Як зробити великодні прикраси в еко-стилі? Ознайомтесь з нашими пропозиціями

Екологічний стиль назавжди оселився у нашій рідній свідомості. І дуже добре, адже природна естетика залишається цікавою, оригінальною і, насамперед, чудово свіжою. Тому варто скористатися його потенціалом під час Великодня і спробувати створити декорації в еко-стилі самостійно. На відміну від зовнішнього вигляду, нічого не простіше! Нижче наведено кілька перевірених способів зробити натуральні та ефективні прикраси. Буде багато екологічно пофарбованих писанок, набірка свіжої трави та дивовижні овочеві композиції.

Як використовувати гілки для пасхальної прикраси?  - Пам’ятайте, що при розробці декорацій в еко-стилі найкраще ...

Як використовувати гілки для пасхальної прикраси?

Пам’ятайте, що при розробці декорацій в екологічному стилі найкраще використовувати дари природи - особливо ті, що є під рукою! У саду ви обрізаєте гілки декоративних кущів, що стукають бруньками? Це чудово - зберіть їх у чудовий букет і покажіть в одній із простих скляних ваз. Коли гілочки покриються густим зеленим листям, у вашому домі миттєво запанує весняний настрій. Крім того, пам’ятайте, що ви також можете успішно використовувати сухі гілки, знайдені, наприклад, під час однієї з ваших прогулянок у березні. Якщо ви зробите їх знятими і обв’язаними оперезаною, вони зроблять чудову рамку, на якій ви зможете повісити свої природні квіткові композиції.

Натуральні великодні прикраси - Одні з найкрасивіших декорацій в еко-стилі можуть бути розроблені з гнучкими гілочками ...

Природні великодні прикраси

Одним з найкрасивіших прикрас в екологічному стилі можна зробити гнучкі гілочки верби або нефарбованої рафії. З перших можна зробити вірну імітацію пташиних гнізд, що стане ідеальною обстановкою для писанок, пофарбованих харчовими барвниками, або прекрасних плямистих перепелиних яєць. Рафія, навпаки, ви можете наповнити прозорі скляні посудини і виставити в них дерев’яні писанки. Натуральні, білі пір’я стануть чудовим доповненням до цього типу композиції.

Великодні прикраси з паростків та трав - Для створення натуральних великодніх композицій варто використовувати різноманітні ...

Великодні прикраси з паростками та травами

Для створення натуральних великодніх композицій варто використовувати різні трави та паростки. Окрім кресу, ви можете сміливо садити проростаюче жито, редьку і навіть ... ракету! Щоб зробити його більш екологічним, сійте їх у порожні шкаралупи яєць. Вирощуйте трави в глиняних горщиках - кожну з них можна прикрасити декоративним джутовим мішком. Такі «букетики» з любистка, орегано, розмарину або чебрецю можна використовувати як прикрасу великоднього столу. Щоб зробити його більш святковим, подайте кожну трав’яну композицію з великодньою прикрасою «на паличці», яка застрягла в землі.

Органічна Великдень: овочі на столі - від трав та паростків, близьких до… овочів!  Відповідно до модної еко-тенденції, ви можете ...

Органічна Великдень: овочі на столі

Від трав та паростків до ... овочів! Відповідно до модної еко-тенденції, ви можете легко створити з них різдвяні центральні елементи. Букет пишної моркви замість зрізаних весняних квітів? А може, салат, цибуля і шпинат у горщиках замість класичної примули чи фіалки? Такі поєднання виглядають дуже оригінально, свіжо і напевно із задоволенням зіграють роль смачних доповнень до великодніх страв.

Великдень із сільською ноткою - Якщо хтось віддає перевагу екотренду в сільському виданні, йому слід спокусити Великоднем ...

Великдень у сільському стилі

Якщо хтось віддає перевагу екотренду в сільському варіанті, йому слід спокусити великодні прикраси з дерева та лози, а також джуту, льону, повсті та вовни. Ви також можете піти на сухі квіти і фарбовану природою траву. З останніх варто зробити декоративні вінки, колоски та коси. Цікавою процедурою також може бути використання товстих шматків деревини, а також кори або невеликих пеньків. Останній стане фантастичною базою для великодніх прикрас. З іншого боку, товсті гілки можна використовувати для оформлення великодньої «ялинки» - як ялинку. Замість дрібничок та зірок гілочки слід прикрашати підвісками у вигляді яєць, зайчиків та чарівних птахів.

Прикрашати яйця екологічно на Великдень - Ідеї для писанок в еко-стилі?  Ось ви!  Просто прикрасьте ...

Прикрасьте яйця до Великодня екологічним способом

Ідеї ​​писанки в еко-стилі? Ось ви! Все, що вам потрібно зробити, - це прикрасити шкаралупу яєць петрушкою, селерою, мелісою або листям м’яти, засунути їх у панчоху і акуратно пов’язати. Далі потрібно зварити відвар з цибульної шкаралупи, кори дерева або буряка і занурити в неї яйця. Досить варити кражанки приблизно 15-20 хвилин. Вийнявши яйця з ванни, око буде насолоджуватися природними візерунками, видимими на шкаралупі. Ще однією, не менш цікавою ідеєю може бути прикраса яєць живими листям і пелюстками квітів - просто виберіть улюблені рослини і прикладіть їх фрагменти до оболонок, попередньо змащених харчовим клеєм.

Писанки з моху - Останній, дуже цікавий спосіб декорування в екостилі - це натуральний мох.  Має бути зроблено ...

Писанки з моху

Останнє, дуже цікаве, прикраса в еко-стилі - це натуральний мох. Щоб зробити оригінальні прикраси, потрібні: прозора яйцеподібна форма, гумки та згаданий мох. Щоб створити м’яке писанку, відкрийте форму і покладіть в неї злегка вологий мох (пам’ятайте, що потрібно вставити якомога більше, щоб він щільно прилягав до форми). Притисніть обидві частини форми один до одного і закріпіть їх гумкою. Через кілька годин яйце моху буде готове до вивезення та викладення на стіл.

Весна - це данина свіжості та новим починанням. Тож не дивно, що екоконвенція ідеально вписується у весняну різдвяну атмосферу! Його невибагливий шарм ідеально поєднується з природними матеріалами та прикрасами - тому не шкодуйте себе сонячних ідей, повних освіжаючої зелені!