Як зробити фетрову коробку?

Цього разу мова піде про фетр :) Я знаю, що цей матеріал улюблений багатьма з вас. Однак я до цього ставився досить скептично (крім декоративного фетру, з якого я робив квіти-гумки), але мушу визнати, що я його трохи боявся. Кароліна з Повстяної землі приручила мені це, і вона весь час вигадує щось круте. Мене спокусили її коробки з фетру.

Однак моя машина (їй 40 років :) Вона не змогла б зшити 2 шари фетру 5 мм, тому я вирішила зшити її вручну. Я дістав у матері стару голку і трохи пряжі. Треба визнати, що я провела вечір перед телевізором, шиючи, але ефект, на мою думку, великий, і я, мабуть, розпочну виробництво для кожної кімнати в будинку. Я зробив цю коробку, щоб вмістити полиці в кімнаті мого сина, щоб він міг заховати в ній свої скарби. Однак, після довгих роздумів, я, мабуть, збережу це для себе :). Подивіться, як це було створено ...

Вам знадобляться: - фетр 5 мм - ножиці - папір для виготовлення

Ви будете потребувати:

  • Фетр товщиною 5 мм

  • ножиці

  • папір, щоб зробити "візерунок" - для мене для упаковок

  • пряжа і товста голка

  • рулетка або лінійка

  • шпильки, запобіжна шпилька

Починаємо з візерунка, а точніше з розмірів коробки. Варто розглянути і виміряти, наприклад, полицю, на якій він повинен стояти. Як ми вже знаємо, які розміри він повинен мати, згідно ними ми малюємо форму розгорнутої коробки, тобто 5 прямокутників з відповідними розмірами на плані хреста. Звичайно, середній - основа. Я хотів, щоб кути були закруглені, тому я намалював їх на плані своєї коробки. Вирізавши, покладіть «візерунок» на фетр і закріпіть його шпильками.

Тепер нам залишається вирізати фетр. У мене були тільки ножиці, але краще було б шпалерний ніж або такий із круглим лезом. Тепер, щоб зшити боки між собою, закріпіть їх за допомогою запобіжної шпильки у верхній частині. У мене був лише той, з мухою мого П. :)

І ми починаємо зшивати. Спочатку пропоную вам пробити повсть уздовж збоку з двох сторін, легше буде тягнути пряжу. Тепер ми починаємо зшивання. Я зробив це вишиванням хрестиком, бо так, на мій погляд, це виглядає найкраще.

І ми повторюємо це з 4 сторонами нашої коробки.

І ми повторюємо це з 4 сторонами нашої коробки.

І це кінцевий результат. Більше ідей ви можете знайти на веб-сайті Я РОБУ ДОМА Я вас запрошую!