Бежевий і дерев'яний - рішення для ванної кімнати в еко-стилі

Еко-стиль, перекладений в область дизайну інтер’єру, означає натхнення природою. У ванній ми можемо знайти подвійний обертон цього загального визначення, оскільки воно пов’язане зі свідомим, економним використанням екологічних ресурсів, а також створює гармонійний фон простору, в якому ми відриваємося від повсякденних проблем і відпочиваємо після професійної гонки. Тому підлога та стіни можуть стати полотном, на якому - використовуючи палітру приглушених земляних тонів та нерівномірних фактур та конструкцій - ми малюємо атмосферу, сповнену непорушеного миру.

Еко ванна кімната - як і природа - суміш надзвичайних елементів. Що стосується аксесуарів, то ми можемо дозволити собі трохи промислової строгості, аскетичного мінімалізму, нескінченної класики або сучасної елегантності, основи декору - плитки - цілком відповідають природному напрямку. Така гарна основа аранжування - ідеальне введення у світ природного натхнення. Якщо ви хочете створити екологічний інтер’єр, але не знаєте, до яких рішень вдатися, перевірте пропозицію мережі ванних кімнат BLU - єдиного дистриб’ютора плитки Paradyż Miracle та Paradyż Wonder у Польщі.

Звичайно, це природно!

Чому ванна кімната в еко-стилі? Тому що це напрямок, відмінний від усіх інших - оригінальний і повний індивідуалізму . Він допускає компроміси, поєднує економію зі смаком дорогоцінної сировини, використовує позачасові кольори та гарантує відчуття розслабленості та розслабленості. Це як природа - проста, гармонійна, зі смаком, без пафосу та декоративних перебільшень , саме тому вона завоювала симпатію тих, хто хоче врятуватися від суєти вулиць, постійно пробираючись у наше життя.

ванна кімната в еко-стилі

Використання таких матеріалів, як дерево , гарантуватиме цю ідилію . Однак справжня річ - із сучками та канавками - може бути непрактичною, особливо в місці, яке зазнає вологи та частого контакту з водою . Альтернативою дубовим або екзотичним дошкам є плитка, що імітує гідну глибину шпону.

Дерев’яний мотив на гладкій та структурній плитці Paradyż Miracle може повністю домінувати у просторі або бути використаним як декор для розбиття монохромної композиції. Цікаві варіанти виділять окремі зони , прикрасять кожух зручної кутової ванни або полиці для косметики. У природній течії - крім дерева - також варто використовувати інші матеріали, що відображають артистизм природного світу , наприклад камінь.

Земляні кольори - основа ванної кімнати в еко-стилі

Кожен стиль має певну палітру відтінків, яка повинна з’являтися в інтер’єрі. У цьому випадку природа виявилася доброю, бо кольорова гама дуже багата - вона зроблена із приглушених земляних тонів, починаючи від бежевих тонів, молочно-білих і закінчуючи теплими коричневими та нейтральними сірими тонами . Оскільки природа є скарбницею унікальних візерунків, в екотренді переважають не тільки однорідні поверхні, але й ті, що мають більш ефективний варіант - унікальні текстури.

Дерев’яна плитка та варіанти, що імітують камінь, чудово поєднуватимуться з холодним білим кольором - однак, щоб уникнути порівняння зі скандинавським або індустріальним стилем і, таким чином, отримати більш чарівний декор, варто використовувати трохи бежевого . Такий акцент пом'якшить суворість і стане джерелом домашньої ідилічної атмосфери . Кольори еко-стилю оцінять власники ванних кімнат з обмеженою площею, які за допомогою всюдисущого білого кольору отримали оптично збільшені інтер’єри, але також дуже стерильні. Теплі, світлі кольори землі «віддаляються», а також відбивають світло, тому ми досягнемо ефекту просторості - з акцентом на затишку.

Гра з конструкцією на стіні як спосіб створити еко-інтер’єр

В інтер’єрі, де домінують природні мотиви та приглушені земляні тони, задоволення повинно відчуватися усіма почуттями, тому варто грати не лише з відтінками та фактурами, але і зі структурами . Зрештою, природа - це багатство неправильних поверхонь, чітких ліній та інтригуючих форм, які варто відкрити! Йдучи слідами природи , ми повинні вибирати плитку, яка буде пропонувати нам безліч вражень щодня - це здається неможливим, але така гра дозволена колекцією Paradyż Wonder, доступною лише у мережі ванних кімнат BLU.

еко ванна кімната в бежевих та дерев'яних тонах

Тонкі, світлі тони сірого та бежевого - прикрашені геометричним малюнком, що нагадує плед - перетворяться на цікаву композицію під впливом світла, яка залежно від того, де ви знаходитесь у ванній, здивує ефектним ефектом .

Подібний результат дасть структурна плитка Miracle від Paradyż, доступна у двох кольорах - світло-бежевому та варіанті з дерев’яною текстурою. Ця гра контрастів , заснована на оригінальній темі та витончених кольорах, є не що інше, як квінтесенція природи - сповнена делікатності та водночас багата яскравими акцентами.

Економія понад усе!

Природа не любить перебільшення, тому еко стиль у використанні деталей наблизить нас до економічного мінімалізму . Сам фон простору - заголовок бежевий та деревина - стане унікальною прикрасою , тому не варто порушувати естетичний зір скупченням непотрібних елементів. Адже в реальному світі саме архітектурний хаос нас найбільше турбує. Давайте обмежимося дизайнерськими світильниками з паперовими, дерев’яними або металевими відтінками, характерними для індустріального стилю, і потягнемося до простих наборів меблів з геометричною формою .

Щоб додати приміщенню виразності, ми можемо додати в інтер’єр трохи темніші кольори , що також допоможе об’єднати сірі кольори , що з’являються в композиції. Замість стандартної хромованої фурнітури, давайте використовувати чорні крани - обов’язково оснащені економічним аератором - і використовувати графітові декоративні смуги як частину мінімалістської настінної ліпнини. Встановивши їх горизонтально, ми замаскуємо тонові переходи і оптично опустимо високу кімнату. Ціле буде доповнено зеленими рослинами в горщиках та стильним екопритулком готовим!

Ванна кімната в еко-стилі сповнена зайвого тепла! Це місце, сповнене гармонії, що протікає прямо від природи, і рецепт, щоб закрити все, що не дозволяє відпочити за дверима. Такий замінник природи у вашому власному будинку не вимагає великої праці та складних заходів з влаштування, достатньо зосередитись на міцному фундаменті, тобто кахлі.