Медичний матрац - який вибрати? Основні моменти та огляд моделі

Ваше ліжко - тут ви починаєте і закінчуєте кожен день. Чи знали ви, що протягом усього свого життя ви проведете в ньому близько 25 років, міцно спавши? Не дивно, що комфорт та гігієна сну так сильно впливають на повсякденне функціонування - кожному хотілося б прокидатися бадьорим і повним енергії, без болю в спині та інших недуг, пов’язаних з неадекватною поставою тіла. Зручний матрац - незамінний компонент здорового сну, який може допомогти вам і вашим близьким відпочити в найкомфортніших умовах, а також полегшити наявні недуги, пов’язані з опорно-руховим апаратом. Біль у спині не дає вам спати вночі? Відповіддю на цю проблему може бути ортопедичний матрац, який відповідає навіть найсуворішим експлуатаційним вимогам.Який медичний матрац вибрати? Радимо!

Медичний матрац - для кого?

Медичні матраци - це в першу чергу вироби, призначені для людей, чий хребет вимагає додаткової підтримки під час сну . На це можуть вплинути дегенеративні зміни , травми, спричинені нещасними випадками , реконвалесценція після операцій і просто - проблеми з болем у спині . Це також спосіб запобігання вадам розвитку опорно-рухової системи, а також вибір, який запобігає утворенню пролежнів і підтримує процес реабілітації у разі дефектів постави. Це не тільки відмінне рішення для людей, які борються із захворюваннями опорно-рухового апарату, а й для тих, хто цінує повсякденний комфорт.

чоловік і жінка перегляду фотографій у спальні

Перш ніж матрац стане медичним виробом , він повинен отримати відповідний сертифікат якості , а також позитивний висновок реабілітаційних центрів. Медичний , терапевтичний , ортопедичний , реабілітаційний , протипролежневий або протиалергічний матрац - ці назви охоплюють товари, які підлягають спеціалізованим випробуванням та медичним оглядам, під час яких перевіряється їх безпека для здоров'я, а також позитивний вплив на стан людини, яка на ньому спить. Вибравши такий продукт, ви можете бути впевнені, що він безпечний для вас і ваших близьких і позитивно вплине на якість сну, а отже - на повсякденне функціонування.

Медичні матраци - найважливіші властивості

Варто вибирати якісну продукцію - це інвестиція в здоров’я, яка, зрештою, найважливіша. Бренд SleepMed створив 5 унікальних медичних матраців , які не тільки позитивно впливають на здоров’я користувача, але й характеризуються високим комфортом сну та винятковою довговічністю. Які їх найважливіші властивості?

  • Ідеально підходить для користувача

Медичні матраци SleepMed знімають біль у спині та шиї, допомагають підтримувати правильне положення хребта, мають протизалежні та ортопедичні властивості. Кожна з них має 7 зон твердості , завдяки чому вона чудово пристосовується до форми тіла людини, що спить на ній. Це зони: стопа, литка, стегна, стегна, поперекова опора, зона високого комфорту та зона підтримки голови. Крім того, вони мають систему зміни твердості, яка дозволяє ідеально адаптувати матрац до індивідуальних потреб користувача. Це запорука найвищого комфорту сну.

  • Дихаюча конструкція

У виробництві матраців використовується технологія Airforce , яка забезпечує здоровий та спокійний сон. Він полягає у відповідному різанні піни, що призводить до максимальної циркуляції повітря всередині матраца . Тепло і волога, що виробляються організмом під час сну, спрямовуються у відкриті камери, створені розрізами, і замінюються свіжим повітрям.

  • Протиалергічні властивості

Матеріали, з яких виготовлений кожен матрац, а також його конструкція запобігають розвитку шкідливих мікроорганізмів та кліщів . Більше того, кожна модель оснащена кришкою Merced , яка підтримує дихаючі властивості вставки. Покривало гігієнічне та надзвичайно м’яке, воно не містить натуральної пряжі, що робить його більш стійким до бактерій та кліщів . Ви можете зняти його та випрати при температурі 60 ° C, коли завгодно.

  • Висока довговічність і стійкість до експлуатації

Незважаючи на плину часу, матрац залишається гігієнічним та не має запаху.

Який медичний матрац вибрати - поролон або гібрид?

SleepMed пропонує два типи ортопедичних матраців - пінопластові , виготовлені з сучасних пінопластів: високоеластичний VPPHR та термоеластичний VitaRest® , а також гібридні , що являють собою поєднання пінопластів та інноваційних багатотипових пружин . Кожна з пружин Multi закрита в окремій матеріальній кишені, і вони відрізняються від традиційних пружин своєю щільністю, що гарантує індивідуальну безперешкодну роботу. Як результат, кількість опорних точок на матраці подвоюється, забезпечуючи ще кращу підтримку хребта.

Який матрац найкраще підходить для вашої спальні?

Матраци з медичної піни:

  • Комфорт

Це найтонший матрац SleepMed . Це забезпечує анатомічне прилягання до форми силуету людини, що спить на ньому, а також оптимальну функціональність та гігієну вставки. Він має найтонші шари термоеластичної піни VitaRest® (4 см) та пінопластів VPPHR (7,5 см та 7,5 см) серед інших пінопластових матраців цієї серії, що забезпечує користувачеві ніжне накручування та комфортний сон.

  • Преміум

Пінопластові шари в цьому матраці товщі - VitaRest® (6 см), VPPHR (8,5 см і 7,5 см), забезпечуючи помітний баланс між адекватною підтримкою для кожної точки тіла та свободою зміни положення під час сну. Сам матрац має товщину 23 см , це гарантує здоровий і спокійний сон.

  • Верховний

Це розкішний продукт, оснащений найгустішою пінопластовою піною VitaRest® (8 см) та зручними пінопластами VPPHR (10,5 см та 7,5 см), що безпосередньо впливає на зручність повсякденного використання. Цей високий матрац має товщину 27 см , поглинає рухи, зменшуючи будь-який тиск на тіло. Це вибір для найвимогливіших користувачів , який забезпечить ідеальну регенерацію тіла.

Гібридні медичні матраци:

  • Гібрид Преміум

Вставка з пружиною Multi оточена тонкими шарами термоеластичної піни VitaRest® (4 см) та високопластичної піни VPPHR (2 см та 3 см). Загальна товщина основи - 23 см, вона забезпечує оптимальне пристосування до форми тіла та свободу рухів , незалежно від того, в якій позі ви любите спати - основа чудово адаптується до змін положення тіла.

  • Гібрид Верховний

У цій моделі мульті-пружина оточує три потовщені пінопластові шари - термоеластичний VitaRest® (6 см) і два високопластичні піни VPPHR 9 (3 см і 4 см). Матрац має товщину 27 см і забезпечує ідеальну точкову опору. У той же час він більш міцний і стійкий до експлуатації, забезпечує відчуття оптимального комфорту та зручності.

Твердий або м’який матрац?

Втомившись, ти віддаєш перевагу тонути в м’якому ліжку або найкраще відпочиваєш на трохи твердішому ліжку? Серед матраців SleepMed ви, безсумнівно, знайдете рішення з урахуванням ваших потреб. Вони використовували т. Зв система зміни твердості . Що це означає на практиці? Завдяки можливості вільного перенесення шару пінопласту VitaRest® ви зможете налаштувати кожен матрац відповідно до своїх індивідуальних уподобань , ви отримаєте цілих 4 конфігурації. Це один матрац, але цілих 4 різні поверхні сну з різним рівнем твердості .

Це рішення значно полегшує вибір правильного матраца - навіть якщо ви вирішили придбати його в Інтернеті. Більше того, ви також можете вибрати спеціальний кокосовий килимок , який додатково збільшує твердість матраца. Ви можете розмістити такий килимок у просторі між матрацом та чохлом, а також між пінами. Завдяки цьому ви отримаєте саме ту ступінь твердості, яка вам найбільш зручна .

Щоб переконатися, що обраний матрац буде пристосований до ваших потреб, виконайте т. Зв ручний тест . Як це зробити? Зручно ляжте на спину і засуньте руки під спину в область попереку. Руки повинні ковзати між тілом і матрацом з невеликим опором . Якщо ви занадто вільно ковзаєте руками або у вас проблеми з цим, матрац - у першому випадку - занадто твердий, а в другому - занадто м’який. Цей простий спосіб дозволить швидко перевірити зручність матраца. Однак пам’ятайте, що на практиці лише приблизно через 2 тижні сну ви зможете визначити, чи ідеально підходить матрац вашим потребам.. Ось чому так важливо мати можливість індивідуального регулювання та вільної зміни твердості вже під час використання матраца, що забезпечується вибором медичних матраців SleepMed.

Хочете прокидатися бадьорим щодня, без болю в спині та інших неприємних недуг, пов’язаних з опорно-руховим апаратом? Інвестиція у якісний медичний матрац може виявитись ключовим рішенням, яке раз і назавжди змінить комфорт вашого сну. Виберіть один із 5 унікальних матраців і переконайтесь самі, що це дійсно варто першої ночі!