Як підібрати перемикачі до стилю інтер’єру? Посібник

Вимикачі світла здаються невеликими і непомітними деталями, на які ми не звертаємо уваги, облаштовуючи квартиру чи будинок. Ми вибираємо кольори стін, меблі для вітальні та кухні, побутову техніку та стильні аксесуари, забуваючи, що - в народі називані контакти - це деталь, що має велике значення, що впливає на естетику інтер’єру.

Сьогодні пропозиція виробників електрообладнання надзвичайно різноманітна і забезпечує повну свободу, завдяки чому вимикач інтегрує декор приміщення, уважно ставиться до нього або - навпаки - це акцент, який виділяється серед інших елементів. Які варіанти слід вибрати, щоб облаштувати ідеальний простір? Зустріньте перемикачі Berker Q.7 - пропозиції Хагера - і подивіться, наскільки оригінальний перемикач може зробити.

Як вибрати колір вимикача?

Характер інтер’єру часто визначається стилем конкретних рішень. Різні правила розташування стосуються сучасних споруд, де панує мінімалізм та сувора атмосфера, а інші правила панують у кімнаті маленької принцеси, яка любить казкові історії. Розетки та вимикачі світла виконують не тільки корисну, але й декоративну роль. Погано обрані, які не відповідають решті, можуть порушити гармонію простору, тому колір стін є важливим критерієм при їх виборі. Як правило, немає необхідності встановлювати однакові рішення по всьому будинку через різноманітність стилів у кімнатах. Колір вимикача повинен бути максимально наближеним до кольору стіни, і якщо ми хочемо створити більш креативний та оригінальний інтер’єр, ми можемо дотягнутися до дизайнерських варіантів, абсолютно відмінних від відтінку, з яким вони будуть сусідні,виготовлені з благородних матеріалів, соковитих кольорів або з незвичайними формами. Такі рішення оживлять місце.

Який вимикач підійде до сучасної кімнати?

У сучасному інтер’єрі важливі мінімалізм та оригінальність. Кожна деталь має своє особливе значення, тому не можна ігнорувати вимикачі світла. Для того, щоб простір набув унікальний характер, варто вдатися до варіантів із загартованого скла, конструкційного бетону або шиферу. Серія Berker Q.7 ідеально вписується у стандарти сучасного дизайну. Цікаві оправи з натуральних матеріалів ідеально відповідають зменшеному дизайну і чудово виділяються серед інших промислових та приглушених акцентів. Рішення Berker Q.7 з шиферу або сталі підкреслять елегантний інтер’єр міського лофту або модної квартири. Такі сучасні вимикачі також цікаво виглядають на тлі стін з цегли, бетону, а також пофарбованих у нейтральні відтінки, наприклад, білий або сірий.

Вимикач в класичному інтер’єрі - універсальний чи оригінальний?

У класиці ми маємо справу з природним характером, ідилією, композицією коричневого, бежевого та білого кольорів, тому варто змусити вимикачі поєднуватися з дизайном фону стіни. Потім ми можемо досягти універсальних білих і прозорих рамок або сконцентруватися навколо природних кольорів, щоб декор став гармонійним цілим. Окрім вибору стилю вимикача, слід також звернути увагу на його функціональність та стійкість до численних механічних пошкоджень. Оскільки це елемент, який ми використовуємо кілька разів на день, він більш схильний до пошкоджень. Рішення бренду Berker, крім довговічності, практичні, головним чином завдяки механізму one.platform, тобто одному стандарту механізму, що використовується для вимикачів та розеток, на який ми можемо змонтувати більшість проектних пропозицій виробника.

Перемикач як привабливий акцент?

Перемикач також може бути абсолютно різним, дизайнерським, позбавленим кліше та стильної нудьги. Надзвичайно елегантні рами з чорного скла можуть прийняти не тільки сучасну квартиру, але і прикрасити простір виразними акцентами. Також заслуговують на увагу алюмінієві пропозиції Berker Q.7, які є способом створити нетрадиційне розташування та урізноманітнити інтер’єр кімнати, де переважає блискучий матеріал. На додаток до різноманітності матеріалів, ви можете жонглювати кольоровими варіантами, наприклад, вибравши серію Berker R.1 - соковитий червоний або енергійний помаранчевий оживлять простір та привернуть увагу своєю чудовою формою та оригінальним кольором.

Вимикачі світла вже не бувають звичайними, одноманітними та невиразними. Сьогодні це рішення, які своїм дизайном та різноманітністю пропонують цілий ряд стильних можливостей. Варто подумати, як підібрати перемикач до композиції, щоб створити унікальний та стильний простір.