Різнокольорові двері - введіть дизайнерський аксесуар у свій інтер’єр!

Двері є незамінним елементом домашнього простору, який дає нам відчуття приватності. Хоча його роль дуже важлива, ми, як правило, не приділяємо великої уваги вибору конкретної моделі. Ми поверхнево переглядаємо каталог і приймаємо рішення про перші двері, які кидаються в очі. Не дивно - на ринку в основному представлені білі, дерев'яні та, зрідка, графітові двері. Наче наш світ обмежений кількома основними кольорами! Однак двері можуть бути набагато більше, ніж просто універсальний фон і шматок тканини, що розділяє простір. Вони можуть стати барвистим акцентом або головною прикрасою інтер’єру, яка буде відображати індивідуальність домочадців.

Кольори нас завжди супроводжували - вони оточують нас, викликають емоції та повертають спогади. Саме завдяки їм ми можемо змінити свій будинок на гарне та захоплююче місце, ідеально підходить для проживання. Введення кольорів в інтер’єр - найкращий і найшвидший спосіб перетворити ваш домашній простір. Однак, розмірковуючи про кольори в квартирі, ми, як правило, орієнтуємось на відтінки стін та аксесуарів - текстиль та картини. Пора змінити наш погляд на кольори - Voster створив унікальну колекцію дверей Coolors, яка порадує всіх любителів дизайну, сміливих рішень та кольорів! Завдяки Coolors ми отримаємо радісний, оригінальний простір, який буде поєднуватися з нашим темпераментом та особистістю.

Колекція Coolors, тобто двері Rumba у трьох унікальних версіях

Колекція Coolors створена для людей, які шукають незвичайні та барвисті двері та дизайн, який виходить за рамки звичних зразків. Ми не знайдемо традиційних відтінків, які задумані лише як фон для меблів. Тут враховується дизайн, енергія та сила кольору - ці надзвичайні двері оцінять творчі люди, які люблять грати з тенденціями та хочуть, щоб їх приватне царство відображало їхній спосіб життя та темперамент.

Колекція включає двері Rumba у трьох екзотичних версіях, але перш ніж зупинитися на конкретних моделях, давайте познайомимось з перевагами всіх дверей з цієї колекції. Перш за все, привертає увагу їх мінімалістична пряма лінія, яка є чудовою противагою сильним, енергійним відтінкам. Румба - крило без рами, що означає, що петлі непомітні, завдяки чому конструкція виглядає послідовною та елегантною. Модель виготовлена ​​з МДФ-плити та покрита високоякісною обробною фольгою. Двері румба міцні, довговічні, забезпечують акустичний комфорт і є оригінальним доповненням до інтер’єру.

Жовті двері для креативних оптимістів

Жовтий відтінок має виняткову силу - він стимулює дію та створює позитивний настрій. Це асоціюється із сонцем, безтурботним та піщаним пляжем на казковому гарячому острові. Варто скористатися незвичайними властивостями цього кольору в інтер’єрі. Жовті двері Багамські острови порадують глибиною кольору та ефективно освітлять будь-яку кімнату. Це відмінний вибір для людей, які хочуть створити модний, незвичайний простір і люблять грати з візерунками та відтінками.

Двері Rumba Bahama чудово виглядають в сучасних та промислових аранжуваннях з трохи суворою атмосферою. Варто порівняти їх із темно-синім, різними відтінками сірого та чорного. Двері також чудово гармоніюватимуть з бетоном і темним, екзотичним деревом, зігріваючи кімнату і надаючи їй світіння. Пам’ятайте, що правильним фоном для жовтих дверей буде темна стіна, яка чудово підкреслить їх красу і підкреслить прості, витончені лінії.

Червоні двері для пристрасних та енергійних дослідників

Ще однією моделлю колекції Coolors є двері Румба в відтінку Гавана. Посилання на кубинське місто, звичайно, не випадкове - червоний точно відображає гарячий латинський темперамент. Крило в такому енергійному, сильному кольорі зробить кімнату сповненою життя, радості та тепла. Двері в Гавані складуть іспит як у класичній, так і в сучасній обробці.

Вони ідеально підходять для мінімалістичних, яскравих інтер’єрів, де вони зіграють першу скрипку і стануть головною прикрасою простору. Ми однаково добре можемо поєднати їх із класичною естетикою, типовою для історичних будинків. Вони ідеально впишуться серед натуральної цегли і створять прекрасний контраст з підлогою, влаштованою в шаховому порядку. З якими кольорами варто поєднувати двері Гавани? Червоний чудово виглядає в компанії білого і чорного, але також чудово гармонує з сірим і теплим відтінком дерева.

Морський відтінок для мрійників, любителів природи та гармонії

Ми асоціюємо синій з небом та водою, він має розслаблюючий та заспокійливий ефект, тоді як зелений викликає спогади про весну, природу та створює у нас гарний настрій. Поєднання синього та блакитного створює вишуканий, морський відтінок - оригінальний, глибокий, благородний. Це ідеальний колір для творчих мрійників, які цінують оригінальні рішення та інтер’єри з душею. Двері в Панамі також є даниною популярному ботанічному напряму, який зосереджений на рослинах у горщиках, квіткових візерунках та природних тонах зеленого та синього кольорів.

Двері в морському відтінку додадуть стилю будь-якій кімнаті - вони будуть добре працювати в просторі, влаштованому в модному скандинавському стилі, оскільки вони чудово поєднуються зі світлими кольорами та деревом. Вони також стануть чудовим доповненням до сучасної, промислової та класичної естетики. Морський колір чудово поєднується з холодним металом, сирим бетоном і теплою деревиною. Це створить виразний дует з білим, а в поєднанні з сірим виглядає цікаво та елегантно. Морські тони також слід поєднувати з золотистими аксесуарами, відтінками жовтого, синього, бежевого і чорного.

Веселка - радісний інтер’єр із зерном солі

Веселкові ручки від Voster - це пропозиція для людей, які люблять грати з аксесуарами, поєднувати кольори та хочуть створити неповторний, барвистий та грайливий інтер’єр. Латунні ручки вражають не лише своїм дизайном, натхненним бароко та поп-артом, а й кольоровою палітрою. У нас є сині, жовті, червоні, білі та чорні ручки, які можна поєднувати з різнокольоровими дверима Румба. Це чудовий спосіб внести в інтер’єр жартівливий акцент, який сподобається любителям дизайну та неординарних рішень.

Двері є важливим елементом домашнього простору - вони розділяють інтер’єр, ізолюють від звуків та надають трохи інтимності. Однак завдяки колекції Coolors вони можуть бути не лише шматочком пластику, який використовується для поділу квартири. Вони мають шанс стати дизайнерським акцентом, який має величезний вплив на зовнішній вигляд кімнати та атмосферу в ній. Не будемо боятися кольорів - вони роблять світ гарнішим, покращують наш настрій і дозволяють виражати свої емоції та почуття. Колекція Coolors від Voster включає те, чого більше ніде не дістанеш - міжкімнатні двері високого класу з оригінальними, насиченими відтінками, завдяки яким ми створимо унікальний інтер’єр, що відображає наші смаки та бажання.