Весняне прибирання - ми вибираємо шафи для одягу та комоди

Дедалі тепліші дні - це прекрасна можливість упорядкувати та переглянути свій гардероб та текстиль. Часто предметам, накопиченим роками, немає місця, саме тому весна - чудовий час для вибору нового, просторого шафи для одягу або додаткового комода. У салонах Agata ми можемо знайти широкий вибір меблів, які вмістять і заховають всі наші скарби.

Перехід від зимового до літнього одягу - це момент, коли нам доводиться переглядати вміст наших гардеробів і, таким чином, робити вибір. Ми ховаємо теплі куртки, светри та черевики, а під рукою легкі сукні, футболки та шорти. Такий огляд гардеробу - це спосіб постійно підтримувати порядок і контролювати вміст гардеробу. Весна - це не тільки можливість переодягнутись, а й постільна білизна, постільна білизна та дрібнички, зібрані протягом останнього сезону. Оглядаючи закутки, варто підготувати місце, де все матиме своє місце, і ми заощадимо час на пошук чи прибирання.

Як підібрати гардероб до інтер’єру?

Великий, просторий гардероб економить простір, адже ми можемо заховати в ньому більшу частину одягу та обладнання, не розкладаючи їх по квартирі. Ми можемо розмістити його в залі, вітальні або спальні, залежно від розміру приміщення та наших індивідуальних потреб. У салонах Agata ми можемо знайти шафи для одягу, які відповідають розміру та стилю кімнати. У залі варто встановити тридверну шафу SIENA, яка додатково має дзеркало та освітлення. Завдяки цьому ми можемо не тільки повісити верхній одяг на зиму та літо, заховати взуття, але і, якщо потрібно, послужити сховищем для прасувальної дошки або пилососа. Перед тим, як вийти на вулицю, ми любимо перевіряти, чи добре ми виглядаємо, тому велике дзеркало тут буде чудово працювати. У маленькому інтер’єрі давайте використовувати яскраві кольори меблів - білий або бежевий не завалить маленький коридор,а дзеркальне відбивне світло оптично збільшить його.

У вітальні або спальні ми можемо вибрати стильне рішення і вибрати гардероб ALEXANDRIA або чотиридверну модель 9901. Завдяки цьому вся композиція буде послідовною, а всі предмети приховані. Такий гардероб вмістить одяг, постільну білизну, штори та штори або рушники. Ми також можемо влаштувати полицю для коробок, в яку ми можемо помістити менші предмети, фотоапаратуру, документи чи сувеніри.

Куди покласти комод?

Якщо в квартирі вже є один великий гардероб у менших кімнатах, ми можемо відмовитись від додаткової моделі та вибрати лише комод. Магазини Agata пропонують різні розміри та форми, що дозволить вам підлаштувати їх під конкретне місце. У просторій вітальні ми можемо розмістити комод GRES з функціональною штангою або дводверний PUNTO з чотирма ящиками. Звичайно, тут знайдеться місце для всіх дрібничок або необхідних речей. У невеликому просторі передпокою або спальні високий комод LARSA або PELLO, в який ми можемо заховати взуття, аксесуари для взуття, шарфи, або в спальні: нижня білизна та косметика, стане ідеальним доповненням. Комоди доступні в широкому діапазоні кольорів - від білого та світлого дерева до темно-коричневого.Ми можемо легко пристосувати їх до стилю як сучасного, так і класичного. Це дуже практичний предмет меблів, оскільки він має зручні висувні ящики та стільницю, на якій можна використовувати фотографії, улюблені дрібниці або книги. Хорошим рішенням буде також повісити дзеркало над комодом і підкласти під нього парфуми, щітки та гребінці.

Стильно оформлений інтер’єр - це не тільки ефектні прикраси та високоякісні тканини, але перш за все замовлення. Функціональні шафи та комоди дозволять контролювати будь-яку кількість одягу, взуття та будь-яких предметів. Завдяки цьому простір буде вільнішим від непотрібних дрібниць, і ми швидше знайдемо потрібну річ.