Ярмарок квартир та будинків 15-16 лютого у Кракові

За останні 12 місяців квартири в Кракові зросли дуже швидко - за різними оцінками, це збільшення становило від 10 до 15% залежно від району. У середньому житлова нерухомість у столиці Малопольщини зросла в 2019 році приблизно на 1200 злотих за м² і коштувала приблизно 8900 злотих за м². Це другий результат у країні - у столиці він лише дорожчий .

Попит на квартири в Кракові залишатиметься високим

Нічого не вказує на те, що ці ціни стабілізуються найближчим часом. Незважаючи на те, що краківські забудовники будують рекордну ділянку - за попередніми підрахунками, у 2019 році тут було передано для використання аж 14 000 квадратних метрів. одиниць , роком раніше це було близько 9500 одиниць - попит на квартири в Кракові залишається високим. Оренда нерухомості охоче купується окремими інвесторами та працівниками дедалі більшої кількості краківських компаній із сектору бізнес-послуг (тут працюють близько 90 000 людей!). Столиця Малопольщини також залишається великим академічним центром - тут навчається аж 145 тисяч студентів. люди, які мають десь жити і становлять природну групу клієнтів для ринку оренди.

Ярмарок квартир та будинків у Кракові 2020

- Повторення раптового зриву ринку, подібного до ситуації на рубежі 2008-2009 років, швидше за все, не буде загрозою. Попит на житло має здоровий фундамент - він фінансується переважно готівкою, а не за рахунок позик у швейцарських франках, як це було раніше. Наша економіка знаходиться у дуже хорошому стані, поляки заробляють все краще і краще і не тільки хочуть покращити житлову ситуацію, але й трактують нерухомість як привабливу капітальну інвестицію в умовах рекордно низьких прибутків від банківських депозитів - прогнозує Гжегож Зеліньський , директор ярмарку у Nowy Adres SA

Значна частина пропозицій малопольських забудовників буде доступна в одному місці та в часі 15 та 16 лютого під час Ярмарку квартир та будинків , організованого Nowy Adres SA у залі Вісла комплексу EXPO KRAKÓW за адресою вул. Галицька 9.

Будуть квартири та будинки з первинного ринку, що пропонуються провідними малопольськими забудовниками (включаючи ATAL, Cordia, BUMA Group, Henniger Investment, INTER-BUD Developer та Wawel Service) та вторинними (включаючи садиби House of Cards, Superopcja , Tecnocasa). Ви зможете шукати іпотеку на стендах банків та фінансових посередників (Bank Millennium, mFinanse або Phinance). Ярмарок також варто відвідати, оскільки багато експонентів підготували спеціальні акції та знижки , діючі лише під час цієї події.

Ярмарок квартир та будинків у Кракові

Під час Ярмарку житла та житла Ви зможете взяти участь у безкоштовних семінарах та лекціях, як зазвичай . Як отримати дешеву та швидку позику на житло - і найголовніше - без зайвих нервів, серед іншого, обговорить експерти з Phinance, Credits та Doradztwo Kredytowe Konsult. Меандри та тонкощі всього процесу придбання квартири пояснять фахівці Польської асоціації забудовників , KRN Media та компанії W pines на будівельному майданчику. А тим щасливчикам, які вже купили місце, IKEA та Inventive Interiors допоможуть в його обробці та обробці.

Наймолодші зможуть приємно провести час у спеціальній Дитячій зоні під наглядом досвідчених аніматорів компанії Ani-mania. Батьки спокійно переглянуть зібрані матеріали за кавою та тістечком у ринковому кафе. Вхідні квитки на ярмарок коштують 15 злотих (діти до 18 років мають безкоштовний вхід), але дешевші - за 10 злотих - їх можна придбати в Інтернеті на веб-сайті www.mieszkaniowi.pl або www.tobilet.pl.

На території готелю є безкоштовна автостоянка .


Ярмарок квартир та будинків

15-16 лютого 2020 року

В суботу о 10: 00-17: 00

Недільні години 10.00-16.00

EXPO KRAKÓW, зал Вісла

вул. Галицька 9, Краків