Ліжко, диван і крісло-черепашка - це буде модно в 2019 і 2020 роках

Захоплення природою видно в сучасних тенденціях дизайну інтер’єру, не тільки в кольорах землі або виробництві меблів та аксесуарів з натуральних матеріалів. У цьому сезоні меблі та декоративні елементи, натхненні підводним життям, стають дедалі сміливішими. Хіти дизайну інтер’єру у 2019 році по всьому світу - це, серед іншого, крісло-черепашка, диван із спинкою, натхненний формою черепашки, та ліжко з незвичним узголів'ям «раковини». Які моделі ліжок з підголівником у формі черепашки або кріслами-раковинами вибрати? Які інтер’єри вони підійдуть? Які кольори цього виду меблів будуть наймоднішими в сезоні 2019/2020?

2019 рік, безумовно, увійде в історію дизайну як момент, коли після більш ніж десятиліття була порушена гегемонія мінімалізму та простої форми, натхненна сучасним стилем м'яких меблів середини століття. Під час ярмарків дизайну інтер’єрів, що представляють тенденції на 2019 та 2020 роки, багато виробників меблів представили крісла- черепашки дивовижної форми . Цього року хіти з дизайну інтер’єру також включають дивани з «спинковими» спинками та ліжкамиз підголівником у цій цікавій формі. Чи залишаться вони з нами довше і стануть модними в найближчі роки? Звичайно, так. Вони поєднують в собі кілька сучасних тенденцій - велюрову оббивку, сміливі, але натхненні природою кольори, вигини, золоті елементи, зшивання та захоплення підводною природою.

Крісла-черепашки, дивани-черепашки - наймодніші кольори

Які кольори крісел з черепашками, диванів-черепашок та ліжок у формі черепашок будуть наймоднішими у 2019 та 2020 роках? Виробники м'яких меблів, натхненних мотивом черепашки, акцентують увагу на природних кольорах різних відтінків. Як результат, їх пропозиції включають крісла-черепашки сірого, пастельно- синього або шавлієво-зеленого кольору, але найпопулярнішими є пудрово-рожеві моделі. Для інтер’єрів з характером можна вибрати крісла-черепашки в сильних кольорах, таких як смарагдово-зелений, темно-синій, бордовий, темно-фіолетовий або гірчично-жовтий. Є також пропозиції у найгарячішому відтінку 2019 року, тобто коралово-рожевий (саме Живий корал), який інститут Pantone оголосив кольором року.

Крісло Shell - чудовий хіт 2019 та 2020 років

Крісла-черепашки відомі в широкому світі дизайну як крісла-черепашки . Хоча їх називають так само, як і знакові крісла-черепашки часів Польської Народної Республіки, тобто Моделі Ewa та Emil однозначно відрізняються за зовнішнім виглядом від меблів, які полюбили любителі ретро. У снарядах 2019 року також є глибоке сидіння та металеві або дерев'яні ніжки для палиці, але їх спинка завдяки вирізу у формі черепашки молюска, безумовно, більш декоративна. Кругле сидіння, закруглена «спинка» з вертикальною строчкою та оксамитовою оббивкою роблять меблі, незважаючи на високий декоративний характер, все ще дуже елегантними.

До якого стилю підходить крісло-черепашка? Його можна успішно ввести в класичну, але помірно мебльовану вітальню, спальню або навіть робочий кабінет. Він також ідеально впишеться в мінімалістичні, але барвисті інтер’єри та аранжування в стилі New Scandi, надаючи цікавий та сміливий акцент. Завдяки своїй декоративній формі та міцному кольору ви можете легко підлаштувати крісло-панцир до гламурного або французького розташування.

Ліжка-черепашки - елегантні та оригінальні

Для тих, хто любить розкіш та елегантність, ідеальним вибором стануть раковини ліжок , які називаються англійськими грядками. Найбільша їх перевага та характерна особливість - приземистий, дуже декоративний підголівник. Як і у випадку з кріслами-черепашками, ліжко снаряда оббите оксамитом, який прошитий, утворюючи вертикальні смуги або канали, увінчані вигинами. Незвичайний "виріз" у верхній частині велюрового підголовника ліжка-панцира привертає увагу, це також робить інтер'єр оригінальним. Завдяки кольорам та овальним формам ліжка, черепашки найчастіше асоціюються з меблями для дуже жіночних, ніжних інтер’єрів. Однак, вибираючи моделі в темних кольорах, їх можна успішно включити в композиції з сильним характером.

До якого стилю підходить ліжко з узголів'ям молюска у формі раковини? Вони ідеально поєднуються зі вишуканими інтер’єрами в англійському, французькому або гламурному стилі.

Дивани-гребінці - трохи екстравагантності

Часи, коли диван у вітальні був фоном для інших меблів, тобто він мав нейтральний колір і непомітну форму, зникли назавжди. Останні кілька сезонів показали, що варто зробити цікавий диван важливою точкою відліку для облаштування всього інтер’єру. Минулі роки були періодом домінування сучасних диванів Честерфілд та Середньовіччя, а також велюрових кушеток у сильних кольорах. У 2019 та 2020 роках вони все ще залишаться модними, але водночас матимуть сильну конкуренцію у вигляді диванів-черепашок. Три- або двомісні дивани, покриті велюром, на витончених металевих або дерев’яних ногах палиці радують любителів гарного дизайну у всьому світі. Найбільшою їх перевагою є оббивка - оббита, вшита у вертикальні смуги, кожна з яких закінчується півколом. Цей предмет меблів настільки характерний, що вибирати його повинні лише люди, які не люблять часто змінювати дизайн інтер’єру. Чому? Раковини, покриті різнокольоровим оксамитом , хоч і відповідають різним стилям (наприклад, гламур, французька, англійська, а також нові сканді), будуть гарним фоном лише для вибраних аксесуарів.