Облаштування залу. Що, як не вбудована шафа?

Перше, що ти бачиш, заходячи в будинок, - це зал. На жаль, не всім достатньо просторо, щоб поставити просторий гардероб, в який можна помістити одяг, взуття та інші аксесуари. Іноді інтер’єр залу доводиться планувати нестандартно, а сезонний одяг та обладнання повинні вписуватися в гардероб спальні. Замість традиційної вбудованої гардеробної, ви можете поставити інші меблі для зберігання у маленькій передпокої. В ідеалі, якщо вони багатофункціональні, наприклад, велика коробка або два валізи, складені один на одного, вони можуть одночасно служити сидінням і сховищем для взуття, яке використовується рідко.

Одинарні вішалки або кольорові гачки

Якщо поглиблення в передпокої неглибоке, замість вбудованої шафи-купе ви можете влаштувати в ньому поодинокі вішалки, розміщені на гачках паралельно стіні, або, наприклад, книжкову шафу (вбудована шафа має глибину приблизно 60 см, книги - лише 30 см). Подібний дизайн залу багато розповість вашим гостям про ваші інтереси, а ефектна підсвітка найцінніших колекцій, безумовно, вразить їх. Якщо стіни в залі дуже важко встановити, на гачки можна повісити одяг, шапки та сумочки. Самі вішалки іноді оригінальні, більше того - їх можна розташувати цікаво, наприклад, встановивши їх на різній висоті. Кожному члену сім'ї (та гостям) також може бути призначений інший колір. Місце на дверях також цінне.Плоскі органайзери ідеально підходять для капців або шарфів. Якщо жодної стіни в коридорі неможливо забудувати, вам доведеться повісити на гачки свій одяг, шапки та сумочки. Самі вішалки іноді оригінальні, більше того - їх можна розташувати цікаво, наприклад, встановивши їх на різній висоті. Кожному члену сім'ї (та гостям) також може бути призначений інший колір. Місце на дверях також цінне. Плоскі органайзери ідеально підходять для капців або шарфів.Кожному члену сім'ї (та гостям) також може бути призначений інший колір. Місце на дверях також цінне. Плоскі органайзери ідеально підходять для капців або шарфів.Кожному члену сім'ї (та гостям) також може бути призначений інший колір. Місце на дверях також цінне. Плоскі органайзери ідеально підходять для капців або шарфів.

Декоративний комод - Іноді невеликий розмір змушує вас мислити творчо.  Декор передпокою може ...

Декоративний комод

Іноді невеликий простір змушує творчо мислити. Дизайн передпокою може отримати велику користь від меблів, які виконують не тільки практичну, але й декоративну функцію. Це може бути оригінальний комод, який буде працювати як шафа для взуття, або вузька консоль. Остання може бути глибиною в кілька сантиметрів, але вона завжди забезпечує зручне місце, куди ви можете прибрати ключі або листування після входу в будинок. Консоль також є хорошим способом створити фокусну точку в кінці довгої вузької зали. На ньому можна розмістити світильник або вазу із сезонною квітковою композицією.

Сувенірні фотографії, плакати, графіка

Якщо, крім гачків та підставки для взуття, у вашому коридорі нічого іншого не вміщується, використовуйте стіни для створення фотогалереї або повісьте вузькі полички для відображення свого хобі. Вони стануть свого роду привітанням та запрошенням, а фотографії додатково представлять гостей домочадців. Замість фотографій ви також можете прикрасити стіни картинами або плакатами, які хочете продемонструвати. Звичайно, в коридорі вони будуть привертати увагу гостей більше, ніж приховані за дверима спальні. Графіка привертає увагу, запам’ятовується і створює затишну атмосферу.

Об’єднайте зал з вітальнею

Іноді немає іншого варіанту, як знести стіну під час ремонту та з’єднати зал (де вбудована шафа все одно не вміщується) з вітальнею. Ця процедура часто використовується в квартирах-студіях. Завдяки цьому, заходячи в квартиру, ви спочатку не відчуваєте її тісноти. Однак варто відрізняти перехідну зону від решти будинку, наприклад. Хорошим способом є розміщення на підлозі великого килимка (розміром з килим), який оптично відокремить зал від інших кімнат, зберігаючи пісок або сміття, що несеться на взутті, в одному місці. Однак, якщо ви віддаєте перевагу дотримуватися плитки або панелей у цій частині будинку, ви можете нанести графіку на стіну, розмістивши візерункові шпалери, фотошпалери або пофарбувавши зону переходу іншим кольором. Окресливши договірні межі, декор залу може отримати вигоду, але пам’ятайте про цещо вона відповідає стилю решти квартири. Щоб декор коридору поєднувався з його невеликими розмірами, уникайте темних кольорів та переважних масивних візерунків та контрастів. Яскраві кольори організовують простір, посилюючи враження чистоти та гарної організації. Також подумайте про відмову від вбудованого гардеробу на користь містких, але менших розмірів, бажано багатофункціональних, меблів і вішалок.

А може, дзеркало?  - Щоб максимально використати вузький простір залу, повісьте велике дзеркало, завдяки якому воно отримає ...

А може, дзеркало?

Щоб максимально використати вузький простір залу, повісьте велике дзеркало, завдяки якому воно отримає додаткові квадратні метри. Також уникайте відкритих полиць для взуття та аксесуарів, які створюють враження безладу. Замість великих підвісних світильників, які підкреслюють ефект тісноти, краще точкове освітлення. Виняток становлять квартири з дуже високими стелями, де освітлення може стати єдиною прикрасою невеликого залу.

Наділіть малому залу додаткову функцію. Він пов’язує кімнати, але фактично залишається невикористаним. Влаштувавши там міні-галерею або книжкову шафу, ви отримаєте добре освоєний простір, а інтер’єр кімнати - унікальний персонаж.

Зміст статті з’явився на веб-сайті люб’язно dom.wp.pl.