Миючий туалет, наступник традиційного унітазу та біде

Інноваційні рішення контрабандно вводять у ваш будинок ще трохи вільного часу, забирають частину виснажливих прибирань та забезпечують багато зручностей. Зазвичай ми зустрічаємо їх на кухні чи у вітальні, де вони мають вигляд сучасних електронних пристроїв, оснащених надійними функціями, хоча все частіше вони також захищають майно від зловмисників, гарантують приємну атмосферу на терасі або забезпечують гігієну та комфорт у туалеті.

Ванна кімната стала місцем, де дизайн і технології так само важливі, як економія води та гігієна. За цією зміною тенденцій на ринку стоять душові унітази - символ сучасності та вибір багатьох вимогливих споживачів, які хочуть створити простір не стільки функціональним, скільки екологічним та стильним. Прочитайте, як сучасні рішення - In-Wash® Inspira, від Roca, порівнюють із традиційними моделями унітазів та біде. Це інновація, яка окупається? Які практичні функції та переваги? Про це в сьогоднішній статті.

Форма унітазу має значення!

Вибір унітазу особливо важливий, коли ми влаштовуємо менші ванні кімнати - тоді підвісні рішення, які оптично збільшують простір, будуть найкращим рішенням . Ми охоче досягаємо простих, мінімалістичних підвісних та стоячих конструкцій, завдяки яким кімната стає більш сучасною, складаючи зі смаком ціле з фурнітурою та аксесуарами. На перший погляд, традиційні унітази, біде та душові унітази візуально не відрізняються один від одного, оскільки виробники орієнтуються на універсальний дизайн, який підходить до багатьох композицій - від сучасного до класичного. Секрет сучасних рішень полягає в продуманому дизайні , адже дизайнери Roca In-Wash® Inspira подбали про те, щоб це було елегантнокорпус глазурованої кераміки приховував усі водні та електронні з'єднання, а знімна миюча насадка була захована під дошкою. Інтер’єр душового туалету - завдяки технології Rimless - належним чином профільований , тому він не має коміра, під яким гніздяться бактерії та небезпечні мікроби, як у випадку з класичними моделями, а ефективний потік , що поширюється по всій поверхні чаші, залишає його чистим і без бруду . Відповідний дизайн не тільки виглядає стильно , але й гарантує гігієну та комфорт .

Інновації для вимогливих проти традицій

У змаганні за інновації та сучасні функції туалети-душі перемогли! Технологічно вдосконалені рішення, які експлуатуються із вбудованою панеллю управління або пультом дистанційного керування, дозволяють досягти комфорту, гігієни та значної економії. Завдяки можливості регулювання температури води та сушіння, зміни тиску та положення сопла , душовий унітаз буде відповідати очікуванням найвимогливіших користувачів і допоможе в регулюванні оптимальних параметрів, а душ для жінок та задній душ - як одна з доступних функцій - дозволить досягти максимального комфорту та чистотищо традиційні біде або унітаз не можуть забезпечити. Туалет In-Wash® Inspira подбає не лише про комфорт, а й про здоров’я та безпеку завдяки насадці, обладнаній системою самоочищення, яка спрацьовує до і після користування унітазом, а інфрачервоний датчик запобіжить зайвій активації функцій, щоб не створювати додаткових витрат. Зручність у використанні, а також чотири режими світлодіодного освітлення - включаючи нічний режим - зроблять ванну кімнату функціональною та повністю пристосованою до потреб усіх домочадців.

душовий туалет

Споживання води в зоні туалету - що вигідніше?

Туалет у ванній є основним джерелом споживання цінних водних ресурсів. Досить подумати, скільки разів на день члени сім'ї його використовують, щоб підрахувати вплив цього не тільки на рахунки, але і на навколишнє середовище, припускаючи середній рівень змиву близько 6 літрів - у традиційних моделях. Крок на шляху до екологічного підходу до життя - технологія Rimless, яка присутня в душових туалетах Roca In-Wash® Inspira. Обладнані ним туалети - це хороша інвестиція в екологічне та економічне майбутнє, оскільки вони дозволяють економити до 30% водипотрібно для полоскання з ще більшою ефективністю. Рівномірно розподілений потік промиває всю внутрішню частину унітазу, використовуючи лише 3,5–4 л води, гарантуючи набагато краще видалення бруду в порівнянні з традиційними рішеннями. Добре продуманий, належним чином профільований інтер’єр туалету в поєднанні з інноваційною системою змиву позбавить гаманець від зайвих витрат, а також забезпечить безліч переваг, пов’язаних, наприклад, із захистом навколишнього середовища чи підтриманням порядку.

Чи прибиратиме ванні кімнати? Це просто і швидко!

Прибирання традиційних унітазів не є приємною роботою. Протирання та копітка чистка кераміки - це даремна втрата часу, якого у нас стає все менше і менше, саме тому виробники створили сучасні душові унітази, які будуть виконувати ці неприємні для нас дії та дозволять трохи більше часу для себе! Економія також пов’язана зі зменшенням витрат на хімікати та численні миючі засоби, необхідні для забезпечення ідеальної чистоти у ванній , а також з видаленням мікробів, що накопичуються у невидимих ​​місцях та закутках. Техніка без обідів - використовується в душових туалетах Roca In-Wash® Inspira - ретельно миє все внутрішнє покриття чаші , а система самоочищення видаляє всі бактеріїтому для чищення потрібна лише м’яка тканина. Миючі дошки Roca з повільно закривається кришкою також пропонують зручності, оскільки легка система складання та розбирання означає, що достатньо від'єднати елемент і позбутися від бруду, а потім встановити його без проблем.

Туалет для душу - це бачення ванної кімнати, повної комфорту та функцій, що забезпечують екологічне споживання води, а також спосіб зробити прибирання більше не клопотом. Величезні переваги, гарантовані сучасними рішеннями, означають, що ми все більше інвестуємо в унітаз майбутнього замість традиційного компактного або унітазу. Це витрати, які окупляться не лише у вигляді менших рахунків, але і більше вільного часу, гігієни та зручності.