Підлога, яка підкреслить переваги інтер’єру. Як йому відповідати?

При розташуванні чотирьох кутів дуже важливий продуманий підбір обладнання та аксесуарів . Одним з основних елементів, що визначають остаточний вигляд інтер’єру, є підлога. Як обробити його, щоб він вписався в стиль інтер’єру , підкреслив його переваги і користувався функціональністю протягом багатьох років?

Розмір кімнати та доступ природного світла - один з ключових факторів, що визначає вибір підлогового покриття. Правильно підібраний, він підкреслить переваги інтер’єру і усуне його можливі недоліки. Панелі, що відповідають потребам розташування різних приміщень, можна знайти у колекції Arteo, яка доступна у RuckZuck протягом декількох місяців. Широкий асортимент декорів та розмірів створює справді великі можливості.

Світла підлога - це рецепт інтер’єру, який зголодніє від світла

Маленькі, погано освітлені приміщення вимагають спеціальних рішень. Необхідно вибрати підлогу в світлому декорі, який візуально скрасить простір і розширить його. Доречними будуть білі, бежеві, а також ніжні коричневі та сірі кольори. Крім того, ми можемо спробувати дотягнутися до вузьких дощок (близько 160 мм), які оптично «розширять» приміщення. Сюди ідеально впишуться панелі в декорі з дуба Фамара, ялини Гримо або дуба Рошель - кожна з них відрізняється витонченими кольорами та вірно відтвореним зерновим малюнком. Вони стануть ідеальним доповненням до аранжувань у скандинавському або провансальському стилі.

Темні декори, призначені для пишних кімнат

З іншого боку, власники великих квартир можуть дозволити собі темну підлогу . Дошки в відтінках антрацитового, венге, графітового або близького до чорного підкреслять стильний характер інтер’єру і додадуть йому вишуканості. Для посилення цього ефекту вибирайте дошки із стандартною шириною (приблизно 282 мм), які додатково підкреслять велич простору. Такий благородний вигляд гарантують, наприклад, дуб Градок та дуб Роделлар. Глибоко забарвлені підлоги, на жаль, поглинають багато світлатому варто подбати про відповідне освітлення простору на відображення вікон та встановлення точкового освітлення. Якщо ми хочемо облаштувати інтер’єр в класичному або колоніальному стилі, темні панелі будуть «бичачим оком».

Нейтральні кольори як спосіб облаштувати будь-який простір

Підлога в кольорі натурального дерева - універсальне рішення. Він буде чудово гармоніювати з будь-яким інтер’єром , будучи при цьому естетичним фоном для інших елементів композиції. Тому це дуже безпечний вибір , рекомендований людям, які не визначились або люблять часті метаморфози у своїй квартирі. Панелі в декорі з дуба Накуру або дуба Пікос додадуть інтер’єру надзвичайно гармонійний вигляд , що відповідає як сучасному, так і традиційному декору. Їх теплий, коричневий колір і структура дуба - це позачасове поєднання .

Щось більше, ніж традиційні панелі

З лінією підлоги Arteo можливості облаштування набагато більші, ніж у випадку зі стандартними панелями, оскільки нам не потрібно обмежуватися одним розміром дошки. Колекція пропонує панелі п’яти розмірів - найменші мають розміри традиційної керамічної плитки, а найбільші мають довжину понад 2 метри. Ми легко можемо створити оригінальну композицію, яка найкраще розкриє потенціал інтер’єру .

Правильно підібраний декор і розмір - це не все. Кожна колекція панелей має ряд параметрів, що визначають їх довговічність та естетичність. Колекція Arteo відрізняється дуже високим класом стирання AC5 , завдяки чому панелі стійкі до механічних пошкоджень . Завдяки V-пазю (фрезерованим краям) панелі залишаються злегка відокремленими одна від одної після складання, а підлога виглядає так, ніби вона зроблена із справжніх цільних дощок. З іншого боку, покриття країв спеціальною сумішшю восків Isowaxx захищає їх від попадання вологи. Такі гарні параметри змушують колекцію Arteo користуватися своєю функціональністю та гарним обличчям протягом багатьох років.