Тепла підлога у ванній доступна кожному

Задоволення ступати по теплій підлозі особливо бажане у ванній, адже саме тут ми зазвичай ходимо босоніж по прохолодних на дотик кам’яних або керамічних плитках.

Щоб насолоджуватися найвищим тепловим комфортом, найкраще встановити електричну теплу підлогу. Це може бути єдиним або додатковим джерелом тепла. Їх можна влаштувати як у абсолютно новій, так і в оновленій ванній кімнаті на старій підлоговій плитці. Для цього ми використовуємо нагрівальні кабелі або мати, а для регулювання - термостат.

Задоволення від прогулянки по теплій підлозі стає стандартом, доступним кожному сьогодні. 

Поширена думка, що існує міф про електричне опалення: великі витрати. На жаль, трапляється, що через цю помилкову думку ми відмовляємось від комфорту, який нам під силу. 

Ідеальним рішенням для управління є новий інноваційний термостат DEVIreg ™ Smart, який дозволяє управляти опаленням за допомогою смартфона завдяки додатку DEVIsmart ™. Це найінтуїтивніший термостат, який ви можете знайти на ринку. Його привабливий зовнішній вигляд, простота використання та інтелектуальні енергозберігаючі функції забезпечать комфорт теплої підлоги у кожній ванній кімнаті.

Подивіться сучасну ванну кімнату та дізнайтеся про думку її власників!

Подивіться, чим керувались герої фільму, обираючи розумний термостат DEVIreg ™ для підігріву підлоги у своїй ванній.