайнерів чекає, щоб підготувати візуалізацію кімнати вашої принцеси. Передбачаючи мінливі смаки маленьких дівчаток, Meblik дозволяє замінити фронти до семи років після покупки . Хіба це не чудовий варіант? Зараз казкова кімната з улюбленими героїнями, потім ті самі меблі в зовсім іншому виданні.