Стільці - який вибрати? Огляд найпопулярніших моделей крісел

Стілець - це предмет меблів, який необхідний майже в кожній домашній кімнаті. Вони необхідні не тільки в їдальні чи на кухні, але і у вітальні, дитячій кімнаті або домашньому кабінеті - залежно від кімнати, в якій він повинен розміщуватися, він повинен відповідати різним вимогам. Один з них - дизайн. Стиль стільця повинен відповідати всій композиції - поєднуватися з ним або, навпаки, задавати йому тон. Як вибрати стільці для скандинавського, вінтажного, мінімалістичного, ретро, ​​індустріального інтер’єру? Разом з брендом Edinos ми підготували огляд найпопулярніших моделей крісел .

Дерев'яні стільці - ідеально підходять для скандинавського стилю

Стільці в скандинавському стилі

Скандинавський стиль відомий майже кожному і вписується в усі домашні кімнати - завдяки своїм яскравим кольорам і затишку його також охоче вибирають для кухні. Для того щоб отримати цілісне розташування в інтер’єрі кухні, варто поставити за столом стилізовані дерев’яні стільці . Природні матеріали - це те, що найбільше цінує стиль Сканді . Крім того, він любить простоту та мінімалізм, саме тому класичні моделі з вибіленого дерева, з оббитим сидінням та контурною спинкою добре представлять себе на скандинавській кухні.

Любителям аранжувань, натхненних Крайньою Північчю, напевно сподобається стілець Фітон . Зручний, дизайнерський, а також практичний. Він виготовлений з натуральної деревини, не містить алергенів і захищений гіпоалергенною водною емульсією. Оббивка сидінь також заслуговує на увагу, оскільки оббивка виконана з високоякісної тканини Alcantar Pro , яку можна мочити в вологому стані. Ці рішення роблять скандинавський стілець Fiton стильним та функціональним предметом меблів, дизайн якого вважається позачасовим. Тому такі типи дерев’яних стільців є хорошим рішенням для людей, які шукають оригінальні та класичні рішення щодо розташування.

Футуристичні стільці для сміливо оформлених інтер’єрів

Футуристичні стільці знаходять своє місце в першу чергу в сучасних кухнях та вітальнях. Для них характерна відсутність насичених декорацій та яскравих кольорів. Серед пропозицій Едінос панують стільці сучасні у відтінках білого та сірого. Також є сильний чорний колір і завжди модні аксесуари відтінків срібла, золота та міді. Стільці з металу або пластику також привертають увагу - такі моделі вписуються в багато стилів інтер’єру і одночасно є оригінальним елементом дизайну інтер’єру. Вони характеризуються цікавим дизайном, високою якістю, стійкістю до механічних пошкоджень і подряпин матеріалу.

Вибираючи металеві стільці, варто вибрати практичну м’яку модель, яка забезпечить комфорт домочадців. Ідеальним вибором стане крісло Altel , яке є однією з найбільш продаваних моделей магазину Edinos і легко змінить інтер’єр будь-якої вітальні, кухні чи їдальні. Стиль зручних сидінь сильно стосується крісел для відпочинку та покритий надзвичайно дизайнерською чорною оббивкою з екологічної шкіри. Він стійкий до плям, міцний і простий в утриманні. Тонкий металевий каркас виготовлений з високоякісної хромованої сталі.

Якщо ви хочете обставити домашній інтер’єр оригінальними меблями, варто зробити ставку на ** [прозорі стільці] (// www.edinos.pl/krz ...

Якщо ви хочете обставити домашній інтер’єр оригінальними меблями, варто вибрати прозорі стільці, які підійдуть як до сучасних інтер’єрів, так і до тих, що натхнені сучасною класикою. Універсальним вибором стане стілець Lauren , який сподобається шанувальникам сучасного дизайну з відтінком невимушеної елегантності. Таке крісло-привид можна поєднувати з дерев’яним туалетним столиком, скляним столом в їдальні або використовувати як доповнення до ванної кімнати. Однак його зовнішній вигляд - не єдина перевага - професійно профільований підголовник, міцність матеріалу, легкість та стабільність вище середнього сприяють ідеальній функціональності меблів.

Які крісла підходять для мінімалістичних композицій?

Людям, які хочуть облаштувати свою кухню, їдальню або вітальню просто, функціонально та комфортно, ми рекомендуємо мінімалістичні стільці . Серед них можна знайти як м’які моделі, так і моделі з дерев’яними сидіннями - спільне у них - геометричні фігури та практична відсутність орнаментів та декорацій. Ідеальним кріслом, економічним за формою, є модель Inder , яка відрізняється цікавим дизайном та зручністю використання. Це дротяне крісло , спинка якого забезпечує чудову вентиляцію, захищаючи спинку від перегріву, а прямі чорні ніжки з нержавіючої сталі оброблені нековзними ніжками. Авангардна форма стилю поєднується тут із світло-сірим та вишуканим чорним. Таке крісло можна поєднувати з сучасними меблями, тими, що оформлені в стилі арт-деко або ретро-меблями - це буде добре працювати як окремий предмет меблів, так і біля столу чи столу.

Стьобані стільці - елегантність і шик

Стьобані стільці часто нагадують зручні шезлонги і виконують роль декоративних меблів. Вони підходять як до класичних, так і до сучасних аранжувань, а також є обов’язковим елементом інтер’єрів у стилі гламур. Купуючи стьобані стільці, велике значення має оббивка - чудово виглядають стільці, оббиті натуральними матеріалами, які довговічні і легко чистяться.

Шанувальники таких рішень можуть вибрати льняну або бавовняну оббивку, а люди, які віддають перевагу елегантній обробці, вибирають стільці, оббиті натуральною або екологічною шкірою. У магазині Edinos ви можете знайти представників кожної з цих моделей. Стільці Holden з високою спинкою заслуговують на особливу увагу , оскільки вони додадуть будь-якій їдальні елегантність і гламур старого Голлівуду. Це модель, яку навряд чи можна назвати нудною та стандартною - чорна оправа у поєднанні з волошково-синьою оббивкою, а додаткова тонка форма - це інноваційне поєднання, і в той же час витримана в класичній елегантності.

старовинні їдальні

Вінтажні стільці, тобто поєднання старого і нового

Мода на вінтаж не минає - щоб надати інтер’єру атмосферу прямо з 1960-х років, ви можете вибрати аксесуари та аксесуари, а також стилізовані меблі. Вінтажні стільці дуже атмосферні, вони чудово впишуться як в їдальню, так і в стильний кабінет, вони також стануть цікавим вибором для дитячої кімнати. У магазині Edinos ви знайдете ідеальне крісло-гойдалку Bimmi , яке буде ідеальним , наприклад, у кімнаті для малюків. Форма та кольори стільця відносяться до вінтажного стилю, а додатковою перевагою є натуральна основа з деревини бука. Меблі забезпечують винятковий комфорт використання завдяки профільованому підголівнику, стійкості та протиковзкому захисту. Це дає змогу проводити на ньому довгі години, розгойдуючи свого малюка і знайомлячись в перші місяці спільного життя.

Стільці липкий шлях до ретро інтер'єру

Клейкі стільці вже є знаковими, і їхня назва стосується характерних тонких і вередуючих ніжок. Комахові палички будуть добре почуватися в класичних, скандинавських або ретро інтер’єрах. Це моделі, які добре працюють в їдальні в поєднанні з вітальнею або кухнею, відкритою у вітальню . Шукаючи стільці для таких приміщень, варто звертати увагу на узгодженість конструкції та кольорів з іншими елементами композиції - кріплення на стіл доступні у багатьох кольорах та візерунках, що дозволяє легко адаптуватися до будь-якого типу інтер’єру.

Універсальним вибором стане модель Cesta зі спинкою, доступна в магазині Edinos , натхненна стилем ретро. Такі крісла поєднують позачасовий дизайн та високоякісні матеріали, доступні у двох варіантах: чорний та чорний та дерев’яний. Їх характерними рисами є ергономічна спинка з підлокітниками та ажурна, легка форма. Стільці Cesta будуть добре працювати в їдальні, а також в офісі, за робочим столом або як стильне доповнення до спальні. Перевага цього виду меблів полягає в тому, що він не перевантажує інтер’єр, тому добре виглядає в невеликих приміщеннях.

Промислові стільці - фабричний стиль у вітальні

Металеві світильники, сирі стіни, бетон, чавунні аксесуари, холодні відтінки сірого та цегли - основні риси індустріального стилю. Які крісла відповідають дизайну лофт? Поворотні табурети, а також металеві моделі з мінімалістичним дизайном підійдуть до промислових інтер’єрів. Меблі Міс ван дер Рое або стілець "Wassily" Марселя Бройера також є культовим елементом цього стилю. Ви також можете зробити ставку на сучасні проекти, в тому числі промисловий стілець Viler . Оригінальний дизайн характеризується темно-сірою оббивкою, зручною та контурною спинкою, нековзними ніжками, що захищають підлогу від подряпин, та рамою з нержавіючої сталі. Це робить крісла-горища Вони не тільки практичні, але і дизайнерські.

Табурет - до якого інтер’єру він підходить?

Є стільці, які підходять як для інтер’єру вітальні, так і для приватних домашніх кімнат. Табурети відносяться до цієї категорії . Це сидіння з дуже давньою традицією, які спочатку мали на меті бути суто практичними, але сьогодні вони стали дизайнерськими аксесуарами. Завдяки тому, що вони займають менше місця, ніж звичайні стільці, їх також легше переносити. Вибираючи табурет, перш за все, потрібно визначити, де він буде стояти. Дерев’яні табурети - хороший вибір для їдальні, м’які табурети доповнюють облаштування вітальні або спальні, тоді як табурет Areon підійде для ванної кімнати .. Мінімалістичний за стилем, виконаний з незвичайного очерету плюс світлого дерева, він здивує вас своїм вибором. Ця модель поєднує в собі стійку основу та зручне сидіння.

Стільці - це предмети меблів, яких не може бракувати в жодному будинку. Розміщені за кухонним столом, в їдальні, за робочим столом або в залі, вони підкреслюють характер простору і стають функціональним прикрасою інтер’єру. Які стільці вибрати? Все залежить від потреб та уподобань домочадців, а також від естетики квартири. У широкій пропозиції магазину Edinos кожен знайде щось для себе - велика різноманітність матеріалів, форм, кольорів та оббивки забезпечує повну свободу розташування та полегшує узгодження стільців зі стилем та розмірами інтер’єру.