Латексний матрац - чому його варто вибирати?

Одним з основних елементів, що застосовуються у виробництві матраців, є латексний пінопласт. Його найважливішим інгредієнтом є молоко з натурального каучуку, яке покращує комфорт, належну співпрацю з тілом та підвищує гнучкість кожної моделі. Застосовується не тільки в розчинах латексу, а й у пінопластових та пружинних розчинах. Що на його користь?

Латексний матрац є хорошим вибором як для людей похилого віку, так і для наймолодших, алергіків і тих, хто бореться з неприємними болями в спині та проблемами зі здоров’ям. Це найдовший з усіх доступних варіантів, надійний, стійкий до деформацій і повністю пристосовується до корпусу спального місця. Якщо ви ще не впевнені, загляньте нижче - бренд HILDING допоможе нам відкрити секрети, приховані в латексі.

Не надто жорсткий, не надто м’який

Саме з цих загальних параметрів ми починаємо свою пригоду з пошуку матраца. Ми тестуємо моделі та перевіряємо їх ступінь твердості та рівень комфорту, прагнучи до складного балансу між першим та іншими критеріями. У цьому відношенні латексні матраци вважаються одними з найкращих, оскільки вони гнучкі, а це означає, що вони пристосовуються до користувача - положення та ваги - забезпечуючи ідеальні умови для регенерації.

Матеріал має властивості, що відповідають як за відповідну твердість, так і за стійку підтримку всього хребта, а також оптимальну м’якість, що посилює відчуття задоволення, тому ці моделі все частіше купують ті, хто шукає «золоту середину» для здорового сну. Латексний пінопласт характеризується підвищеною стійкістю до деформацій, тому матрац не деформується і зберігає свої властивості навіть після багатьох років використання.

Для посилення комфортних відчуттів під час сну або блаженної недільної ліні матраци HILDING латексні та пружинні розділені на 7 поперечних зон твердості, де кожна з них пристосовується до певної частини тіла і сприяє тому, що ми приймаємо положення, яке дозволяє повністю регенерувати і попрощатися з болем у спині. Матрац LATINO, виготовлений з двох латексних пластин, також був посилений інноваційною піною Velvet Touch, яка завдяки спеціально профільованій структурі та вентиляції покращує корисні властивості латексної вставки.

"Як на хмарі"

Висока еластичність латексних матраців та пінопластів, що використовуються як складові пружинних матраців, створює враження «плаваючого» в положенні лежачи, що, безсумнівно, є приємним досвідом, особливо після важкого та повноцінного робочого дня. Цей ефект обумовлений еластичністю матеріалу. Адаптація до природних вигинів та враження ніжного обгортання тіла забезпечить комфорт, а згадані зони твердості гарантуватимуть оптимальну підтримку та збереження анатомічного положення під час сну на боці та забезпечать «подвійну S» форму для хребта під час сну на спині або животі.

Дуже часто профільовані латексні пластини є частиною пружинних моделей, прикладом яких є матрац FLAMENCO. Багатокішенькові пружини, що використовуються у розчині, працюють самостійно, індивідуально підлаштовуючись під фігуру, тоді як високоеластична піна, з одного боку, та латекс, з іншого, гарантують еластичність та ще кращу співпрацю з усім тілом, приносячи полегшення втомленим м’язам.

НЕ для бактерій та грибків

Лікарі б’ють на сполох, бо кожен другий поляк страждає від небезпечних алергенів, таких як цвіль або кліщі, тому ми все частіше шукаємо гігієнічні матраци. Латексні моделі є одними з найбільш здорових та екологічних альтернатив. Матеріал не виявляє алергенних властивостей, захищає від бактерій та грибків, не вбирає пил, і все це призводить до здорового і спокійного сну та зменшення неприємних недуг.

Структура латексу, що використовується в пінопластових та пружинних матрацах HILDING, та система внутрішніх каналів забезпечують оптимальну вентиляцію розчину, завдяки чому моделі пропускають повітря, стримують ріст мікроорганізмів та обмежують, серед іншого, надмірне потовиділення. Обидва розчини, які в основному виготовляються з піни з латексу - наприклад, ЛАТІНО - і ті, в яких один із шарів є латексом, - наприклад, ЗОРБА або ТАНГО - забезпечують безпеку та комфортний сон.

Пропозиція бренду HILDING також включає спеціалізовані оздоровчі матраци, важливою складовою яких є латексні пластини. Модель MAKARENA, виготовлена ​​з пружин Multipocket, збагачена гнучкою піною з латексу та піною Visco, що призводить до компромісу між комфортом, що забезпечується високим стисненням пружин, оптимальною підтримкою тіла та співпрацею з кожною її частиною, а також перевагами для здоров'я, підтвердженими численними сертифікатами та схвалення.

Покупка на роки

Латексні матраци є незаперечними лідерами щодо їх корисного використання, особливо коли ми вибираємо моделі, складені переважно з натуральних компонентів. Латексний пінопласт - застосовується в матрацах HILDING - отримується в процесі вулканізації гумового молока, завдяки чому він витримає багато! Антиалергічні та гігієнічні властивості, а також оптимальна циркуляція повітря вставки також сприяють збільшенню терміну служби виробу. Латекс не піддається деформації і залишатиметься цілим протягом декількох-кількох років, а це означає, що комфорт використання матраца буде таким же після п’яти-восьми років здорового сну, як і в день придбання.

Щоб добре виспатися, потрібно придбати правильний матрац! Латексні моделі все частіше вибирають рішення, адже вони не тільки забезпечують чудову підтримку втомленого тіла під час сну, але й означають максимальне задоволення та здоров’я протягом довгих років.