Дивіться 5 нових натхнення для вашого інтер’єру в кольорах дорогоцінних каменів

Природа радує і заворожує, відкриваючи нам принади, які людина не змогла б створити. Це також невичерпне джерело натхнення. Особливо в плані кольорів. Безперечно, одним з найкрасивіших, дивовижних і загадкових кольорів є ті, що надають характер дорогоцінним каменям. Подивіться, як відтінки дорогоцінних каменів виглядають красиво в інтер’єрах, додаючи одночасно елегантний і драматичний акцент. Аметист, смарагд, нефрит, бірюза, сапфір, топаз, рубін та пірит - милі. Познайомтесь з ними та виберіть найкращий для вашого інтер’єру.

Смарагдові глибини

Глибока, жвава, багата і царственна. Смарагдовий колір додає вишуканості інтер’єру та вносить певний шикарний вид драматизму у простір. Темний смарагд надзвичайно романтичний і викликає густі вічнозелені ліси та розкішні оксамити. Цей колір був популярним вибором інтер’єрів на початку XIX століття, і хоча минуло багато часу, стіни, пофарбовані смарагдово-зеленим кольором, все ще дають відчуття багатства і пишноти, саме тому вони виглядають особливо красиво на стінах у вітальні.

У своєму обладнанні ми підкреслили смарагдовий відтінок фарби, контрастуючи з білим кольором молдингів, дверних рам і стелі. Завдяки цьому фарба MAGNAT CERAMIC C38 Emerald Toń виглядає ще більш вишуканою.

Золотий топаз

Якщо ви хочете, щоб ваша кухня скрасла і набрала візуального тепла, жовті стіни - ідеальний вибір. Це світлий відтінок на кольоровому колі. Однак, якщо ви хочете, щоб інтер’єр додатково придбав справжнє сяйво та ексклюзивний характер, вибирайте жовтий, який приховує благородну глибину золотого топазу. У його сяйві ви знайдете тінь пір’я канарки, бурштину, осіннього листя, кукурудзяного борошна, сонячних променів і блискучої гриви лева.

Цей натхненний коштовностями колір має справжню золотисту нотку. Подивіться, як красиво виглядає кухня з фарбою MAGNAT CERAMIC C16 Golden Topaz, яка гармонує з приглушеним сірим кольором меблів.

Спокусливий рубін

Ви мрієте про елегантну та захоплюючу вітальню? Виберіть яскравий, насичений і неймовірно ефектний рубіновий колір на стінах. Занесіть його у свою вітальню, і неземний шарм відразу ж пошириться у просторі. Такий насичений червоний - надзвичайно динамічний та енергійний колір, тому варто збалансувати його неяскравою палітрою кольорів.

Стіни, пофарбовані MAGNAT CERAMIC C28 Tempting Ruby, електризують. Для того, щоб отримати найкрасивіший із цього відтінку, варто ввести в інтер’єр сірі та білі кольори. Королівський характер рубіна, що представляє пишність, також можна трохи пом’якшити, використовуючи мінімалістичний стиль аранжування.

Спокійний агат

Ніжно-рожеві стіни - гарячий тренд, але в той же час універсальне рішення практично для будь-якої кімнати в будинку. Використовуючи його в спальні, ви можете додати інтер’єру легкий рум’янець. Однак він набуває особливого вигляду, якщо цей ніжний рум’янець натхненний спокійним відтінком благородного агату.

Ідеальний колір можна знайти у фарбі MAGNAT CERAMIC C8 Calm Agate. Незважаючи на свою легкість, він може виявитись дуже динамічним елементом композиції, якщо поєднати його з жирним кольоровим акцентом, наприклад із ряду зелених тонів.

Сірий пірит

Нейтральні сірі кольори ніколи не виходять з моди. Чому? Тому що вони роблять інтер’єри зрілими, вишуканими та розкішними. Біля них світяться яскраві та бліді кольори, а у теплих візуально вища температура. Сірий - розкішний і універсальний. Оскільки він має стільки переваг, чи можна зробити його ще більш особливим?

Відповідь на це питання - MAGNAT CERAMIC C29 Сірий пірит, з чудовим відтінком, натхненним дорогоцінним каменем. Подивіться, як витончено і вишукано виглядають завдяки цьому стіни, особливо в супроводі приємно теплих дерев'яних прикрас.

Кольори суттєво впливають на облаштування простору. Тому вам не доведеться витрачати цілий статок, щоб мати квартиру з атмосферою розкоші та вишуканої елегантності. Все, що вам потрібно зробити, це покрити стіни фарбами MAGNAT CERAMIC, які мають глибину та непроникну красу природних самоцвітів.