Ванна кімната в стилі лофт - чого не може не бути в промисловому інтер’єрі?

Індустріальний стиль походить із США. Після економічної кризи в 30-х роках пустельні фабрики перетворили на квартири, майстерні та центри зборів для місцевої богеми, що перетворило відкриту електропроводку та просторі приміщення в актив. Як результат, величезні зали з необробленою обробкою, відсутністю орнаментів та видимими кабелями породили тенденцію, яка сьогодні є однією з найгарячіших тенденцій дизайну інтер’єру - включаючи ванні кімнати! Що пам’ятати, облаштовуючи простір в такій атмосфері? Читайте далі!

Сантехніка для мансарди

Ванна кімната, натхненна постіндустріальним стилем, має безліч акцентів, взятих від мінімалізму та сучасності. Тут важливо лише відчуття простору , максимальна функціональність та принцип „менше - це більше” . Ці критерії стосуються не лише вибору кольорів та кількості добавок, а й відповідного обладнання. Замість традиційного унітазу або стоячого біде варто вибирати підвісні моделі, які відкриють підлогу, а отже - не тільки полегшать прибирання, а й оптично збільшать простір. У зоні для купання найкращим рішенням буде окремо стояча ванна з геометричною формою або душ з вбудованою кабіною. Це може бути як проста стіна, так і модна пропозиція з чорними профілями, які ідеально підійдуть до батарей в тому ж темному покритті.

Чорні змішувачі для ванної

Мода на горища започаткувала не лише тенденції, пов’язані з використанням бетону, цегли або сталі, і повністю ліквідувала перегородки. Це також скидання хрому, яке протягом багатьох років було першим вибором у ванній. Його місце замінили оригінальні альтернативи, які не можна упустити в постіндустріальному оточенні - чорні батареї . Цей хіт останніх сезонів ідеально контрастує з білим кольором умивальника або ванни, виділяється на нейтральному тлі великої плитки та додає виразності приміщенню.

Змішувачі для ванної KLUDI Balance Black змінять приглушений фон інтер’єру лофт. Вони оживлять сірий бетон, сільську цеглу і додадуть приміщенню елегантність, а заодно доповнять промисловий характер композиції . Часто саме рішення такого типу беруть на себе роль найважливішої прикраси , будучи відправною точкою для металізованих акцентів, таких як дзеркальні рами, дротяні світильники для світильників, підвісні полиці, ажурні консолі або профілі в душовій кабіні. Тоді все це є цілісним та ідеально гармонізованим.

Окрім кольору, важливим буде також форма обраної фурнітури . Залишимо вигадливі конструкції та вигадливі переходи для ретро чи класичних просторів. У лофтах простота та зменшений дизайн повинні відігравати першу роль, що характеризує батареї KLUDI Balance Black, розроблені в дусі м’якого пуризму. Їх округлі, органічні форми дозволять використовувати кераміку з прямокутною, а також овальною лінією, а матове покриття додасть трохи затишку та заспокоїть декор.

Однак візуальна привабливість серії KLUDI Balance Black - це не все! Для функціональності пропозицій відповідають поверхням грунту водовідштовхувального і легко містити в чистоті і ергономічну рукоятку і корпус злегка нахилений , щоб гарантувати простоту використання. Завдяки цьому кожен елемент колекції є прикладом поєднання дизайну з практичністю - інтер’єр, який обов’язково повинен бути в промислових умовах.

Змішувачі серії душ KLUDI Fizz Black стануть гарним доповненням ванної кімнати-мансарди . Це серія з органічними формами та цікавим дизайном, виконана в матово-чорному кольорі. Матеріал, з якого виготовлені крани, не дозволяє нарощувати накип, тому фурнітура завжди виглядає естетично. Багатофункціональний ручний душ KLUDI Fizz Black забезпечує три типи спрею - масажний, дощовий та м’який. Такий змішувач стане ідеальним доповненням до промислової зони душу , поєднуючи функціональність з мінімалістичною формою та сильним кольоровим акцентом.

Установки, приховані під штукатуркою

Індустріальний стиль - це мистецтво маскування елементів, які можуть внести хаос в композицію, порушити атмосферу горища або зменшити функціональність кімнати. Я говорю не лише про прикраси. Ці принципи також слід застосовувати в зоні ванни, використовуючи приховані змішувачі KLUDI . Установки під штукатурку забезпечують візуальну чистоту, акуратність та порядок у мийному приміщенні, що ідеально відповідає правилам розташування в індустріальному стилі. Інноваційні зручності, такі як функція HotStop , - це додаткова цінність, яка підвищує комфорт використання та гарантує безпеку завдяки блокуванню температури на 38ºC.

Промислові аксесуари - деталі безпосередньо з заводу

Фабрики в передмістях Нью-Йорка не рясніли численними прикрасами, але в їх інтер'єрах доцільна невелика кількість. Ідея полягає в тому, щоб домовленість була строгою , але в той же час додала трохи затишку в цілому. Щоб залишатися в постіндустріальному кліматі, варто вибирати світильники, що висять на кабелі, лампочки Едісона або плафони. Промислові дзеркала з металевим каркасом будуть працювати над раковиною , а драбинкові обігрівачі на стіні будуть виконувати роль додаткової рушникосушки. Він повинен бути простим, практичним та естетичним.

Промислова ванна кімната відрізняється необробленим дизайном. Він виготовляється з холодних кольорів, природних матеріалів, таких як цегла, бетон або дерево, та елементів обладнання, економічних за формою. Він не може пропустити зручну окремо стоячу ванну, простору вбудовану кабіну, а також фурнітуру, яка, крім своєї основної функції, виконує роль прикраси - прикраси з чорною обробкою; привертає увагу та додає інтер’єру виразності.