Сучасна ванна кімната - яку ванну вибрати? Огляд моделі

Ванна - важливий елемент обладнання санвузла. Його зовнішній вигляд може вплинути на декор і характер всієї кімнати. Разом з торговою маркою RIHO ми пропонуємо, яку ванну вибрати для сучасних дизайнерських ванних кімнат.

Влаштування сучасної ванної кімнати полягає не лише у виборі кольорів, фактур та аксесуарів, а й усієї кераміки для ванних кімнат, включаючи ванни . Однак варто позбутися переконання, що це другорядний елемент (саме таке звичайне місце для ванни). Насправді це найважливіший елемент у ванній, який часто займає в ній найбільше місця і тому часто впадає в очі першим. Завдяки своїй формі та загальному вигляду, це може бути вирішальним для всього декору домашнього SPA. Але часи, коли всі ванни виглядали однаково, давно минули. В даний час ви можете вибрати серед сотень різних моделей, які відрізняються між собою, серед інших форма, колір, тип збірки та загальний дизайн.

оригінальна ванна для ванної Ванна "Канзас Plug & Play"

Ванні Plug & Play - найкращий вибір для сучасного інтер’єру!

Разом з торговою маркою RIHO ми підготували огляд найкращих ванн для ванних кімнат, оформлених у сучасному стилі. Серед них є моделі із серії Plug & Play - це безпрецедентна лінійка ванн, ідеально вписується в інтер’єри ванних кімнат. Їх найбільшою перевагою є інноваційна структура, яка складається з посиленої акрилової панелі, інтегрованої з умивальником ванни, завдяки чому вони утворюють єдине ціле без видимих ​​стиків. Ніщо не додасть пишноти сучасному інтер’єру, а також ефектна композиція з використанням ванни з унікальними формами.

Однак не тільки зовнішній вигляд є перевагою ванн Plug & Play . Вони мають усі функції, які полегшать установку та повсякденне використання, настільки важливі для обладнання санвузла:

  • їх легко і швидко встановити , все, що вам потрібно зробити, це встановити і підключити сифон, а потім заповнити краї ванни, не покриваючи ванну плиткою
  • їх проста структура, позбавлена ​​з’єднань, з’єднань та ущільнень, полегшує гігієну,
  • вони виготовлені з висококласних матеріалів, а панель посилена зсередини суцільною пластиною та сталевими елементами,
  • інноваційний дизайн забезпечує додаткову теплову та звукову ізоляцію.

Важливо зазначити, що ванни Plug & Play пропонуються у цілих 13 різних моделях , тому кожен може легко вибрати ванну, яка ідеально підходить для себе, відповідаючи декору ванної кімнати.

Прямокутна ванна

Сучасні інтер’єри люблять мінімалістичний стиль , який не так давно з’явився і у ванних кімнатах. У кімнатах, вільних від пишноти і хаосу, найкращими рішеннями стануть прості прямокутні ванни без зайвих прикрас та додаткових елементів. Прекрасним прикладом такої ванни є модель « Ледачий» - призначена для комфортного відпочинку. Ванна у цій ванні - це можливість комфортно відпочити завдяки похилій та правильно профільованій задній частині.

Якщо ми шукаємо мінімалістське домашнє СПА-обладнання, прямокутна ванна Lugo також буде чудово працювати. Його дизайн простий, але в той же час дуже оригінальний, і тим самим він додасть пишноти будь-якій мінімалістичній ванній. Трохи іншим, більш дизайнерським варіантом є прямокутна ванна Still Square , яка буде красиво виглядати як основне обладнання сучасної ванної кімнати. Також варто звернути увагу на класичну модель Linares , чий тонко закруглений край додасть легшого характеру будь-якій композиції.

Альтернативою найбільш класичним моделям прямокутних ванн є Still Shower - ванна, призначена для установки з душовою зоною . Після додавання екрану ванни частина з душовою кабіною відокремлена прозорим склом, яке, безсумнівно, буде виконувати не тільки практичну, але й естетичну функцію, додаючи пишноти сучасному інтер’єру.

Асиметричні та кутові ванни

Сучасні композиції часто мають геометричні та асиметричні форми у різних варіантах. Оригінальну форму також може прийняти ванна для ванної , яка завдяки своїй унікальності надасть характер усьому інтер’єру.

В Delta і Юкон ванна являє собою цікаве поєднання овальної ванній чаші з корпусом , що складається з прямолінійних крайок. Ця надзвичайна композиція - рішення, яке стає все більш популярним і виглядає справді ефектно. Модель Geta також має подібний дизайн , але її інтер’єр трохи більш прямокутний. Завдяки різноманітності асиметричних моделей кожен може вибрати правильну ванну для своєї ванної кімнати. У трьох згаданих моделях є окрема зона для душу, яку можна доповнити окремим екраном для ванни і таким чином створити набір "2-в-1" .

Як і у випадку з класичними ваннами, моделі, розміщені в кутку ванної кімнати, також бувають різних форм і форм. Для сучасної ванної кімнати можна вибрати традиційну модель, наприклад, ванну Austin або Still Smart , або більш оригінальну пропозицію, наприклад, Doppio . Усі вони приймають цікаві форми, які стануть ефектним декоративним мотивом в оригінальному та неповторному інтер’єрі.

Для менших ванних кімнат найкраще вибирати кутові ванни , тобто ті, що мають дві сторони, прилеглі до двох перпендикулярних стін. Вони дозволять заощадити цінні сантиметри, і в той же час забезпечать високий комфорт використання. Кутова ванна також може бути цікавим (і важливим) елементом інтер’єру, дизайн якого заснований на підтримці симетрії.

Ідеальними прикладами ванни в оригінальному стилі є також дизайнерські моделі Kansas і Winnipeg - шестигранні ванни з овальними чашами, а у випадку з Вінніпегом - із зручним сидінням. Хоча ці оригінальні ванни можуть трохи нагадувати елемент декорацій науково-фантастичного фільму , вони є вибором, який чудово впишеться в будь-яке сучасне облаштування ванної кімнати.

Завдяки своїй конструкції, кутові ванни часто оснащені додатковою поверхнею на кінцях ободів, створюючи площину, схожу на полицю. Цей додатковий простір дозволяє розмістити тут повсякденні вироби або прикраси для ванної.

Ванна може доповнити всю конструкцію ванної кімнати та її найважливіший елемент. В обох випадках його зовнішній вигляд повинен відповідати стилю всієї кімнати. Для сучасних інтер’єрів найкраще вибирати моделі з неочевидними формами та структурами, які чудово підійдуть для створення наймодніших аранжувань.