Як зробити спальню затишнішою? Дивіться 5 вражаючих метаморфоз!

Заспокійливий сон, міцний здоровий сон або вечірній відпочинок із книгою ... Все це відбувається за дверима спальні. Тому спальня - це особливий інтимний та інтимний простір, де ви можете повністю відірватися від щоденних труднощів. Влаштовуючи свою нішу, варто подбати про те, щоб в ній мешкали дружні, теплі нотки. Як додати інтер’єру затишку? Які тканини повинні бути присутніми? З якою кольоровою палітрою найкраще подружитися? Про все це ми пишемо нижче, представляючи п’ять фантастичних метаморфоз спальні.

1. Метаморфоза жіночої спальні

До метаморфози інтер’єр спальні був нудним і холодним . Незважаючи на наявність дерев'яних меблів і використання теплої кольорової палітри, спальня не спонукала до блаженного відпочинку. Інтер’єр був похмурим і невиразним - ні настінна шафа, ні віконна обробка, яка, здавалося, лише переповнювала його, не надавали йому характеру. Вся справа, хоча і правильно складена з точки зору кольорів, потребувала рішучої настройки!

затишна спальня, спальня після метаморфози

Переставивши простір спальні, він отримав абсолютно нову якість. Хоча інтер’єр населений білим, сірим та різними відтінками голубиних тонів, кімната стала набагато затишнішою. І все це завдяки ретельно підібраним тканинам - пухнастим покривалам, м’яким подушкам і теплій підлозі медового кольору. Розробляючи дизайн інтер’єру, дизайнер обрав класику з відтінком гламуру , завдяки якій все це здається жіночним та надзвичайно елегантним. Дуже цікавим елементом тут є вагонка, яка є «продовженням» туалетного столика. Завдяки їй укладка здається більш затишною і «закритою». Введення вражаючих дзеркал у спальню також було хорошим кроком. Завдяки тому, що дзеркала розміщені навпроти один одного,ефективно збільшити простір оптично.

** 2.  Метаморфоза маленької спальні ** - До цього в маленькій кімнаті не було нічого інтригуючого.  Незважаючи на значний потенціал ...

2. Метаморфоза маленької спальні

Раніше в маленькій кімнаті не було нічого інтригуючого в цьому. Незважаючи на великий потенціал, інтер’єр не був належним чином облаштований та освітлений, що робило простір здаватися «плоским». У спальні не вистачало декоративних предметів та тканин, а також дизайнерських меблів . Також помилкою було пофарбувати стелю та стіни в один колір - така процедура візуально знижує інтер’єр , тому працює лише у просторих високих квартирах.

Після метаморфози в спальні заселили інтригуючі тони. Стіна за великим двоспальним ліжком оброблена м'якими 3D панелями , що надає простору приємного затишку. Правильно підібрані тканини також є великою перевагою - пухнастий кошлатий килим і легкі, непрозорі штори, що вносять в інтер’єр дозу інтимності. Дизайнер також зупинився на меблях та обробці у відтінку темного дерева , що додає спальні благородні нотки. Крім того, варто звернути увагу на багатопотокове освітлення - підсвічувану стелю, галогенні світильники та бічні світильники. Така обробка додає глибини простору і дозволяє створити приємну, інтимну атмосферу в спальні.

3. Швидка метаморфоза спальні

До кардинальних змін кімната насправді була порожньою. Не вистачало не лише меблів, які гармоніювали б між собою, а й тканин та декоративних аксесуарів . Непривітний, аквамариновий відтінок стін не спонукав до розслаблення, роблячи інтер’єр здавалося прохолодним . Як виявляється, не потрібно було багато, щоб надати інтер’єру потрібну атмосферу.

Влаштовуючи спальню, дизайнер вибрав сонячний колір стін, який гарно освітлив і зігрів простір. Основною ідеєю тут було створити легкий і романтичний стиль, отже, в інтер’єрі живе море яскравих, невибагливих тканин - від декорацій вікон, через постільні приналежності до аксесуарів, що прикрашають меблі. У спальні також є квіти в горщиках, які вносять приємну свіжість в композицію.

до метаморфози

4. Як оформити романтичну спальню?

До змін спальня насправді була порожня - тут панували класичні, білі стіни та мозаїчний паркет. При розробці стилізації дизайнер використав дуже чітко визначене бачення - воно повинно було бути яскравим, світлим та жіночним . Таким чином, в спальні живе яскрава палітра кольорів, яка коливається навколо білого, сірого та ламаного синього. Підлога вкрита пухнастими килимами, а стіна за ліжком - декоративними шпалерами з квітковим мотивом . Цікавим елементом тут також є просторе ліжко з вигадливим каркасом .

Кожен дизайнер чудово знає, що правильне освітлення спальні - надзвичайно важливий аспект. В інтер’єрі, крім стельового освітлення, є бічні світильники та декоративні ліхтарі. Останні, прикрашені мерехтливими свічками або чайними світильниками, завжди можуть внести затишний, трохи ліричний настрій у простір спальні.

кухня перетворилася на спальню

5. Кухня перетворена на спальню

Остання представлена ​​метаморфоза унікальна, оскільки стосується спальні, яка раніше була ... кухнею! З самого початку інтер’єр вимагав ретельного оновлення, тому перетворити його на романтичну нішу не було особливо проблематично. Господарі позбулися непривабливої ​​плитки, труб та з’єднань, пофарбували стіни в однорідний сірий колір , а підлогу виклали красивим паркетом у великому огірковому малюнку.

У спальні, крім сірих, на перший план виходять білі елементи та стильні меблі з темного дерева. Особливим декоративним елементом є також спеціальна решітка, яка закриває радіатор , що вносить трохи інтер’єру в англійський стиль. Тут з’явилися привітні, затишні нотки завдяки м’якому узголів’ю ліжка та вдало підібраному текстилю - пухнастому покривалу, що імітує хутро, та морю м’яких подушок.

Красива, затишна спальня - мрія кожної романтичної душі! Завдяки продуманому механізму ви можете покращити своє самопочуття та забезпечити комфорт сну . Водночас варто пам’ятати, що метаморфози спальні - це зовсім не найскладніше. Іноді досить просто змінити колір стін, подбати про м’який текстиль, достатнє освітлення та вуаля - спальня, повна добрих мрій, готова!