5 дивовижних дизайнів студій площею до 30 м². НадихАтись!

У наш час маленькі квартири стають дедалі популярнішими. Продумані концепції дизайну інтер’єру, інноваційні рішення та ергономічне обладнання дозволяють створювати інтимні простори модно, дизайнерсько та комфортно. Ці типи приміщень - відмінне рішення, особливо для молодих людей, які ведуть інтенсивний спосіб життя. Однак це не дивно - динамічний спосіб життя означає, що квартира повинна бути спроектована злагоджено та функціонально . Нижче ми представляємо п’ять незвичайних студій , які, незважаючи на невеликі розміри, були продумані продумано, характерно та надзвичайно стильно.

1. Невелика студія в еклектичному стилі

Перша квартира-студія - це дуже ефективний, еклектичний мішман. Тут ви можете знайти незвичайне поєднання різноманітних кольорів, форм і фактур. Дизайнер вирішив поєднати сучасний та скандинавський стилі та приправити їх трішки індустріальними нотами. Варто зазначити, що однаковий поверх лідирує як у вітальні, так і в залі. Така процедура робить інтер’єр візуально вигляд більшим, а переходи між певними зонами стають плавними . Головну роль відіграє нейтральна, яскрава кольорова палітра - біла та сіра. Простір утеплений дерев’яними елементами та багатопоточним освітленням. Все це видається дуже гармонійним та організованим. І все це завдяки відокремленню конкретних кутів -зони відпочинку, їдальні та кухні.

Ванна кімната в квартирі-студії - данина індустріальному стилю. Стіни були оброблені широкоформатною плиткою, що імітує бетон . Така угода є очевидним посиланням на промислові елементи, які можна знайти в решті квартири. Завдяки цьому дизайн виходить дуже послідовним і гармонійним . Оскільки ванна кімната невелика, дизайнер зупинив свій вибір на вишуканому підвісному унітазі, просторій тумбочці та дизайнерській душовій кабіні.

стильна студія, студія для одномісної, невелика студія, студія площею до 30м2, студія в мансарді

2. Квартира-студія в мансарді

Представлений проект поєднує елементи скандинавського, екзотичного та вінтажного стилів . Дизайнер обрав білий колір у головній ролі, завдяки чому вся справа виглядає легкою та тонкою. Яскраву основу порушують темні дерев'яні елементи - віконні вироби та стильні меблі . Щоб зробити простір більш функціональним, дизайнер виділив конкретні зони в квартирі. Отже, кухня і вітальня відокремлена від спальні легкою завісою . Теплі матеріали відіграють дуже важливу роль в укладанні - шерсть, льон і букле. Завдяки цьому студія радує надзвичайно доброзичливою, затишною атмосферою.

барвиста студія, мала студія, студія площею до 30м2

3. Студія стилю поп-арт

Представлена ​​композиція - це барвиста гра форми та умовності . Основна роль тут - яскрава основа, приправлена ​​барвистими елементами - синім, синім і червоним. Завдяки такій обробці інтер’єр виразний і з краєм. Дизайнер розмістив як кухонну лінію, так і невеликий куточок для їдальні та телевізора. Варто звернути увагу на вдумливе використання багатопоточного освітлення. Дизайнер використовував як стельове, так і бічне освітлення - у вигляді настінних світильників та світлодіодних стрічок. Це рішення робить простір більш глибоким і виглядає оптично більшим.

Оскільки розмір представленої студії дуже інтимний, дизайнер вирішив використовувати спеціальне ліжко, заховане в гардеробі . У Польщі це відносно рідкісне рішення, але в Америці та Англії цей тип понять використовується часто і охоче. Ви можете зробити розумну конструкцію самостійно - потрібно лише придбати спеціальний механізм з каркасом ліжка . Однак виробники пропонують готові рішення, які не вимагають більших технічних навичок. Механізми оснащені відповідною кількістю пружин, щоб ліжко не опускалося занадто швидко або занадто повільно або закривалося «само собою». Є також цікаві рішення для дистанційного керування, за допомогою пульта - одна кнопка і ліжко закривається або відкривається.

4. Студія в мінімалістичному стилі

Наступне розташування - суть затишного мінімалізму . Тут не так багато меблів, а кольорова палітра витончена і розріджена. Дизайнер вирішив представити великі дзеркальні поверхні, завдяки яким простір набув легкості і здається оптично більшим . Варто звернути увагу на доповнення укладання теплими матеріалами - м’які подушки з’являються не тільки на дивані, але і на обох підвіконнях, що можна трактувати як імпровізовані сидіння. Крім того, дуже важлива окрема зона спальні . Дизайнер майстерно приховав ліжко за тонкою скляною стіною з опалу, розділеною товстими мунтинами.

Кухня та ванна кімната оброблені в одному стилі. Така процедура дуже бажана, особливо в невеликих квартирах. Завдяки цьому укладка стає «закритою» і дає приємне відчуття гармонії . В обох інтер’єрах є широкоформатна плитка, що імітує камінь. Їх колір чудово виділяється на тлі світлих ніжних поверхонь, додаючи аранжування характеру. Варто зазначити, що дизайнер чудово поєднав кухонний куточок зі обідньою зоною . Прямо за кухонним островом є зручний квадратний стіл, на якому можуть розміститися чотири людини. Дуже успішною операцією була також обробка настінної плитки полиць та кожуха витяжки. Завдяки цьому на кухні немає чітких поділів, які часто створюють враження хаосу.

5. Квартира-студія в багатоквартирному будинку

Остання домовленість стосується дуже маленької квартири, розташованої в багатоквартирному будинку . В інтер’єрі на перший план виходять модні цегла і дерево з теплим відтінком і красивим природним візерунком. Такі висловлювання дуже характерні, серед інших для індустріального стилю, який любить врівноважувати сирі обробки дерев'яними елементами. Оскільки в кімнаті не було місця для зручного столу, дизайнер зважився на функціональний бар з двома барними стільцями . Щоб не витрачати даремно простір, інтер’єр також оснащений мінімалістичними меблями, що сягають до стелі. Такі місця для зберігання чудово підходять для невеликих приміщень, де кожен сантиметр, здається, має високу ціну.

Маленька квартира не повинна бути неприємністю! Вищезазначені проекти наочно показують, що при правильно влаштованому інтер’єрі невелика площа може мати багато переваг. Вистачає ергономічних рішень та трохи кмітливості, і затишна квартира має можливість стати модним, пристосованим простором!