Ванна кімната - найгарячіші тенденції в облаштуванні. Перевірте, що зараз гаряче!

Ванна кімната - це унікальна кімната в кожному будинку - як з точки зору функціональності, так і естетики. Він давно перестав бути лише суто функціональним інтер’єром, ставши домашнім оазисом релаксації, в якому можна із задоволенням проводити час. При розробці декору варто прагнути до балансу між вимогами домочадців, ергономікою та естетикою. Останні тенденції останньої категорії стосуються позачасових рішень, які добре працюють в будь-якому інтер’єрі - природі, класичних кольорах та матеріалах. Як облаштувати ванну кімнату? Ми радимо разом з торговою маркою DRE.

Ванна кімната в природному стилі - ідея домашнього СПА

Де можна відпочити краще, ніж на природі? Слухаючи шум дерев, відчуваючи м’яку траву під ногами та тихий вітерець на обличчі, ми на мить забуваємо про навколишній світ. Натуральна ванна кімната стане ідеальним місцем для відпочинку та відпочинку. У такому інтер’єрі обов’язково повинна з’являтися деревина - як суцільна, так і у вигляді дерев’яної плитки. Зупинимося на земних кольорах , таких як бежевий, світло-коричневий та зелений - темні кольори слід поєднувати з білими, щоб інтер’єр залишався яскравим та прозорим.

У такій ванній кімнаті може також з’явитися камінь або бетон , великі склопакети, наприклад вхідні кабіни, також чудово виглядають. Важливі аксесуари, зокрема м’який текстиль з натуральних матеріалів або кошики з лози або джуту , також варто пам’ятати про живі рослини в горщиках та освітлення настрою. Вражаюча лампа з плетеним абажуром або лампочка Едісона на нитці стануть чудовим доповненням до композиції, а свічки, природне сяйво яких наповнюватимуть інтер’єр теплим світлом ввечері.

Морський стиль у ванній - відчувайте себе як на березі моря

Хоча деякі тенденції швидко змінюються, деякі стилі залишаються з нами довгі роки - як і морський стиль . Це напрямок, який також близький до природи, і ця прихильність проявляється як у матеріалах, так і в кольорах, що нагадують природу. Морська ванна кімната яскрава - домінують білий і бежевий, часто різноманітні деталі в блакитних відтінках. У ньому переважає необроблена або вибілена деревина, а серед аксесуарів приморські мотиви - черепашки або корали, аксесуари з морської трави, а також декоративні кораблі або якорі.

Ідеальним доповненням до такого інтер’єру є двері DRE UNI з ілюмінатором , тобто кругле вікно, добре відоме любителям морського клімату. Увійшовши у ванну кімнату, ми можемо почуватись як у приватній каюті і віддаватися солодкій ліні, занурюючись у пухнасту піну. Такі міжкімнатні двері можуть стати відправною точкою для вибору інших деталей - наприклад, круглих дзеркал, підвішених на джутовій мотузці.

Чорна ванна кімната - кому сподобається?

Чорний колір в інтер’єрах все ще залишається суперечливою темою - в надлишку він може легко завалити і візуально зменшити простір. Однак люди, яким подобаються оригінальні рішення та облаштування квартир, не бояться «виходити назовні», охоче тягнуться до чорного або модного антрациту , створюючи єдині у своєму роді простори. Чорна ванна кімната - це рішення для людей, які мають більшу площу - маленька ванна кімната в багатоквартирному будинку , яка додатково не має вікна, швидко стане просто похмурою. У цьому випадку краще потягнутися до чорних аксесуарів для ванноїнаприклад, змішувачі для ванної, світильники або радіатор - це також простий рецепт інтер’єру в промисловому стилі. Чорний колір поєднується з багатьма стилями, кольорами та матеріалами, і ефект, який ми отримуємо, повністю залежить від наших уявлень.

Тераццо, або модний терраццо - що йому підходить?

Серед хітів 2020 року також є плитка, натхненна тераццо - матеріалом, добре відомим ще років тому. Повернення Тераццо сприяє створенню еклектичних композицій, в яких ми поєднуємо старі елементи з новими - наприклад, під сучасним умивальником стільниці може бути шафа, що нагадує часи Польської Народної Республіки. Тераццо у ванній - це також елемент, який можна поєднати з багатьма кольорами - різнокольорова поверхня цього виду плитки спонукає їх поєднуватися з пастельно-рожевим або м’ятним, надаючи ванній ніжну, дівочу атмосферу. Ми також можемо зробити крок далі і зосередитись на поєднаннях з кольоровою керамікою - пастельний умивальник буде виглядати феноменально і, безумовно, вкраде серця домочадців.

Мінімалістична ванна кімната - простота завжди в курсі

Якщо ми точно не знаємо, що нам подобається і в якій ванній ми будемо почуватись найкраще - мінімалізм є ідеальним рішенням. Мінімалістична ванна кімната - світла, охайна, без зайвих дрібниць або прикрас. Проектуючи такий простір, варто пам’ятати, щоб забезпечити собі відповідну кількість місця для зберігання та спланувати зручні системи організації. Матеріал, який часто з’являється в мінімалістських інтер’єрах, - це бетон - простий, сирий та нейтральний.

Мінімалізм дає велику свободу як у підборі матеріалів, так і в кольорах. Однак варто дотримуватися принципу «чим менше, тим краще» і зосередитися на одному типі плитки та незмінному діапазоні відтінків. Ми можемо спробувати урізноманітнити інтер’єр інтригуючою деталлю, яка буде одночасно функціональною та декоративною - наприклад, широкоформатним дзеркалом. Цю роль можуть зіграти також двері DRE UNI з ілюмінатором - кругле вікно не тільки освітлить інтер’єр, але і додасть йому характеру.

Мармурова імітаційна плитка - елегантна ванна кімната для кожного

Мармур , безсумнівно, є одним з найпопулярніших матеріалів 2020 року. Це гламурно та стильно - звичайну ванну кімнату можна легко перетворити на елегантну ванну. Плитка, що імітує мармур, є бюджетним варіантом природного каменю, завдяки якому кожен може викликати таку атмосферу у своїй квартирі. Ванна кімната в класичному , сучасному, гламурному, еклектичному чи модному античному стилі? Незалежно від того, який напрямок ми обрали, мармур буде прекрасною основою для влаштування.

Завдяки своїй елегантності він чудово поєднується з металевими елементами із золота або рожевого золота , а також зі склом і дзеркальними поверхнями. Цього року в трендах переважають мармур та аксесуари, натхненні античним стилем - наприклад, білосніжні бюсти та фігури, що нагадують давньогрецькі скульптури. У центрі такого інтер’єру може бути зручна окремо стояча ванна , доповнена стилізованими кранами для ванної .

Іноді, щоб змінити стиль ванної кімнати або надати їй нового характеру, нам не потрібно проводити капітальний ремонт. Деталі та доповнення можуть кардинально змінити вигляд простору та зробити так, щоб всередині з’явилися найгарячіші тенденції сезону. Влаштовуючи ванну кімнату, про яку мрієте, не забудьте шукати рішення з урахуванням вимог даного простору, а також смаків нашої родини - тоді ми будемо насолоджуватися ідеальним інтер’єром протягом багатьох років.