Гармонія навколо будинку - плитка для тераси, сходи, палісад включені

Для того, щоб отримати цікавий ефект впорядкування оточення будинку, необхідно забезпечити єдність стилю, кольору та використовуваних обробних матеріалів . Найпростіший спосіб зробити це - використовувати товари компаній, які мають додаткову пропозицію . Тераса або тротуарна плитка, сходи до будинку, стіни, що розділяють сад на зони, повинні гармоніювати між собою , бути узгодженими в дизайні . Тільки тоді, коли наш простір влаштований таким чином, ми можемо подумати про доповнення його рослинністю, яка в поєднанні з елементами архітектури створить дивовижний сад .

Готові бетонні елементи

Варто скористатися пропозицією таких компаній, як BRUK-BET®, яка виробляє бетонні елементи, необхідні для облаштування околиць будинку . Ми можемо знайти високоякісні терасні плити, блокові сходинки, частоколи, бруківку одного кольору, з однаковим покриттям поверхні . Крім того, ми зможемо урізноманітнити наш сад, вибравши, наприклад, бетонні горщики .

Ефективна сучасність

Вироби з поверхнею Metalic Color, які мають перловий, ніжний блиск, останнім часом дуже ефективні та модні . Крім того, їх легко мити завдяки інноваційній системі поверхневого захисту від бруду - PERLON® . Це інноваційне застосування нанотехнологій, що полягає у покритті поверхні виробів полімерними агентами. Перше покриття - грунтовка, клей, дозволяє агенту проникати в структуру верхнього поверхневого шару та його постійний зв’язок. Наступні дозволяють отримати щільну, закриту поверхню виробу, стійку до проникнення різних рідин. Характерним візуальним захисним ефектом покриття є утворення крапель на поверхні виробів, тобто «Водні перлини». Використання системи PERLON® LAMINO® значно покращує естетику та збільшує цінність продукції .

Ви можете вибрати, серед іншого, поверхню Metalic Color у п’яти перламутрових відтінках Терасна плитка архітектора , ідеально підходить для людей, які цінують простий, навіть мінімалістичний стиль . Вибравши цей продукт, ми не матимемо жодних проблем з узгодженням кроків блоку з ними , оскільки версія Metalic Color включає кроки Novator . У свою чергу, шукаючи повний набір матеріалів для садових частоколів , ми також маємо можливість скористатися пропозицією BRUK-BET - частоколами Novator®. Вони випускаються у багатьох кольорах, включаючи металеву обробку. Колекція також включає бруківку Novator® Solo. Вибір елементів від маленьких кубів 20х20 см до широкоформатних плит 100х100 см дозволить нам створити ритмічні, рядові або романські композиції, які прикрасять під’їзну частину та фасад нашої власності .

Класика дерева

Елементи колекції BRUK-BET® Realit абсолютно різні за стилем, вони є ідеальною бетонною імітацією дощок . Наприклад, Садова дошка - це пропозиція для людей, які цінують благородну красу та елегантність дерева .

Ретельно підібрані кольори і точне відтворення текстури деревини в поєднанні з необробленою обробкою роблять Садові дошки важкими для відмінності від натуральної деревини , і в той же час це дуже міцний і довговічний матеріал, який не вимагає обслуговування. Терасові плитки цієї серії доповнюються сходовими блоками та палісадами Акація , які стилістично можна підібрати до тераси чи під'їзду.

Вирішуючи облаштувати простір навколо вашого будинку, ми повинні пам’ятати, що робимо це на довгі роки . Тож вибирайте якісний матеріал, який буде виконувати свою функцію.