Різдвяні подарунки для неї - 11 ідей подарунків вартістю до 100 злотих

Як вибрати різдвяний подарунок жінці? Поміркуйте, яким способом життя вона веде, якими предметами оточує себе і що готова купити собі. Адже мінімаліст не буде знати, що робити з блискучою дрібничкою, дріб’язкова людина навряд чи зрадіє практичному гаджету, а в квартирі активної і зайнятої жінки запашна свічка буде лише пилити. То що купити на Різдво мамі , дівчині, дружині, сестрі, бабусі чи подрузі? Перегляньте наші ідеї для різдвяних подарунків вартістю до 100 злотих .

1. Фоторамки вартістю до 100 злотих - різдвяні подарунки для сімей

Це ідеальний різдвяний подарунок для жінок, які надають великого значення сімейним стосункам та теплу будинку. Молодих і старих мам, тіток, бабусь, свекрухи напевно порадують рамки та рамки, в які вони помістять розроблені фотографії. Сувеніри після сімейної подорожі або важливого торжества повинні знаходитися на видному місці - на полиці, в каміні або на стіні, щоб нагадувати всім домочадцям про спільні моменти.

2. Горщики та кожухи вартістю до 100 злотих для зеленого коханця

Що купити дівчині на Різдво? Якщо ваша кохана створила справжні джунглі у своєму домашньому просторі, має руку для квітів або тільки починає свою авантюру з рослинами, варто подарувати їй щось пов’язане із захопленням садівництвом на Різдво. Це можуть бути більші підставки для рослин, невеликі клумби або квіткові основи, розписані вручну горщики або менші кришки з цікавим малюнком . Для жінки, закоханої в зелень, ви можете створити невеликий набір ботаніків, до складу якого ввійдуть садові аксесуари, необхідні для вирощування рослин в домашніх умовах.

3. Аксесуари для випічки до 100 злотих - різдвяні подарунки для мами

Якщо випікання тістечок та прикрашання тортів - це справжнє задоволення для близької жінки (не примус!), Ви можете подарувати їй на Різдво набір аксесуарів для випічки. У межах 100 злотих ви можете вибрати форми, посуд і килимки, а також ручки, штампи або кондитерські рукава для прикраси тортів. Ми знаємо, що цей різдвяний подарунок принесе радість не тільки вашій матері, а й усім домашнім гурманам, які із задоволенням отримають користь від наслідків її роботи.


Купуючи різдвяний подарунок для молодої мами , не забувайте про дрібницю для її малюка . Щось маленьке, але оригінальне підійде для подарунка дитині . Для молодого малюка ми рекомендуємо барвисту нічну лампу , зірковий проектор або кумедну подушку, яка прожене погані сни. Якщо ваш бюджет перевищує 100 злотих, ви можете обрати практичний контейнер для дитячих іграшок . Свіжоспечена мама напевно оцінить такий жест!


4. Чашка до 100 злотих для маленької любительки чорних суконь

Ваша дівчина чи друг не уявляють дня без кави? У такому випадку варто подарувати їй на Різдво елегантну кавоварку або кавомолку. Різдвяний подарунок для дівчинки буде повним, якщо до кавоварки додати елегантну чашку еспресо , високі окуляри латте або молочний пінний глечик. І якщо ваш бюджет перевищує 100 злотих, ви також можете спробувати цілий набір випити улюблену каву з чашками та тарілками з оригінальним дизайном.

5. Годинник до 100 злотих - прекрасний і практичний подарунок на Різдво

Шукаєте різдвяний подарунок, який стане не тільки красивою прикрасою інтер’єру, але і корисним гаджетом? Великий, модний настінний годинник - чудовий вибір . Для мінімаліста вибирайте витончену модель без циферблата, для дівчини, яка стежить за трендами - годинник у формі сонця, а для шанувальниці затишку - годинник, укладений у дереві. А якщо ви шукаєте справді оригінальний подарунок , виберіть унікальний годинник, захований під скляним куполом!

6. Плакат вартістю до 100 злотих - різдвяний подарунок для естетика

Якщо близька жінка захоплюється мистецтвом, дизайном або дизайном, придбання настінного плаката стане гарною ідеєю для різдвяного подарунка . Серед пропозицій вартістю до 100 злотих ви знайдете багато плакатів із різними композиціями. Кіноаматорка, безсумнівно, буде задоволена плакатним плакатом, а невтомний оптиміст графікою з мотиваційним текстом, яка щодня спонукатиме її до дії.

7. Саморобний подарунок до 100 злотих - персональний подарунок на Різдво

Багато людей вважають, що найкращі подарунки робляться вручну. Якщо ви хочете показати коханій людині або коханій людині, що Сіна піклується про неї, не купуйте готовий подарунок, а створіть щось самі. Це може бути паперова зірка, ельф-носок або ліс у банці. Вибравши подарунок на Різдво своїми руками , ви можете легко вписатися в бюджет 100 злотих.

Ви можете знайти ідеї для подарунка “зроби сам” у розділі наших статей “зроби сам”.

8. Ароматична свічка до 100 злотих для любителя красивих моментів

Довгі зимові вечори не можуть обійтися без належної обстановки! Декоративна запашна свічка з приємним ароматом фруктів, квітів або спецій, безсумнівно, зробить різдвяний час вашого друга чи коханої приємнішим . Виберіть ту, аромат якої буде відповідати даній жінці, а дизайн - інтер’єр, де вона любить відпочивати. Ароматична свічка або невеликий набір з них також можуть стати приємним доповненням до різдвяного подарунка більшого розміру .

9. Ковдра до 100 злотих для зручної господині

Жінка, яка любить проводити після обіду читання книг або на дивані з серіалом, напевно буде задоволена, якщо знайде подарунок під ялинкою, щоб приємно провести час вдома. Виберіть для неї теплу ковдру з м’якої тканини, зручну подушку , елегантний плед або покривало. Ви також можете вибрати запашні свічки, романтичні ліхтарики або гірлянди світла для різдвяного подарунка для домогосподарки, про який мрієте .

10. Організатор ювелірних виробів вартістю до 100 злотих для любителя моди

Якщо серед ваших родичів є жінка, яка любить одяг, аксесуари та прикраси, ви можете подарувати їй на Різдво пристосування для гардеробу, яке організує всі дрібнички. То що вибрати? Одягніть органайзер для прикрас, підбираючи його колір і форму до стилю, який подобається вашій мамі, дівчині чи подрузі. Ви можете легко придбати елегантну підставку, коробку або скриньку, не витрачаючи більше 100 злотих.

11. Набір інструментів вартістю до 100 злотих - подарунок для саморобної жінки

Жінки дедалі більше прагнуть займатися домашніми справами, які донедавна вважалися чоловічими. Завдяки тенденції "зроби сам", дами беруть у руки молотки, викрутки, шліфувальні машини та викрутки, відновлюючи стару техніку та меблі або виконуючи незначні ремонтні роботи. Якщо серед коханих є різноробочий, не соромтеся - давайте подаруємо їй на Різдво набір дрібних інструментів, а якщо у вас більший бюджет - професійне обладнання, наприклад, для обробки дерева. Пам’ятайте, що різдвяний подарунок для дівчинки чи матері може бути для неї просто корисним предметом.

Кажуть, що вартість або розмір подарунка не має великого значення, оскільки має значення сам жест. Однак ми маємо найбільше задоволення та задоволення, коли одержувач щиро насолоджується подарунком. Тому щороку ми докладаємо всіх зусиль, щоб Різдвяний подарунок потрапив , що не завжди буває так легко, як може здатися. Однак ми впевнені, що за допомогою нашої подарункової коробки ви можете легко вибрати ідеальний різдвяний подарунок для неї вартістю до 100 злотих .