Ви влаштовуєте свій гардероб? Дізнайтеся про 5 причин, чому слід вибирати розсувні двері

Відкриті шафи для одягу можуть виглядати стильно, але вони практично не пов’язані з практичністю. Незважаючи на те, що вони гарантують швидкий доступ до штанів та улюблених кофтинок, вони неприємні для брудних людей. Одяг, який потрапляє під пил і постійний огляд, вимагає дисципліни, коли справа доходить до порядку, тому в шафах немає жодної художньої метушні та відкладання зобов’язання розкласти футболки на рівномірні кубики. У такій ситуації набагато кращим рішенням буде закрити купу одягу за дверима! Які двері для гардеробу слід вибрати, коли розмір є значним обмеженням, а класичні моделі не дуже привабливий компроміс? Бренд Reno має відповідь!

1. Розсувна система відкривання економить простір

Традиційно відчинені двері займають багато цінного простору, про що власники невеликих студій в блоці, мабуть, не раз довідались. Кожен міліметр там на вагу золота, тому розсувні системи виявляються привабливим рішенням ! Цей тип стулки (наприклад, модель LOFT від Reno ), відкрившись, рухається уздовж лінії стіни, а отже, не займає місця і не стикається з меблями та сусідніми предметами, обмежуючи можливість вільного руху.

Завдяки цьому шафи для одягу, розташовані в поглибленнях, вузьких передпокоях або вузьких коридорах, зручні у використанні, а розсувні двері, що ведуть до них, не тільки не перекривають прохід, але і поміщаються на мінімальній площині стіни і тим самим економить простір.

2. Розсувні двері з дзеркалом - функціональне рішення 2-в-1

У невеликих приміщеннях викликом стає не тільки сам гардероб . Це також дзеркало - незамінний елемент при підготовці до пишного обіду або співбесіди. Цей обов’язковий інгредієнт займає багато місця, і його розташування часто є проблемою для тих, хто його організовує. Щоб побачити весь силует перед виходом на вулицю, недостатньо маленького дзеркала, що висить над умивальником.

Для цього завдання потрібні дещо більші панелі, що доходять до підлоги або розташовані приблизно на 30 см над нею. У цьому випадку варто поєднати практичне з корисним, встановивши розсувні двері з дзеркалом MIRRA від Reno . Їх мінімалістична форма, укладена в чорний металевий каркас, підкреслить промисловий дизайн і виконає дві функції - це також крила, що відокремлюють гардероб від кімнати та дзеркало.

3. Відповідні розсувні двері оптично збільшують інтер’єр

Дзеркальні двері відіграють ще одну важливу роль. Вони використовуються для збільшення оптичного простору! Світло відбивається на широкій панелі, що забезпечує ефект освітлення. Завдяки цьому кімната, особливо маленька та низькоросла, здається набагато більшою та світлішою, ніж є насправді. Таким чином, ви також можете посилити відчуття простору та відкритості в просторих інтер’єрах, оформлених у сучасному стилі.

Такий результат - крім використання дзеркала в якості заповнення дверей - також буде посилений завдяки правильно підібраним кольорам рами. В ідеалі вони повинні бути білими, як у випадку розсувної системи SIMPLE , оскільки цей відтінок славиться своїми властивостями візуального збільшення. Він також створює враження чистоти та підходить до будь-якого стилю - від природного сканді до елегантної класики або сирого лофту.

4. Розсувна система надає інтер’єру сучасний характер

У функціональних конструкціях будинків і квартир гардеробна - це окрема кімната, забудована великою кількістю менших і більших полиць, або це печерна гардеробна з місцем для зберігання речей. Як правило, банальні двері, які стандартно відчиняються, ведуть до її інтер’єру - і хоча в такій ідеї немає нічого поганого, безумовно, краще зупинитися на оригінальності в сучасних проектах. Його проявом може бути використання розсувних систем замість традиційних!

Часто їх наявність визначає характер декору, надає цілому специфічну атмосферу і робить інші прикраси абсолютно зайвими. Окрім незвичайного ефекту, домочадці отримають більше місця для маневрування, а одяг - відповідні умови зберігання. Все тому, що зазор між стіною та напрямною ролика гарантує належну вентиляцію одягу.

5. Розсувні двері поєднуються з інтер’єрами в різних стилях

Розсувні двері, як правило, асоціюються з конструкцією, що нагадує заміський сарай. Однак, на відміну від зовнішнього вигляду, це набагато ширша група продуктів, лише деякі з яких зайняті модними дверними полотнами сараю , які відрізняються своєю сирою красою та видимими деревними зернами. Цей тип рішення складається з альтернативних варіантів, доступних у багатьох формах та стилях, що дозволяють грати з характером кімнати.

Варіанти FINKA від Reno - натхненні ідилічною атмосферою - складуть іспит у сільському, бохо або скандинавському інтер’єрі. У приміщеннях з постіндустріальним пошиттям моделі у версії лофт, де дерев’яна начинка оточена металевим каркасом, будуть працювати набагато краще. У свою чергу, в гламурі, еклектичних та класичних аранжуваннях дзеркальні або мунтін-бари будуть виглядати цікаво.

Щоб гардероб не був звичайною, правильно влаштованою виїмкою, шафою для одягу або окремою кімнатою, відкритою для спальні, варто цікаво відокремити ці простори, вибравши розсувні двері . Вони відрізняються від традиційних тим, що виглядають незвично, займають набагато менше місця та забезпечують одяг достатньою вентиляцією. Цю функціональну ідею оцінять господарі маленької квартири, гінці та ті, хто хоче оживити нудний декор.