Шлях до ще більш атмосферного простору - електричні каміни

Напевно, кожна друга людина залюбки зітхне при думці про ефектний камін, розташований у вітальні чи спальні, уявляючи собі чудове тепло і інтригуючий танець полум’я, що створюють чарівну ауру в інтер’єрі. Цей атмосферний акцент доповнює домашню атмосферу та гарантує ідилічне та комфортне оточення. Все, що вам потрібно - це чашка гарячого шоколаду або склянка сухого вина, щоб зануритися в обійми чуттєвих переживань. Однак не кожен може дозволити собі стандартні моделі, а інші з економічних та практичних міркувань повністю від них відмовляються, залишаючи мрії про неймовірний блиск далеко позаду.

Чи потрібно видаляти цю чарівну деталь зі списку потреб дизайну інтер’єру? У нас є хороші новини для любителів полум’яного натхнення - ні! Сучасні технології та інноваційні системи компанії DIMPLEX - лідера у виробництві електричних та газових камінів та опалювальних приладів - дозволять вам насолоджуватися унікальним сяйвом тліючого тепла та мерехтливого полум’я щодня. Ніякої золи, нудного прибирання, відсутність вихлопних газів, опіків та отруєнь. Але завдяки великій дозі стилю, візуальних ефектів та економії. Дізнайтеся про переваги рішень і переконайтесь на власні очі, що електричний камін є чудовою альтернативою традиційному каміну.

Традиційний або електричний камін?

Перевагою традиційних камінів є магія, яку вони створюють, адже немає нічого кращого, ніж посидіти з глінтвейном у руці або ароматним чаєм з гвоздикою, імбиром та корицею після повернення із зимової ескапади. На жаль, на цьому плюси стандартних варіантів закінчуються, оскільки, хоча моменти, проведені перед полум’ям опалення, приємні, чищення, зберігання палива та опіки - ні. Може тоді приймати рішення щодо пропозицій щодо газу? Візуальний ефект схожий, але необхідність натягувати дроти та встановлювати установку також може суттєво зірвати плани у вогняній атмосфері. Тим, хто шукає безпеку, якість та ефект, ми пропонуємо електричні каміни, які завдяки використовуваним термоциркуляційним системам гарантують тепло, не виділяють шкідливих речовин і, головне, не є джерелом відкритого вогню.Крім того, їх легко встановити та використовувати, і перш за все - вони реально відображають неповторну атмосферу флагманських моделей.

Як встановити електричний камін?

Встановлення сучасних електричних камінів - ще один великий плюс у списку переваг рішення. Оскільки ці системи не скидають вихлопні гази і не потребують труби для димоходів та газових установок, вони можуть бути розташовані де завгодно - в центральному місці вітальні, в ніші спальні або навіть у кімнаті малюка. Продукти DIMPLEX гарантують тепло, тому їх можна використовувати як додатковий нагрівальний елемент у приміщенні, і коли ми не хочемо користуватися цією зручністю - навіть влітку - ми можемо вимкнути цю опцію і насолоджуватися лише візуальними аспектами. Щоб система могла виконувати свої функції, вам знадобиться лише розетка, і вона готова. Всі моделі управляються за допомогою пульта дистанційного керування, більшість з них мають регульовану інтенсивність полум’я для підвищення естетичного досвіду, деякі також оснащені вентиляторомтермостат, функція повітряної фільтрації, яка гарантує максимальну безпеку, і таймер сну, який вимикає пристрій через певний час.

Яку модель вибрати?

Сучасні вітальні просторі і мають суворий мінімалістичний характер, саме тому панорамна модель зі скляними бахромою буде чудово виглядати в такій композиції. Варіанти з ариловими кубиками льоду також справлять цікаве враження, яке може змінюватися в різних кольорах, а повний індивідуалізм гарантуватимуть камінні топки для установки в стіні, меблі або площині, яка є фоном іскристого полум’я. Елегантність і вишуканість повинні панувати в класичних кімнатах, саме тому найкраще підійдуть стильні окремо стоячі варіанти, прикрашені рамами з благородних шпонованих дощок кольору дуба, горіха або бежевого пісковика. Різноманітність пропозиції дозволяє знайти ідеальну модель, що підходить до стилю, що домінує в просторі, розміру кімнати або навіть впливу полум’я - від справжнього Opti-V®,до захоплюючого Opti-myst® або Optiflame®, доступного в пропозиції DIMPLEX.

Чи збільшить рішення рішення за рахунок?

Необхідність підключення рішення до джерела живлення відразу порушує питання вартості експлуатації електричних камінів. Низьке споживання енергії світлового ефекту пояснюється використанням світлодіодного освітлення в окремих моделях, відомих своїми енергозберігаючими аспектами, що призводить до низьких витрат від 1 до 15 центів на годину. Крім того, низька потужність нагріву - коливальна в діапазоні 1-2 кВт, що використовується зрідка - точно не підірве домашній бюджет і забезпечить надзвичайну атмосферу довгими морозними вечорами або романтичними моментами з коханою людиною поруч - за умови, що ми використовуємо пристрій як декоративний елемент приміщення не основне джерело опалення для кімнати.

Чарівне сяйво, що випромінюється зі скляної панелі, переслідування іскор і таємнича аура, яка огортає ілюзію, створену спалюванням колод, є способом для особливих моментів. Каміни завжди були частиною унікальних композицій, і сьогодні - крім естетичних питань - вони пропонують екологічний та економічний спектр переваг. Електричні моделі можуть стати кульмінацією великих сімейних церемоній або інтимних зустрічей на двох. Тепер вогонь - хоч і помилковий - забезпечить справжній досвід!