Фокус кольору: РОЗОВИЙ

Іноді тонка, романтична, жіночна, інколи сильна та енергійна. Яке б обличчя він не демонстрував, прийнято говорити, що це найбільш суперечливий колір у всій палітрі кольорів . Рожевий, оскільки ми говоримо про нього, роками викликав неоднозначні почуття - як серед модельєрів, так і серед дизайнерів. Хтось любить його за безкомпромісне ставлення та темперамент, інші ненавидять, стверджуючи, що він може бути безсоромно кітчим. Однак у статті нижче ми доводимо, що рожевий може бути справді красивим - і в кожному виданні та конфігурації.

Який відтінок рожевого вибрати?

Рожевий колір має здатність мати багато облич . Тож якщо ми почуємо, що композиція обертається навколо рожевого, ми можемо бути впевнені, що цей інтер’єр, безсумнівно, не очевидний! Наприклад, рожевий колір можна тонко відбілити, і тоді ми маємо шанс створити справді романтичну стилізацію. Інше рішення - брудно-рожевий , надзвичайно елегантний колір, який фантастично виглядає, наприклад, на плюшевих тканинах. Фуксія, навпаки , - це сильний, енергійний відтінок із вушними проводами. Він чудово працює як акцент, тому його можна контрабандно пронести в інтер’єр у вигляді прикрас та аксесуарів. Переглядаючи різні рожеві варіації, не можна забувати про тисячолітній рожевийвідтінок, який коливається десь між солодкістю червоного грейпфрута та стиглого персика. Це тепло, приємно для очей і, перш за все, далеко не кітч. Одні називають його "сканді-рожевим", інші називають "рожевим", інші вважають "кольором тисячоліть". Дизайнери сприйняли це як справжній хіт , тож недовго він з гордістю вступив у наймодніші інтер’єри.

Рожевий колір - з чим поєднувати?

Рожевий - один з небагатьох кольорів у палітрі, який ідеально підійде майже будь-якій іншій кольоровій компанії! І так, рожевий відтінок у відбіленому варіанті чудово виглядає в компанії кольорів благородного обличчя - тому сподобається і гідному смарагдовому, і насиченому фіолетовому або чорнильному чорному. Фуксія, у свою чергу, - справжнє ласощі для білого - особливо в сучасних інтер’єрах! Порошок рожевого кольору слід поєднувати з синім, жовтим і пляшковим зеленим. Однак найцікавіше те, що кожен з рожевих варіантів прекрасно буде спілкуватися із золотом. Тож якщо ви мрієте про домовленість з натяком на гламур, продовжуйте і тягніться за золотими аксесуарами!

Як облаштувати романтичний інтер’єр?

Ви мрієте про атмосферний інтер’єр, що нагадує паризьку кам’яницю? А може, вам ближча лірична естетика романів Джейн Остін? Ми запевняємо вас, що обидва конвенції будуть виглядати фантастично, одягнені в рожевий колір . Витончені, романтичні тони можуть жити на стінах, наприклад, у формі квіткових шпалер з малюнком . Ще один спосіб створити жіночний, ніжний інтер’єр - пофарбувати стіни в рожевий колір і обробити їх елегантною ліпниною. Для цього варто підібрати чарівні аксесуари та стильні тканини . Жодна романтична душа не може протистояти цій умові!

вітальня з екзотичним мотивом

Троянди - композиція в екзотичному стилі

Одним з найбільших хітів дизайну інтер’єру останніх місяців є екзотичний стиль . Свіжий, оригінальний і з кігтем, він пробрався в облаштовані салони і не думає їх залишати! Здавалося б, у такому просторі немає місця для рожевих меланжів. Тим часом ніщо не може бути більше неправильним! Рожевий колір буде відчувати себе фантастично в міських джунглях - і в кожному виданні. Тому ви можете вільно запросити екзотичний інтер’єр як з рожевими тонами у цукерковому виданні, так і з енергійним амарантом . Оскільки рожевий чудово поєднується як із зеленим, так і із золотим, вам неодмінно вдасться створити модний і гармонійний антураж.

вітальня з рожевим акцентом

Рожеві аксесуари

Якщо ви переживаєте, що троянди на стінах можуть трохи завалити композицію вашої мрії, але ви хочете додати їй жіночного штриху, обов’язково зупиніть свій вибір на тонких рожевих аксесуарах . Можна інвестувати, наприклад, у такі текстильні вироби, як подушки, килимки, штори або серветки. Рожева кераміка буде приємно відвідати їдальню . Чашки, кружки, тарілки та блюда - це справжнє задоволення для людей, які люблять романтичні, стильні композиції та хочуть додати чарівну вушну раковину до стилю їдальні.

Рожеві меблі

Рожеві елементи - це не тільки стильні аксесуари. Іноді в інтер’єрі може з’явитися троянда у вигляді оббивних тканин . Якщо ви вважаєте, що це надмірно, просто подивіться на домовленість нижче. Цікаво, що вітальня була влаштована у стилі, що суто відповідає народному стилю - оброблена деревом, сміливо посилаючись на інтер’єри затишних гірських хатин. Незважаючи на те, що в ньому представлені ідилічні та сільські аксесуари , власник вирішив представити барвисті акценти у вигляді вітальних меблів - бірюзового дивана та крісла фуксії . На перший погляд, ідея смілива, але вона ідеально гармонує з іншими елементами декору.

кухня в сучасному стилі

Рожева кухня та ванна кімната

Рожевий колір може з’являтися в інтер’єрах, таких як ванні кімнати або кухні . У випадку ванних кімнат це, як правило, витончені кольорові меланжі, тоді як кухні - справжні енергетичні бомби. Трохи цукеркова кольорова палітра особливо сподобається стінам ванних кімнат. Щоб додати інтер’єру характеру, рожевий колір можна легко поєднувати з білими, чорними та золотистими аксесуарами. Натомість у кухонному інтер’єрі рожевий у відтінку амаранту буде виглядати фантастично - особливо в світлих сучасних приміщеннях. Така процедура значно урізноманітнить укладання і, що цікаво, розпалить апетит! Психологи давно довели, що такі кольори, як червоний та амарант, діють на підсвідомість, підвищуючи апетит.

Рожевий - це чарівний, енергійний і радісний колір. Тому інтер’єри з рожевим акцентом ідеально підходять для людей, які люблять незвичні простори і водночас сповнені доброї аури. Зрештою, не дивно, що коли ви хочете бачити світ у позитивних кольорах, ви носите рожеві окуляри!