Вбудована піч - яку модель вибрати? Огляд сучасних рішень

Сучасна кухня - це простір, наповнений побутовою технікою, яка підтримує нас у повсякденній діяльності та сприяє кулінарним експериментам . Одним з неодмінних елементів обладнання є піч , в якій ми із задоволенням приготуємо смачні страви для всієї родини - яку модель вибрати, щоб найкраще відповідати нашим потребам?

Залежно від естетичних уподобань, ми можемо вибрати окремо стоячу піч або сучасну вбудовану модель . Друге рішення дозволить нам ефективно підібрати обладнання до кухонного декору , розумно заховавши його під стільницею або в колоні кухонних меблів. Однак естетика - це не все, ідеальний пристрій також повинен мати функції, які покращать комфорт користування кухнею . Разом з торговою маркою Comitor ми запрошуємо вас до короткого огляду сучасних вбудованих духових шаф Küppersbusch , що зробить випічку чистим задоволенням!

1. Стандартні печі

Вибираючи вбудовану електричну піч , варто звернути увагу на її енергетичний клас . Клас А є найбільш енергоефективним, а G - найменшим. Енергоефективні прилади - це чудовий спосіб запровадити екологічні рішення на кухні , які є не тільки екологічно чистими , але й позитивно впливають на багатство нашого портфоліо. Пропозиція бренду Comitor включає сучасні духовки Küppersbusch класу A +, що гарантує мінімальне споживання енергії.

Великою зручністю є можливість індивідуального вибору кольору духовки - білого, сірого або чорного, а також її обробка у вигляді смужок у 7 унікальних візерунках . Завдяки цьому ми не тільки легко підберемо обладнання до стилю нашої кухні, але й отримаємо ефективне доповнення у відтінку класичного чорного або хромованого, оригінального золотого, мідного або червоного .

Однією із зручностей є також наявність функції MultiTherm + , яка дозволяє готувати страви одночасно на чотирьох рівнях , не допускаючи потрапляння запахів між ними. Заслуговує на увагу також технологія ökoTherm - усередині духовки є каталізатор, який перетворює жир, запах та домішки, що виникають в результаті випікання, у воду та вуглекислий газ . Як результат, піч легко підтримувати в чистоті, а зсередини виходить лише чисте повітря . Більше того, завдяки обробці ökoEmail + , вся внутрішня поверхня печі покрита гладкою поверхнею, що не тримається,запобігання накопиченню жиру . Щоб духовка була чистою, просто протріть її вологою ганчіркою!

Залежно від обраної моделі, вбудовані печі Küppersbusch можуть мати від 8 до 14 функцій приготування їжі , сенсорну панель або поворотні кнопки для управління ними. Якщо в нашому будинку є маленькі діти , також варто звернути увагу на наявність запобіжного пристрою, який запобіжить випадковому ввімкненню духовки, а також безшумної системи закривання , завдяки якій ми не будемо будити їх шумом під час післяобіднього сну. Духовки бувають різних розмірів , від стандартних , таких як B6335.0S або B6550.0G, до компактних , таких як CB6350.0S, які ідеально підходять для маленьких кухонь.

2. Духовки з мікрохвильовкою

Піч з функцією мікрохвильовки - це сучасне рішення, яке все ще набирає популярності. Завдяки поєднанню двох можливостей використання в одному пристрої, він ідеально вписується в простір мінімалістичних кухонь . Це також відмінне рішення для невеликих інтер’єрів, де ми не хочемо займати простір додатковим обладнанням. Пропозиція бренду Comitor включає духовки Küppersbusch з мікрохвильовою піччю компактного розміру , завдяки чому ми можемо успішно пристосувати їх до невеликих приміщень . Духовки цього типу, на додаток до функцій, знайдених у стандартних приладах та таких технологіях, як MultiTherm +, ökoTherm або ökoEmail + , оснащені мікрохвильовими режимами.

Через піч CBM6330.0S з лінійки Comfort + ми можемо використовувати лише мікрохвильову піч та поєднувати її функції з духовкою або гарячим повітрям . У цій моделі мікрохвильовка має діапазон потужності 10 рівнів, до 1000 Вт . Якщо ми вирішимо прикрасити лінію Premium , наприклад мікрохвильову піч CBM6550.0W Premium +, ми можемо розраховувати на ще більший перелік зручностей . Він також включає 8 спеціальних функцій , включаючи розморожування, випікання при низькій температурі, збереження тепла, приготування заморожених страв, а також випікання, випікання хліба, збереження і навіть сушіння фруктів.

3. Піролізні печі

Що таке піроліз? Це автоматична система очищення, яка працює, нагріваючи внутрішню частину духовки до 500 градусів Цельсія . Це дозволяє спалювати жир і будь-які домішки в ньому. Варто пам’ятати, що перед самоочищенням духовки видаліть з неї всі залишки їжі, щоб вони не видавали неприємного запаху під час горіння. Під час цього процесу дверцята духовки замикаються і відмикаються лише після чищення, що суттєво впливає на безпеку домочадців. Очищення стає простим і швидким, оскільки після бруду залишається лише зола, яку досить зібрати з поверхні вологою ганчіркою .

Піч Küppersbusch з функцією піролізу робить традиційне прибирання в минулому. Завдяки їм ми можемо насолоджуватися приготованою їжею, тоді як піч буквально сама очиститься. У випадку духової шафи BP6550.0S, а також моделі BP6350.0S, залежно від типу бруду, ми можемо вибрати одну з 3 програм очищення . Люди, які шукають професійне обладнання, яке, крім піролізу та стандартних функцій, має цілий ряд додаткових зручностей, повинні вибрати піч для піролізу BP6850.0G Profession +. Він має понад 80 автоматичних програм, а також 11 спеціальних функцій , включаючи бродіння та приготування йогурту.

4. Духовки з парою та допоміжною парою

Парові печі поєднують в собі переваги класичної печі та обладнання, що використовується для відпарювання . У моделі Küppersbusch CBD6850.0G ми можемо готувати страви, приготовані на пару, при температурі від 30 до 100 градусів Цельсія із фантастичними кулінарними результатами. Це щадний спосіб приготування страв , завдяки якому вони зберігають найбільшу кількість поживних речовин . Більше того, парову піч можна також використовувати для нагрівання страв гарячою парою , завдяки чому вони не втрачають своєї якості та смаку точно так само, як відразу після приготування .

духовка з функцією sous vide, сучасна вбудована піч

Завдяки функції Multisteam ми можемо вибрати правильний спосіб приготування для кожної страви: варіння на пару (100% пари) для риби або овочів, комбіноване приготування на пару (50% пари та 50% гарячого повітря) для запіканок та десертів та варіння на пару Vario, ідеально підходить для випічки хліба ( 25% пари та 75% гарячого повітря). Духові шафи, оснащені функцією Individual Steam Shots, дозволяють вручну та автоматично оновлювати пар під час випікання. Вибрані моделі також дозволяють готувати SousVide на водяній бані або готувати на пару при постійній низькій температурі. В результаті страви зберігають природний смак і соковитість.

Правильно вибрати піч - справжній виклик. Сучасні моделі мають безліч зручностей, які надають кулінарії новий вимір. Перш ніж ми визначимося з конкретним обладнанням , давайте уважно слідкувати за сучасними тенденціями та продумувати цілі, для яких воно повинно служити нам щодня. Завдяки цьому ми, безсумнівно, виберемо рішення, яке найкраще відповідає нашим потребам. Пропозиція бренду Comitor включає німецькі вбудовані печі Küppersbusch , які відрізняються високою якістю та оригінальним дизайном. Давайте виберемо стандартну піч з мікрохвильовкою, піролізом або парою, щоб насолоджуватися приготуванням їжі та феноменальним смаком наших страв щодня!