Trendbook 2019 - слід гарного дизайну

Як не відставати від змін тенденцій та моди у світі інтер’єру? Компанія Рассел Хоббс , виробник побутової техніки, у співпраці із сервісом Homebook.pl створила унікальний путівник по швидко розвиваються тенденціям.

Це публікація, сповнена натхнення, яка узагальнює всі найважливіші тенденції - як ті, які можна спостерігати в поточних проектах, так і абсолютно нові, які завоюють серця любителів красивих інтер’єрів у найближчі сезони. Фахівці, пов’язані з брендом, та представники веб-сайту Homebook.pl, найцікавіші кольорові тренди та уважніше роздивилися джерела цих натхнення.

Немає сумнівів, що майбутнє належить хоробрим - популярність нестандартних та дивовижних рішень зростає , а еклектика виходить на перший план серед усього діапазону стилів .Це відображається в результатах досліджень, проведених брендом Russel Hobbs - ми любимо різні типи інтер’єрів - від затишних, через мінімалістський та індустріальний, до старовинних стилів. Поєднання тенденцій, порушення моделей та висока персоналізація дизайну інтер’єру - це тенденції, які домінували у світі дизайну, і немає жодних ознак того, що щось зміниться в цьому питанні. На кількох десятках сторінок керівництва зібрані спостереження, висновки та результати досвіду фахівців, а також їхні знання, отримані на таких заходах, як Salone Internazionale del Mobile, Форум дизайну інтер’єрів або Дні дизайну.