Ідеї ​​святкового оформлення

Ми любимо традиційний різдвяний декор так само, як і добру компанію, але іноді розрив з традицією може бути надзвичайно освіжаючим. Ми вирішили переосмислити традиційний декор і спробувати щось нове. Ми зупинили свій вибір на м’яких вогнях, приглушених відтінках, натуральних матеріалах у всьому будинку та прикрасах ручної роботи.

як прикрасити вітальню до свят

Як прикрасити?

Створення правильних, святкових декорацій не закінчується розміщенням прикрашеної ялинки. Від саду до залу і навіть спальні та ванної кімнати ви можете скрізь ввести трохи різдвяної магії. Тут допоможуть прикраси, світильники, паперові прикраси, скатертини, подушки та ціла маса деталей. Не забувайте про святковий стіл! Це заслуговує на унікальну обстановку в цей особливий період. З красиво оформленою вечерею напередодні Різдва, з різдвяними колядками, що лунають з радіо, та ретельно упакованими подарунками, все буде ідеально.

У вас не вистачає місця? Використовуй те, що маєш. Підвіконня або стіл - ідеальні місця для простого та елегантного натюрморту. Продемонструйте свої різдвяні листівки та покладіть їх на тримач для фото, додайте кілька зелених елементів, свічки та міні-ялинку, прикрашену дрібничками. У вікнах поставте декоративне освітлення, підвіски з новорічними мотивами та гірлянди. В декораціях орієнтуйтеся на кольори. Срібло, золото, зелений, червоний та білий точно підійдуть!

Ідея для різдвяного столу

Ви вже чули це раніше: чим менше, тим краще. Під час святкового застілля їжа - це найважливіше, тому демонструйте її за допомогою приглушеного сервірування столу. Просте орігамі ручної роботи, кілька зелених гілочок і натуральна дерев’яна дошка замість традиційного протектора - це рецепт оригінального Різдва в скандинавському стилі. Останній ідеально підходить для всіх гарячих страв і теж чудово виглядає!

Варто пробудити трохи креативу під час канікул. Замість маленьких мисок для соусів поставте елегантні банки, а замість глечиків скляні пляшки. Додайте атмосферу за допомогою атмосферних свічників та затишного текстилю. На завершення дістаньте прості столові прибори та набір столових приборів. Грайте з текстурами, формами і не бійтеся експериментів. Не все повинно бути правильним і досконалим. Це повинно бути радісно, ​​затишно і приємно - саме так, як вам подобається. Якщо ви шанувальник простоти - ходіть. А якщо ви любите гламур і спалах, вибирайте золоті та срібні елементи, які стануть привабливим акцентом у полум’ї ламп.

червоні свічки та свічники

Інноваційні прикраси

Варто подбати про різдвяну атмосферу та підготувати інтер’єр до прийому гостей. Не обов’язково дотримуватися звичних візерунків при оформленні інтер’єру. Зелені гілки та безліч свічок зроблять декор кімнати більш святковим і водночас далеким від традиційного. Приємна річ в організації святкового антуражу полягає в тому, що для створення святкової атмосфери ... у своєму власному стилі потрібно так мало.

Хочете створити затишну різдвяну атмосферу без соснових голок, розкиданих по всій підлозі? А може, ви шанувальник екології і вам шкода живого дерева? Бути розумним. Створіть сучасний дерев'яний каркас ялинки і прикрасьте його так, як вам подобається. Ви також можете поставити світлодіодну лампу замість зеленої ялини або сосни.

Магія. Святковий. Ігристе. На наш погляд, різдвяна прикраса вогнями надзвичайно мила. І ми можемо вибрати з досить великої кількості - вогнів ялинки (не обов’язково лише на ялинці), світлодіодних ламп у формі ялинки або декоративної зірки, а також свічок, ліхтарів та свічників, що блимають приємним, затишним сяйвом. Ви можете зробити легку прикрасу самостійно. Все, що вам потрібно, - це скляний купол з основою та ланцюжком вогнів, щоб створити цікавий клубок, закритий у скляній тіні. Коли ми додаємо піднос, наповнений свічками, ефект унікальності гарантований.

І на цьому прикрашання не закінчується - в інтер’єрі ідеально підійдуть підвіски та фенечки, які стануть радісним доповненням не тільки ялинки. Вони із задоволенням повісять у рамі дверей або вікон, прикрасять люстру і стіни приємними для очей композиціями. Не забуваємо про гірлянди та вінки. Деякі прикраси - це просто необхідність, і свята без них не були б однаковими.

Хто сказав, що Різдво не може бути оригінальним? Створіть власні прикраси, підготуйте щасливі листівки та приємні передріздвяні подарунки. Прикрасьте як завгодно - мінімалістично або з родзинкою, веселим або пом'якшеним. Нехай в інтер’єрах панує приємна атмосфера, повна затишку та сімейного тепла.