У яких кольорах повинна бути оформлена вітальня? Тенденції сезону осінь / зима 2016 року

Вітальня. Місце для відпочинку, відпочинку з книгою, розмов годинами. Будинок, до якого ви повертаєтесь після роботи чи школи. А в його центрі зручний диван, де ви можете вільно розслабитися в безтурботному комфорті. Історія виставкового залу не повинна проходити в єдиному кліматі. Тому що кожна пора року надсилає йому нові натхнення. А осінь вже наближається, тож час ідей та нових домовленостей.

У щойно опублікованому звіті про кольори моди були обрані відтінки сезону осінь / зима 2016. Вони приглушені, покликані викликати довіру, одночасно виразні та сильні. Натхненням стало прагнення до миру, сили та оптимізму. Список включає землисті кольори, а також яскраві, яскраві кольори. Дивіться пропозиції та поради Centrum Mega Meble Warsaw про те, як облаштувати вітальню відповідно до тенденцій на 2016 рік. Надихайтеся і створіть привітний простір у своїй вітальні.

## Які кольори вибрати для салону восени?

Осінь - чудовий час, щоб запросити золотий, гірчичний і кленовий відтінки у свій салон. Це не сумна і похмура пора року, все, що вам потрібно, - це трохи сміливості та безтурботності, і ви можете створити дивовижні аранжування, якими захоплюватимуться всі ваші друзі. Не бійтеся сміливих зв’язків. Будьте відкриті для можливостей і експериментуйте. Погляньте на наші кольорові пропозиції, і вас неодмінно надихне осіннє натхнення на майбутній сезон.

Тепла земля і білизна

Коричневі кольори білизни та джуту в поєднанні з відтінком кави з молоком, стиглими оливками та теплою зеленню впокорять простір вітальні та додадуть їй елегантної та природної атмосфери. В результаті приміщення придбає приємне і класичне тепло, яке буде випромінювати приємну енергію. Такі кольори дозволяють заспокоїтися і відволіктися від повсякденного життя. Земляні кольори також будуть добре працювати в спальні та вітальні. Крім того, такий декор можна розбити яскраво-фіолетовим або неагресивним зеленим та приглушеним чорним.

Шкіряна глина

Новий сезон - це можливість освіжити вітальню та змінити кольори. Якщо ви набридли тренду білого, бежевого та сірого, тоді подумайте, чи варто акцентувати увагу на кольорах глини та гірчиці. Це поєднання чудово підійде до сталевих і бордових кольорів. Щоб не затьмарювати простір вітальні, ви можете зупинити вибір на світлих аксесуарах в бежевих тонах - вибирайте подушки та штори в цьому відтінку. Деталі впливають на простір, особливо при облаштуванні вітальні. Варто звертати увагу на такі деталі, щоб досягти найкращого ефекту.

Пилова кора

Одним з 10 відтінків є також запилена кора. Він відноситься до скандинавського стилю, де тепло кімнати створює дерево. Перебування в салоні, натхненному природою і тим, що найкрасивіше в природі, породжує теплі та позитивні асоціації. Вибираючи колір, враховуйте, що він суттєво впливає на вас та ваше самопочуття. Якщо вам потрібна німа - виберіть цей колір.

У центрі MEGA MEBLE ви знайдете меблі для вітальні відомих меблевих компаній за привабливою ціною. Пропозиція включає меблі надзвичайного різноманіття стилів, фактур, кольорів та цін, а також декоративні тканини та меблі. Той, хто піклується про красиву квартиру, напевно знайде справжні дорогоцінні камені та відкриє можливості, важко пройти байдуже. Виставкові зали центру відкриті не лише для рішучих клієнтів, які приходять із конкретним баченням будинку своєї мрії та списком покупок. Численні виставки також чекають на тих, хто шукає натхнення та ідеї, корисні в облаштуванні ідеальних інтер’єрів.