СУЧАСНА ТЕНДЕНЦІЯ: Інтер’єри в еко-стилі

Яскраві кольори, натуральні матеріали, аксесуари та меблі ручної роботи - одним словом: еко, яке, безсумнівно, підкорює інтер’єр. Як влаштувати себе в цьому стилі, щоб відчути гармонію і насолодитися модною, але розумною обстановкою? Ось кілька натхнення в екостилі. Екологічний спосіб життя, екологічне харчування, одяг з екологічних матеріалів - все це вже давно модно. Не дивно, що настав час інтер’єрів в еко-стилі. Це приваблива пропозиція для всіх, хто любить природу, шукає оазис миру та цінує рукоділля.

Піддониє обов’язковим для інтер’єру в еко-стилі. Модні протягом декількох сезонів, екологічні та найважливіші: їх можна використовувати різними способами. Колись використовувались для зберігання та транспортування вантажів, сьогодні вони живуть другим життям у наших квартирах - часто як «зірка» усього домовленості. Як і в цьому салоні - саме палітри визначають і організовують простір для відпочинку. Розміщені під вікном - у довгу чергу - вони замінюють диван. Вони підбиті пінопластовими матрацами, вкриті подушками та м’якими ковдрами, завдяки чому вони не тільки виглядають привабливо, але й гарантують комфортний відпочинок. Всі аксесуари витримані у яскравих, побілених кольорах, а відбитки коливаються навколо асоціацій з лісом, природою та тваринним світом. Композиція доповнюється обладнанням - але примітка: обмежується необхідним. Це ще одна важлива особливість еко інтер’єрів: ми економимо матеріали,ми поважаємо природне середовище - прагнемо до мінімуму. Тому стіл має знімну стільницю, яка також може виконувати роль підносу. А круглі в’язані пуфи можна використовувати як підставки для ніг та як додаткові місця, коли ми запрошуємо велику групу друзів.

білі стіни, намет у дитячій кімнаті

Дитячі кімнати - це, мабуть, найцікавіший простір для будь-яких творчих творінь. Тут ви можете розпустити свою уяву і реалізувати казкові бачення - на зразок тієї, що має індійський типпі у головній ролі. Як бачите, вам потрібно лише кілька міцних гілок, талон сирої білизни, і квартира сільського голови готова. Заслуговують на увагу інші аксесуари з не менш екологічною елегантністю, такі як: килим з овечої шкіри, вішалка зі старих граблів, табурет із сирої деревини та фрагмент стовбура дерева, картонний фанерний кінь.

Зосередьтеся на деталях: кілька ароматів, які роблять еко-інтер’єри красивими.

відремонтований синій сервант

Перш за все, меблі, яким ми даруємо друге життя завдяки креативному освіженню чи реконструкції - як цей шифонер. Невеликі потертості, фарбування крейдяною фарбою змусили його прийняти характер і зі старого сміття перетворитися на предмет меблів з душею. Екостиль любить такі рукоділля та повагу до предметів!

Буквене позначення є надихаючою прикрасою - ми можемо не лише створювати слова-символи, а й грати в графічних композиціях, поєднуючи дерев’яні літери з іншими графічними прикрасами, такими як плакати або дерев'яні блоки.

Підлогова подушка, яка чудово підійде як зручне сидіння за столом із стовбура з натурального дерева. Еко любить багажники , які, як і піддони, можна використовувати різними способами - як журнальні столики, тумбочки, табурети, консолі, підставки для ніг тощо.

Джинсовий диван виготовлений з подушок, які лише начебто розташовані в недбалій конструкції. Оббивка у вигляді переробленого деніму така ж дивна. Унікальний предмет меблів, який завжди буде грати першу скрипку в інтер’єрі. Він ідеально підійде для домовленостей з обладнанням та аксесуарами, які ми відремонтували або зшили самі.

Бавовна - це ще одне, що має бути в багатьох інтер’єрах в еко-стилі, але також у скандинавських. Вони є джерелом прекрасного світла та витонченого розташування прикрас - ми можемо повісити їх на природній гілці, що прикрашає нашу вітальню, дзеркальній рамі або просто розкласти на комоді. Ефект завжди однаковий: романтична, тонка аура.