Кухня на замовлення. Подивіться, як це просто!

У IKEA ви можете бути впевнені, що знайдете кухню, яка ідеально підходить для вашого будинку. Кухня, яка ідеально впишеться в декор і одночасно виділиться. Такий, який не тільки підкреслить ваш особистий стиль, але і полегшить повсякденне життя. Все це за ціною, яка вас приємно здивує.

Кухня, де більше всього

Зустріньте кухню METOD - систему кухонних меблів, розроблену IKEA, щоб надати вам ще більше - більше свободи, більше задоволення, більше свободи дій. Чи тримаєте ви на меті свої кухонні фантазії, побоюючись, що у вашому домі не вистачає місця, у вас закінчиться час або домашній бюджет недостатній? А може, ви просто не знайшли кухні, яка відповідає вашим очікуванням? Якщо так, настав час змін. Пора розкрити ваші кухонні мрії! Подивіться, як легко спроектувати будь-який кухонний простір завдяки кухонним меблям METOD від IKEA.

Свобода вибору

Система кухонних меблів METOD була створена з урахуванням свободи вибору при створенні кухні, яка пристосується до ваших потреб. Все, починаючи від шаф і закінчуючи фасадами ящиків та ручками, розроблено, щоб забезпечити якомога більше можливих комбінацій. В результаті ми можемо будь-яким чином поєднувати різні шафи та кольори, щоб ви могли створити кухню, яка не тільки виконує свою основну роль, але й показує іншим, ким ви є насправді. Крім того, композицію можна доповнити кухонними кранами, мийками, побутовою технікою та практичним внутрішнім обладнанням у вигляді контейнерів або в’яжучих матеріалів, що підходять для вашого простору. Плануючи нову кухню, не можна забувати про освітлення. В IKEA ви знайдете освітлення, розроблене спеціально для кухонної стільниці, шаф і навіть висувних ящиків.

Найкрасивіше в організації кухні за допомогою IKEA - це те, що ви самі вирішуєте, що для вас важливо і що потрібно, щоб повною мірою насолодитися функціональним простором, незалежно від його розміру. Вам не потрібно багато місця, щоб насолодитися чудовою кухнею. Правильно підібравши шафи та аксесуари, ви можете створити прекрасну кухню, яка забезпечить достатньо місця для зберігання та стільниці. Система METOD дозволяє вибрати одну з двох глибин стоячих шаф, що додатково полегшує пристосування кухні до простору, що знаходиться у вашому розпорядженні.

Планування нової кухні. Уява стає реальністю.

Приємно мріяти про нову кухню, але в якийсь момент ти повинен запитати себе: "Чи справді я це буду робити?" Якщо відповідь позитивна (і чому це має бути інакше?), То ви перебуваєте на стадії планування. Ми знаємо, що це може звучати зловісно, ​​але страх має лише великі очі. Зрештою, це коли ти плануєш здійснити свої мрії. В IKEA ми зібрали низку інструментів, які допоможуть вам з легкістю і, сподіваємось, також із задоволенням спроектувати свою нову кухню.

Планувальник кухні

Безкоштовне програмне забезпечення для 3D-планування дозволяє спроектувати нову кухню на власному дивані.

Посібник покупця

Повний асортимент кухонь IKEA можна знайти у трьох посібниках. Посібник системи кухонних меблів METOD охоплює всі шафи, висувні ящики та внутрішню фурнітуру. Крім того, ми підготували Посібник з побутової техніки та Посібник з раковин, батарей та стільниць. Всі вони доступні в наших магазинах або на IKEA.pl/kuchnie.

Керівництво з планування

Планування було розділено на чотири кроки, які необхідно зробити, щоб кухня вашої мрії стала реальністю.

IKEA.pl

Тут ви знайдете навчальні відео, які допоможуть вам спланувати нову кухню, а також усі брошури та путівники.

Купуйте нову кухню. Ви отримуєте душевний спокій у наборі

Кухні IKEA створені для того, щоб мужньо протистояти труднощам повсякденного використання. День за днем, рік за роком. Мало того, ми настільки впевнені, що пропонуємо безкоштовну 25-річну гарантію на кухні та 5-річну гарантію на побутову техніку, а на наші змішувачі для кухні поширюється 10-річна гарантія. Без додаткових комісій!

Допомога у здійсненні кулінарних мрій

В IKEA ми віримо, що кожен заслуговує красивої кухні. Тому, на додаток до широкого асортименту самих кухонь, ми підготували ряд додаткових послуг, таких як допомога у розмірі, плануванні та монтажі. Ми допоможемо вам здійснити ваші кухонні мрії, якщо вам потрібна підтримка лише на будь-якому з етапів. Крім того, в магазинах IKEA ви зустрінете досвідчених фахівців, які із задоволенням відповідуть на всі ваші запитання, проконсультують і проведуть вас через процес покупки нової кухні.