Найкращий вихід на терасу. На що слід звернути увагу при виборі дверей на патіо?

Кава вранці, відпочинок за книгою на шезлонгу, а може, барбекю з друзями? Чи є в домашньому просторі краще місце для цих задоволень, ніж тераса ? Саме там, особливо влітку, ми проводимо більшу частину часу. Щоб тераса стала цілком функціональним простором, необхідно забезпечити її плавний зв’язок з інтер’єром будинку . Перевірте, на що звертати увагу, вибираючи ідеальні двері для внутрішнього дворика, які забезпечать повний комфорт використання.

Перший: правильний матеріал

Починати пошук дверей для внутрішніх двориків слід з вибору правильного матеріалу. В основному від нього буде залежати, чи буде рішення, яке ми обираємо, довговічним та функціональним протягом багатьох років. Зазвичай придбання дверей на внутрішньому дворику супроводжується вибором вікон, так що рішення щодо відповідного матеріалу вплине на всю віконну столярку будинку.

Вибираючи конкретну сировину, зверніть увагу на те, чи буде вона стійкою до погодних умов як влітку, так і взимку. Через великі двері внутрішнього дворика також слід враховувати теплові властивості сировини, щоб воно забезпечувало адекватну теплоізоляцію в холодні дні. Серед наявних на ринку внутрішніх дверних дверей ми можемо знайти продукцію, виготовлену серед іншого виготовлений з ПВХ та алюмінію. Кожен із цих матеріалів має різні властивості. Ось найважливіші з них:

Двері для внутрішнього дворика з ПВХ

  • Висока стійкість до погодних умов
  • Висока герметичність, завдяки якій двері зберігають тепло в будинку
  • Не потрібно технічне обслуговування
  • Можливість використання алюмінієвої кришки, яка надає конструкції сучасний вигляд і додатково захищає від зовнішніх факторів

Алюмінієві двері для внутрішнього дворика

  • Висока стійкість до негативного впливу зовнішніх факторів
  • Не потрібно технічне обслуговування
  • Сучасний, мінімалістичний вигляд
  • Теплоізоляція нижча за інші розчини

Друге: нульові бар’єри

Основним завданням дверей внутрішнього дворика буде зв’язати домашній простір із зовнішнім середовищем. Варто забезпечити, щоб ця межа була якомога рівномірнішою та легшою. Не забудьте вибрати спосіб відкрити двері, який усуне будь-які бар’єри між цими зонами. Рішенням, яке нам гарантуватиме, буде розсувна система, яка рухається паралельно на навісній рейці . Завдяки цьому рухомі дверні полотна не займають додаткового простору в кімнаті, залишаючи повну свободу розташування як для вітальні, так і для тераси. Також важливо переконатися, що двері мають т. Зв низький поріг. Це дозволяє уникнути поїздок та небажаних аварій під час ходьби.

По-третє: зручне відкривання та закривання

Для комфортного використання просторих дверей внутрішнього дворика слід також переконатися, що вони оснащені рішеннями, що дозволяють комфортно відкривати та закривати . Тож давайте виберемо двері із сучасними системами опор, такими як T-Slide від BUDVAR. Двері T-Slide оснащені спеціально підібраними візками, тому їх можна приводити в рух майже потягнувши одним пальцем . Крім того, T-Slide обладнаний системою самозакривання Best Close, яка уповільнює закриття дверного полотна, зменшуючи ризик потрапляння людини або тварини в пастку .

Нарешті - індивідуальний дизайн

Ідеальні патіо-двері повинні вражати як функціональністю, так і зовнішнім виглядом. Відповідно до останніх тенденцій у будівництві, найпопулярнішими є просторі конструкції з мінімалістичною структурою з великою площею скління , завдяки яким в інтер’єр потрапляє велика кількість денного світла.

Окрім форми, важливі також кольори. Він повинен гармоніювати з інтер’єром нашого будинку та фасадом будівлі. Відповідне використання кольорів дозволить з’єднати вітальню з терасою та оптично збільшити простір будинку .